george234
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2008
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Γιατι αν ειναι να την πας καπου λοου-μπατζετ, πρεπει να γουσταρει την φαση, μην περιμενει χλιδες... Αλλιως μαζευομαστε και παμε αμστερνταμγιατι ρωτας?
Γιατι αν ειναι να την πας καπου λοου-μπατζετ, πρεπει να γουσταρει την φαση, μην περιμενει χλιδες... Αλλιως μαζευομαστε και παμε αμστερνταμγιατι ρωτας?
λιγο καλομαθημενη ειναιΓιατι αν ειναι να την πας καπου λοου-μπατζετ, πρεπει να γουσταρει την φαση, μην περιμενει χλιδες... Αλλιως μαζευομαστε και παμε αμστερνταμ
Γι'αυτό έχεις πάει πέμπτη σελίδα και δεν έβγαλες άκρη ακόμα.που να παω ρε μαγκες?
για ριξτε καμια προταση...
θελω να ναι οικονομικα
αλλα πειτε γενικα!και τι εποχη να προτιμησω?
[size=15pt]με ενδιαφερουν γνωμες μονο απο αντρες
[/size]
Αν γουσταρεις να ξηγηθεις ετσι, και να πληρωνεις μονος σου, θα το ξεπερασεις το μπατζετ σιγουρα για 5-6 μερες. Σε κοβω για κανα 1200ε μινιμουμλιγο καλομαθημενη ειναι
αλλα σε χωρες οπως πολωνια η σε καμια λιθουανια που σκεφτομαι δεν ειναι ακριβα τα ξενοδοχεια ουτε το καλα εστιατορια
γι αυτο σκεφτομαι για εκει
εγω μονος μου πηγαινα παρισι κι εμενα σε χοστελ και την εβγαζα με μπανανες ολη μερα δεν ειχα προβλημα
αλιντι ελα στις βραδιες ποιησης εσυ που εισαι ρομαντικο πνευμα και πες μου δεν γαμουν οσα εγραψα,γιατι καμια τους δεν τα εκτιμαειΓι'αυτό έχεις πάει πέμπτη σελίδα και δεν έβγαλες άκρη ακόμα.
οχι δε θα πληρωνω μονος μου!Αν γουσταρεις να ξηγηθεις ετσι, και να πληρωνεις μονος σου, θα το ξεπερασεις το μπατζετ σιγουρα για 5-6 μερες. Σε κοβω για κανα 1200ε μινιμουμ
που να παω ρε μαγκες?
για ριξτε καμια προταση...
θελω να ναι οικονομικα
αλλα πειτε γενικα!και τι εποχη να προτιμησω?
με ενδιαφερουν γνωμες μονο απο αντρες
πο πο ναι!ειναι τοσο εξωφρενικα παραλογο που ανοιξα αυτο το θρεντ!απορω τι σκεφτομουν!!ρε φιλος σορρυ δηλαδη αλλα ...
πριν την γκομενα , οκ το καταλαβαινω μπαινεις στο μπουρδελα κτ κτλ
τωρα που εισαι με γκομενα παλι στο μπουρδελα μπαινεις ??? τι να πω , respect
οποτε εαν θελεις γνησια αντρικη γνωμη , τοτε , εαν εχεις κλεισει με την γκομενα κανενα χρονο μαζι ναι ταβα εξωτερικο , εαν οχι τοτε τραβα ελλαδα καποιου κοντα και κρατ τα ωραια σου λεφτα για την επομενη γκομενα .μην τα δινεις "ολα" αμεσσως ;)
φιλικα.
οχι ρε φιλε ψηνομαι και γω για ταξιδακι εξωτερικοτύπε άκου και μια εναλλακτική γνώμη
εγώ είχα πάρει ένα top γκομενάκι -που ήταν στα μέλια τότε- και το πήγα σε ένα καλό ξενοδοχείο
στην πάτρα
το που έριξα τρεις μέρες ακόμα το θυμάμαι
οτιδήπτε σε ταξίδι εκτός ελλάδας και γούτζου γούτζου είναι οι απαρχές για να πας με τα νερά της
και να σου ξινίσει το σεξ
μετά θα σου ζητάει ξανά ευρώπας και εδώ θα χεις γκρίνια
life speaks the truth
Για αλλαγή παραστάσεων, προτείνεται η αλλαγή γκόμενας.να αλλαξουμε και λιγο παραστασεις βρε αδερφε
να πας εξωτερικό δεν λέω όχιοχι ρε φιλε ψηνομαι και γω για ταξιδακι εξωτερικο
να αλλαξουμε και λιγο παραστασεις βρε αδερφε
πο πο ναι!ειναι τοσο εξωφρενικα παραλογο που ανοιξα αυτο το θρεντ!απορω τι σκεφτομουν!!
χεσε μας ρε φιλε να πουμε
πο πο ναι!ειναι τοσο εξωφρενικα παραλογο που ανοιξα αυτο το θρεντ!απορω τι σκεφτομουν!!
χεσε μας ρε φιλε να πουμε
ετσι ειμαι εγω φτωχομπινες λιγουρας μου τρεχουνε τα σαλια..το μπουλο τωρα βλακαρε μεγαλε θα με θυμηθεις....... ;)
κοιτα "λαρτζ" δεν εισαι , διοτι εαν ησουν δεν θα ρωταγες θα την βουταγες και θα την πηγενες , και καταδευτερων ειδες δωματιο με 69 ευρω και σου τρεξανε τα σαλια . οποτε για καλο σου το λεω δεν στο λεω για κακο , κατι ξερω
κοιτα "λαρτζ" δεν εισαι , διοτι εαν ησουν δεν θα ρωταγες θα την βουταγες και θα την πηγενες , και κατα δευτερων ειδες δωματιο με 60ευρω και σου τρεξανε τα σαλια . οποτε για καλο σου το λεω δεν στο λεω για κακο , κατι ξερω
και στην τελικη τελικη , νοικιασε τη μας να την βουρτσισουμε ολοι εδω στο θρεντ , θα βγαλεις και κανενα 3000λιαρο οποτε πηεγενε την μετα οπου γουσταρεις, στην τελικη τελικη μην χαλιεσαι διοτι και πριν απο εσενα γαμιωταν αλλα και μετα απο εσενα παλι θα γαμηθει οποτε χαλαρωσε ....
μαμααααααααααα ο νικολακης παλι στο ινδερνετ μπηκε... χαχαχαχαχαχαχαχα
κανα εξαημερο ελεγα
800 ευρω για εισιτηρια-διαμονη και για τους 2 και εκει να χαλασω αλλα 200 εγω...αυτη ας χαλασει οτι θελει δε με απασχολει
μια χαρα βγαινει ρε!Να κάτσεις σπίτι σου...!!
Που θες να πάς ρε καραμήτρο με ένα χιλιάρικο...?