Επισκέπτης
και σε τι ακριβώς αγωνίζεστε?? Ποιός ευγενής σκοπός σας ενώνει??
η σαβουριαση και ο "πλουσιος αλλα ανωμαλος σαν πιστα bmx εσωτερικος τους κοσμος"
και σε τι ακριβώς αγωνίζεστε?? Ποιός ευγενής σκοπός σας ενώνει??
συγνωμη αλλα ποια ειναι;
40-50;Κάνεις πολύ μεγάλο λάθος.Σοβαρά τώρα.Δεν ξέρω πολλές στην ηλικία μου (30-35)που να γουστάρουν τεκνά.
Κάνεις πολύ μεγάλο λάθος.Σοβαρά τώρα.Δεν ξέρω πολλές στην ηλικία μου (30-35)που να γουστάρουν τεκνά.
η κρασ απο μονομαχους...η ιδια και σε αλλη φωτογραφηση..καυλιαρικη
η σαβουριαση και ο "πλουσιος αλλα ανωμαλος σαν πιστα bmx εσωτερικος τους κοσμος"
εγω παλι ξερω μια...αλλα γκομενο δεν εχει...βρει ακομηΚάνεις πολύ μεγάλο λάθος.Σοβαρά τώρα.Δεν ξέρω πολλές στην ηλικία μου (30-35)που να γουστάρουν τεκνά.
Ούτε στην παραλία για οφθαλμόλουτρο; :o :o :o :oΚάνεις πολύ μεγάλο λάθος.Σοβαρά τώρα.Δεν ξέρω πολλές στην ηλικία μου (30-35)που να γουστάρουν τεκνά.
Κάνεις πολύ μεγάλο λάθος.Σοβαρά τώρα.Δεν ξέρω πολλές στην ηλικία μου (30-35)που να γουστάρουν τεκνά.
και τα τεκνά τι κάνουν? Σου ρίχνουν αγιασμό???
αν εχει φατσα οπως στο αβαταρ μαλλον σαβανο ετοιμαζουν........
μαθε πρωτα να γαμας και μετα ελα μιλα μου που θες να κανεις και κρισεις
Ούτε στην παραλία για οφθαλμόλουτρο; :o :o :o :o
Ψέματα λένε!!
ρε ασε τις θειες
οτι και να λενε το μουνακι τους για ενα τεκνο υγραινεται
Ακομα και να μην τις γαμαει μονο βολτα να τις βγαζει αρεσκονται
Μεγαλο θεμα φιλε η γυναικα οσο παιρνει χρονια
οπου ασπρουλης και καυγας
εγω προσφερομε αλλα ειμαι χοντρος και ασχημοςΚορίτσια χαλαρώστε και όσες έχετε καιρό να δείτε 'χαρά' στα σκέλια σας νομίζω οτι
στο διαδίκτυο προσφέρονται και υπηρεσίες από παιδαράδες ντελίβερυ.
ναι τα νιάνιαρα περιμέναμε να μας υγράνουν που δεν ξερουν που ειναι ο κόλπος. Βρε αντε βγαλε καμμια γριέτζω βολτα απο αυτες που αρεσκονται και τις γιαγιάδες που εχουν να δουν χρονια χαρα στα σκελια τους και παψε τις παρλαπιπες..
ναι τα νιάνιαρα περιμέναμε να μας υγράνουν που δεν ξερουν που ειναι ο κόλπος. Βρε αντε βγαλε καμμια γριέτζω βολτα απο αυτες που αρεσκονται και τις γιαγιάδες που εχουν να δουν χρονια χαρα στα σκελια τους και παψε τις παρλαπιπες..