Επισκέπτης
εγω προσφερομε αλλα ειμαι χοντρος και ασχημος
απο εσωτερικο κοσμο πως τα παμε?και απο Ε9?μπορουμε να το σωσουμε
Ώπα Ώπα αρχίζουν κι ανάβουν τα αίματα ! ! ! Ούτε το 'Μακεδονία Προδότες' να ήταν ή
ακόμα ακόμα το 'Αριστεριστές και Λαθρομετανάστες Δολοφονούν την Κοινωνία' ! ! !
Κορίτσια χαλαρώστε και όσες έχετε καιρό να δείτε 'χαρά' στα σκέλια σας νομίζω οτι
στο διαδίκτυο προσφέρονται και υπηρεσίες από παιδαράδες ντελίβερυ.
εγω παντως σημερα ειχα καλες διαθεσεις για σαφαρι στο ωραιο αυτο θρεντ αλλα οι βισωνες και οι ελεφαντες του φορουμ ειχαν αγριες διαθεσεις...
Περιεργο πως δεν μαζευτηκε ολο το κοπαδι
τι να πω ρε...οι γεροντοκορες τα παιρνουν πιο ευκολα και απο ταριφα
ναι τα νιάνιαρα περιμέναμε να μας υγράνουν που δεν ξερουν που ειναι ο κόλπος. Βρε αντε βγαλε καμμια γριέτζω βολτα απο αυτες που αρεσκονται και τις γιαγιάδες που εχουν να δουν χρονια χαρα στα σκελια τους και παψε τις παρλαπιπες..
προικα εχεις;Μου κάνεις, είμαι απελπισμένη.
Αλλά μετά πρέπει να με παντρευτείς.
ζωγραφιζεις αποψε...απο εσωτερικο κοσμο πως τα παμε?και απο Ε9?μπορουμε να το σωσουμε
Μην προκαλειτε την τυχη σας...
ας σας παρει καποιος γιατι ουτε ο χαρος δε σας περνει πια.
προικα εχεις;
ο χαρος ειναι ψηλος επιβλητικος με το δρεπανι του!Αντρας ρε με τα ολα του τετοιον μαλιστα να παρουν
να τος και ο αλλος γαμιας εμφανιστηκε πανω στην ωρα. ειστε τουλάχιστον της προκοπης η ειστε σαβουρα τελειωμενοι και βρηκατε βημα;
Μην προκαλειτε την τυχη σας...
ας σας παρει καποιος γιατι ουτε ο χαρος δε σας περνει πια.
και ψηλός και επιβλητικός είναι...Σαβουρογάμης και απελπισμένος δεν είναι!
Παιδαράδες στο νετ ακούω; Πούυυυυυυ; Πώωωωωωωως; Φέρτε κάνα λιιιινκ!! Δώσε κι εσύ ένα λινκ, σώσε μια ζωή
Όχι αλλά είμαι παστρικιά και φτιάχνω καλή χορτόπιτα.
Παιδαράδες στο νετ ακούω; Πούυυυυυυ; Πώωωωωωωως; Φέρτε κάνα λιιιινκ!! Δώσε κι εσύ ένα λινκ, σώσε μια ζωή
δρομολογώ ενα μιτινγκ με τον χαρο, τα εχουμε βρει τελευταιως και βγάζουμε γουστα. Οποτε μην αγχώνεσαι μικρε.
αλλα μας νοιαζουν οχι οι πιτες....πιτες φτιχνει κι η μανα μου....Παιδαράδες στο νετ ακούω; Πούυυυυυυ; Πώωωωωωωως; Φέρτε κάνα λιιιινκ!! Δώσε κι εσύ ένα λινκ, σώσε μια ζωή
αυτες δεν το ξερουν ακομα ομως