Νέα

Που πήγαν όλοι οι άνδρες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα macnamara
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 833
  • Εμφανίσεις 26K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
δεν παιζει αυτο...απλα πασχουμε απο αποξενωση και μοναξια γενικως ωσ κοινωνια...δειτε ποσες γυναικοπαρεες και αντροπαρεες μαλακ....εξω χωρις να υπαρχει επαφη με το αλλο φυλο...δεν ειναι φαινομενο παρακμης και εκφυλισμου των σχεσεων των δυο φυλων;

ακριβως .....!!!

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
δηλαδη λες οτι ενας σεκιουριτας μπορει να αγορασει με μισθο 1100 ευρω κι αν αμαξι τουλαχιστον 30.000 ευρω?

και με τι θα το κινει ?

Οχι!!!
Λέω ότι κάποιος από εύπορη οικογένεια, δε θα δουλέψει σεκιουριτάς...

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
αχ τι ωραια που τα λέτε εχω συγκινηθεί....... :boobies: :boobies:

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
δεν παιζει αυτο...απλα πασχουμε απο αποξενωση και μοναξια γενικως ωσ κοινωνια...δειτε ποσες γυναικοπαρεες και αντροπαρεες μαλακ....εξω χωρις να υπαρχει επαφη με το αλλο φυλο...δεν ειναι φαινομενο παρακμης και εκφυλισμου των σχεσεων των δυο φυλων;

Ισχύει σε πολύ μεγάλο βαθμό και για τα δύο φύλα, αλλά ο εγωισμός μας δεν επιτρέπει να το παραδεχτούμε, κάνωντας ακόμα ποιο δύσκολα τα πράγματα....

Vanzel

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
62
Πόντοι
6
Θα σας πω μία μικρή ιστορία με βάση αυτό που είπε ο κλώνος:

Μία φίλη μου (απλά φίλη και τίποτα περισσότερο) μου λέει συνεχώς το πόσο μόνη νιώθει γιατί δεν της την πέφτει κανένας (ενώ όντως είναι όμορφη), και πως βάφεται, χτενίζεται, είναι στην τρίχα, με τα σινολάκια της κλπ κλπ και δεν γίνεται τίποτα!Βγαίνουμε λοιπόν μια μέρα, μεγάλη παρέα, άντρες και γυναίκες, όπου παρατηρώ ότι υπάρχουν μερικοί εκτός παρέας που την φλερτάρουν, εμφανίσιμα παιδιά. Η φίλη μου όμως παίρνει το ύφος το ανθυγιεινό - κομμένο γάλα, και τα παλληκάρια όπου φύγουν φύγουν :sperm: Την επόμενη ημέρα μιλάμε στο τηλέφωνο, όπου σε μία φάση αρχίζει να μου λέει το πόσο μόνη νιώθει, ότι δεν της την πέφτει κανένας κλπ κλπ. Της λέω: Καλά με τα παλληκάρια που ήταν δίπλα μας γιατί δεν έκανες τίποτα;
Και αρχίζει: Ποιοι αυτοί οι χάλιες, οι μαλάκες που μου την πέφτανε;
Της λέω: Άλλο αν δεν σου αρέσει κάποιος και άλλο δεν σου την πέφτει κανείς!Και να σε ρωτήσω κάτι ακόμη, εμένα μου φάνηκαν εμφανισιακά ωραίοι, εσένα τι δεν σου άρεσε;
και...ακούστε απάντηση: Εγώ τον άντρα τον θέλω ψηλό πάνω από 185 και μελαχρινό, να ξυρίζει τα μαλλιά του αλλά να μην είναι καραφλός και να είναι αδύνατος και γυμνασμένος

Και μένω παγωτό! :crazy:

Θα ήθελα λοιπόν με αυτήν την μικρή ιστορία να πω σε κάποιες κυρίες, να μάθουν να δίνουν ευκαιρίες στους ανθρώπους να τις γνωρίζουν και να μην είναι κολλημένες σε μοντέλα αντρών. Και πως άλλο δεν μας την πέφτει κανείς και άλλο δεν μας την πέφτει αυτός που γουστάρουμε.

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Vanzel ωραία ιστορία. Καταδεικνύει ότι στο φλερτ από άγνωστους άνδρες οι Ελληνίδες αδιαφορούν και μοιράζουν χυλόπιτες...

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
...δεν είναι τυχαίο ότι οι ποιο πολλές σχέσεις ξεκινάνε από κοινούς γνωστούς και παρέες...

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Θα σας πω μία μικρή ιστορία με βάση αυτό που είπε ο κλώνος:

Μία φίλη μου (απλά φίλη και τίποτα περισσότερο) μου λέει συνεχώς το πόσο μόνη νιώθει γιατί δεν της την πέφτει κανένας (ενώ όντως είναι όμορφη), και πως βάφεται, χτενίζεται, είναι στην τρίχα, με τα σινολάκια της κλπ κλπ και δεν γίνεται τίποτα!Βγαίνουμε λοιπόν μια μέρα, μεγάλη παρέα, άντρες και γυναίκες, όπου παρατηρώ ότι υπάρχουν μερικοί εκτός παρέας που την φλερτάρουν, εμφανίσιμα παιδιά. Η φίλη μου όμως παίρνει το ύφος το ανθυγιεινό - κομμένο γάλα, και τα παλληκάρια όπου φύγουν φύγουν :sperm: Την επόμενη ημέρα μιλάμε στο τηλέφωνο, όπου σε μία φάση αρχίζει να μου λέει το πόσο μόνη νιώθει, ότι δεν της την πέφτει κανένας κλπ κλπ. Της λέω: Καλά με τα παλληκάρια που ήταν δίπλα μας γιατί δεν έκανες τίποτα;
Και αρχίζει: Ποιοι αυτοί οι χάλιες, οι μαλάκες που μου την πέφτανε;
Της λέω: Άλλο αν δεν σου αρέσει κάποιος και άλλο δεν σου την πέφτει κανείς!Και να σε ρωτήσω κάτι ακόμη, εμένα μου φάνηκαν εμφανισιακά ωραίοι, εσένα τι δεν σου άρεσε;
και...ακούστε απάντηση: Εγώ τον άντρα τον θέλω ψηλό πάνω από 185 και μελαχρινό, να ξυρίζει τα μαλλιά του αλλά να μην είναι καραφλός και να είναι αδύνατος και γυμνασμένος

Και μένω παγωτό! :crazy:

Θα ήθελα λοιπόν με αυτήν την μικρή ιστορία να πω σε κάποιες κυρίες, να μάθουν να δίνουν ευκαιρίες στους ανθρώπους να τις γνωρίζουν και να μην είναι κολλημένες σε μοντέλα αντρών. Και πως άλλο δεν μας την πέφτει κανείς και άλλο δεν μας την πέφτει αυτός που γουστάρουμε.

ΝΑ ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΣΟΥ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ .......

ΠΕΣ ΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ.........

VenomOne

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
6
Και τόσο μεγαλύτερα προγράμματα μπορεί να παίρνει στα στούντιο  ο άντρας   :dancing:

Αχαχαχα Εξαιρετικός ! ! ! Κατασυνεκινήθην τα μάλα, ορίστε τέτοια λέτε στις καημενούλες μας
τις Ελλεεινίδες και θα τους βλέπουν όλους με καχυποψία από τούδε και στο εξής !

Κορίτσια μην μας ακούτε εμείς είμεθα Ρεμάλια της Φωκίωνος Νέγρη και της Φυλής και μπουρδελιάρηδες.

Αλλά για να βρείτε άνδρα θα πρέπει να είστε και καλοβαλμένες εμφανισιακώς γιατί όπως και να το κάνουμε
εάν δεν είστε 16 κιλά λιγότερο από το ύψος σας σε εκατοστά (π.χ. για 1.76: 76 - 16 = 60 κιλά) και δεν
έχετε ένα γλυκό προσωπάκι θελκτικό για τα αρσενικά ατυχήσατε.

Γιατί ναί μεν βρισκόμαστε στο 2009 αλλά κατά βάθος είμεθα ζωάκια και όταν το μάτι του άνδρα
πέφτει πάνω στη γυναίκα ασυναίσθητα η ίδια η φύσις 'σας ζυγίζει' και αποφαίνεται εάν είσθε
κατάλληλες για 'τίποτα' , 'μόνο φίλοι' , 'σέξ' , 'για τεκνοποιία'. Το ίδιο βέβαια συμβαίνει
και αντιστρόφως.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Αχαχαχα Εξαιρετικός ! ! ! Κατασυνεκινήθην τα μάλα, ορίστε τέτοια λέτε στις καημενούλες μας
τις Ελλεεινίδες και θα τους βλέπουν όλους με καχυποψία από τούδε και στο εξής !

Κορίτσια μην μας ακούτε εμείς είμεθα Ρεμάλια της Φωκίωνος Νέγρη και της Φυλής και μπουρδελιάρηδες.

Αλλά για να βρείτε άνδρα θα πρέπει να είστε και καλοβαλμένες εμφανισιακώς γιατί όπως και να το κάνουμε
εάν δεν είστε 16 κιλά λιγότερο από το ύψος σας σε εκατοστά (π.χ. για 1.76: 76 - 16 = 60 κιλά) και δεν
έχετε ένα γλυκό προσωπάκι θελκτικό για τα αρσενικά ατυχήσατε.

Γιατί ναί μεν βρισκόμαστε στο 2009 αλλά κατά βάθος είμεθα ζωάκια και όταν το μάτι του άνδρα
πέφτει πάνω στη γυναίκα ασυναίσθητα η ίδια η φύσις 'σας ζυγίζει' και αποφαίνεται εάν είσθε
κατάλληλες για 'τίποτα' , 'μόνο φίλοι' , 'σέξ' , 'για τεκνοποιία'. Το ίδιο βέβαια συμβαίνει
και αντιστρόφως.

ε τοτε τι παραπονιεστε ; Αυτό λέμε και εμείς.Ισα ισα που ειμεθα και πιο καλοσυνάτες - αν εχετε γραφκα παραβλέπουμε τα χαλια σας... χαχαχαχαχαχαχ

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
ετσι μου εκοψαν το θαρρος εμενα.......

....δεν θα έλεγα το θάρρος, αλλά την διάθεση.

Αλλά και στην ιστορία του Vanzel αν ο άνδρας ήταν όπως ακριβώς θα τον ήθελε, πιστεύω ότι πάλι θα του έριχνε χυλόπιτα (προσέξτε το ύφος το ανθυγιεινό - κομμένο γάλα που προφανώς έχει σε κάθε έξοδο....).

Πολλές ωραίες γκόμενες βγαίνουν μόνο γι' αυτό....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom