Θα σας πω μία μικρή ιστορία με βάση αυτό που είπε ο κλώνος:
Μία φίλη μου (απλά φίλη και τίποτα περισσότερο) μου λέει συνεχώς το πόσο μόνη νιώθει γιατί δεν της την πέφτει κανένας (ενώ όντως είναι όμορφη), και πως βάφεται, χτενίζεται, είναι στην τρίχα, με τα σινολάκια της κλπ κλπ και δεν γίνεται τίποτα!Βγαίνουμε λοιπόν μια μέρα, μεγάλη παρέα, άντρες και γυναίκες, όπου παρατηρώ ότι υπάρχουν μερικοί εκτός παρέας που την φλερτάρουν, εμφανίσιμα παιδιά. Η φίλη μου όμως παίρνει το ύφος το ανθυγιεινό - κομμένο γάλα, και τα παλληκάρια όπου φύγουν φύγουν
Την επόμενη ημέρα μιλάμε στο τηλέφωνο, όπου σε μία φάση αρχίζει να μου λέει το πόσο μόνη νιώθει, ότι δεν της την πέφτει κανένας κλπ κλπ. Της λέω: Καλά με τα παλληκάρια που ήταν δίπλα μας γιατί δεν έκανες τίποτα;
Και αρχίζει: Ποιοι αυτοί οι χάλιες, οι μαλάκες που μου την πέφτανε;
Της λέω: Άλλο αν δεν σου αρέσει κάποιος και άλλο δεν σου την πέφτει κανείς!Και να σε ρωτήσω κάτι ακόμη, εμένα μου φάνηκαν εμφανισιακά ωραίοι, εσένα τι δεν σου άρεσε;
και...ακούστε απάντηση: Εγώ τον άντρα τον θέλω ψηλό πάνω από 185 και μελαχρινό, να ξυρίζει τα μαλλιά του αλλά να μην είναι καραφλός και να είναι αδύνατος και γυμνασμένος
Και μένω παγωτό!
Θα ήθελα λοιπόν με αυτήν την μικρή ιστορία να πω σε κάποιες κυρίες, να μάθουν να δίνουν ευκαιρίες στους ανθρώπους να τις γνωρίζουν και να μην είναι κολλημένες σε μοντέλα αντρών. Και πως άλλο δεν μας την πέφτει κανείς και άλλο δεν μας την πέφτει αυτός που γουστάρουμε.