Νέα

Που πήγαν όλοι οι άνδρες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα macnamara
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 833
  • Εμφανίσεις 26K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Κατάλαβα .Μπαζάκι είσαι.Μην κλαις .Όλο και κάποια χοντρή θα σου κάτσει.Αλλά όσο πλερώνεις μην φοβού..θα παίρνεις πάντα τις καλύτερες.

εγω δεν ετρεξα αμεσως να σε ρωτησω αν εισαι σαν την Kate moss παντως :2funny: :2funny: :2funny:
Τελοςπαντων και εσυ μην στενοχωριεσαι ολο και καποιον μαλακα θα βρισκεις που να γαμαει σαβουρες αλλα μην εισαι και απαιτητικη αν ειναι και αυτος λιγο κοιλουμπας η αλογομουρης ε?
Το ψυχικο θα το κανει το παιδι :boobies: :boobies: :boobies:

Επισκέπτης
Ναι η ερι ειδικά πάντα μιλάει μόνο για εσωτερικό κόσμο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ο εσωτερικός κόσμος παίζει ένα μικρό ρολάκι κι αυτός, τι να τον κάνεις τον υπεργκόμενο αν δεν έχει έστω λίγο ενδιαφέρον;  :boobies: :boobies:

Εκτός αν μιλάμε μονο για ένα πήδημα  :cheesy:

σιγουρα αλλα ας πουμε οτι ειναι η κετσαπ στα μακαρονια :boobies: :boobies: :boobies:

Επισκέπτης
εγω δεν ετρεξα αμεσως να σε ρωτησω αν εισαι σαν την Kate moss παντως :2funny: :2funny: :2funny:
Τελοςπαντων και εσυ μην στενοχωριεσαι ολο και καποιον μαλακα θα βρισκεις που να γαμαει σαβουρες αλλα μην εισαι και απαιτητικη αν ειναι και αυτος λιγο κοιλουμπας η αλογομουρης ε?
Το ψυχικο θα το κανει το παιδι :boobies: :boobies: :boobies:
Έχω αδυναμία στις χοντρές κοιλιές .Να΄σαι καλά για την ευχή σου.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Κατάλαβα .Μπαζάκι είσαι.Μην κλαις .Όλο και κάποια χοντρή θα σου κάτσει.Αλλά όσο πλερώνεις μην φοβού..θα παίρνεις πάντα τις καλύτερες.

Ναι ειναι χάλια χάλια χάλια, δεν βλέπεται, ειναι τόσο άσχημος και χοντρός που παρακαλάει τις χοντρές κι αυτές δεν του κάθονται  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Τι ωραία που τα λες...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ε βεβαια μετα απο μια ηλικια...βεβαια κανενα τεκνο παντα θα το εχουν ακτι :boobies: :boobies: :boobies:
μπα δεν ασχολουνται με σεξ...μονο με νυχια και μασκες ομορφιας,δεν προλαβαινουν να πηδηχτουν κιολας...

Επισκέπτης
για οτι θελουμε θα μιλαμε εσενα θα ρωτησουμε;δεν το ξερα..

τοτε να μην μου πεις οτι σνομπαρες κανενα χοντρουλη που ειχε ομως τον σουπερ ουαο εσωτερικο κοσμο...

Εκτος αν θελεις τον σουπερ παιδαρο με τον εσωτερικο κοσμο του Καβαφη.Και τοτε θα σου πω...κλαψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε :dancing: :dancing: :dancing:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
τοτε να μην μου πεις οτι σνομπαρες κανενα χοντρουλη που ειχε ομως τον σουπερ ουαο εσωτερικο κοσμο...

Εκτος αν θελεις τον σουπερ παιδαρο με τον εσωτερικο κοσμο του Καβαφη.Και τοτε θα σου πω...κλαψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε :dancing: :dancing: :dancing:

εσυ να κλαψεις. Εγω εχω πιο σοβαρά πραγματα να κάνω απο το να λέω μπουρδες για τους αντρες και τις γυναικες και να βλέπω μεσα απο τα ματια ενος νιανιαρου..

VenomOne

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
6

Γι΄αυτό προηγουμένως ετόνισα οτι εμείς οι άντρες είμεθα τυχεροί, πλερώνουμε το εισητηριάκι
και τσάαακ, την κάνουμε την δουλίτσα μας.

Εγώ τις προάλλες εσυνάντησα ένα Ρόδο* της Άπω Ανατολής και μ' ένα 20-αρικάκι με έκανε Θεό.

Τί να λέμε τώρα, τουλάχιστον σε αυτό το Κράτος Κρόνο, έχουμε κι εμείς κάτι να απαλύνουμε
τους πόνους μας, και αυτό δεν είναι άλλο από τις υπέροχες εξωτικές κορασίδες.

*.Για την βικτώρια λέω του Φ109Β.

Επισκέπτης
μπα δεν ασχολουνται με σεξ...μονο με νυχια και μασκες ομορφιας,δεν προλαβαινουν να πηδηχτουν κιολας...
Εγώ όπως βλέπεις και στο αβαταρ μου δεν είμαι από αυτές.Το μόνο που ξέρω είναι να ανοίγω φύλλο..και να τους τυλίγω.

Επισκέπτης
εσυ να κλαψεις. Εγω εχω πιο σοβαρά πραγματα να κάνω απο το να λέω μπουρδες για τους αντρες και τις γυναικες και να βλέπω μεσα απο τα ματια ενος νιανιαρου..

μεσα απο τα ματια ενος νιανιαρου θεια δεν βλεπεις αλλα οσο περναει ο καιρος μονο νιανιαρα θα θελεις να βλεπεις :2funny: :2funny: :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Εγώ όπως βλέπεις και στο αβαταρ μου δεν είμαι από αυτές.Το μόνο που ξέρω είναι να ανοίγω φύλλο..και να τους τυλίγω.
ωραιο αβαταρ το κανα σειβ,εχω κατι ανηψια που δεν τρων το φαι τους...

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
96
Like
11.336
Πόντοι
17.885
έφυγα, ήρθα..άκομα παίζει το θέμα...!  :2funny: :2funny: :2funny:

Stories