Νέα

Που να πάω ταξίδι με γκόμενα στο εξωτερικό?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dalas giovanni
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 80
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Πηγαινε Παρισι πρωτη επιλογη, και δευτερη Βενετια...Αν ειναι να πας να εχεις στυλ...Πιστεψε με n γυναικα δεν θα το ξεχασει ουτε σε τρεις ζωες

Οι γκομενες θελουν ρομαντισμο  :idiot: γαμαει σε ταυλανδη, βαρσοβια κλπ αλλα για καψουρα τα μερη που προτεινα ειναι πιστευω must

ΥΓ Μπορεις επισης να πας χριστουγεννα-πρωτοχρονια στη Βιεννη. Αν βρεις και εισιτηρια στην φιλαρμονικη θα εισαι ο θεος!

OP
OP
dalas giovanni

dalas giovanni

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Φίλε μου,λυπάμαι που θα σε απογοητεύσω,αλλά ο προυπολογισμός σου ειναι πάρα πολύ χαμηλός για οτιδήποτε....Μην ακους τις μαλακιες που σου λένε,πήγαινε σε ενα φθηνό γραφειο ταξιδίων και ρώτα.Η Κωνσταντινούπολη έχει φτωχά-φτωχά 800 ευρώ το άτομο,με 2-3 γεύματα μέσα....Για τις άλλες πόλεις ουτε συζήτηση....
Επίσης,μόνο όποιος δεν εχει πάει Ταυλάνδη θα σου προτεινει καλοκαίρι.....είναι η εποχή των μουσώνων,με βροχές,αερηδες,κλπ.Το δικό τους καλοκαίρι ειναι τα δικά μας Χριστούγεννα,αλλά οι τιμές ειναι πολύ πιο ακριβές....
Και φυσικά,με τα λεφτά αυτά,ξέχνα τα 5στερα και τις λοιπές μπούρδες....1000 ευρώ ο καθένας είναι ο ελάχιστος προυπολογισμός για 5-6 μέρες,και φυσικά ούτε συζήτηση για Παρίσια,Ιταλίες και τέτοια....
τα παραλες ρε τυπε νομιζω
εχω παει εξωτερικο καμποσες φορες και απ οτι υπολογιζω νομιζω ενταξει ειμαι με τα λεφτα που ειπα :think:

OP
OP
dalas giovanni

dalas giovanni

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
μπα...κατι σε βαρσοβια,βουδαπεστη σκεφτομουν και ισως για χωρες βαλτικης λιθουανια κτλ :think:

παρισι δε βγαινει το μπατζετ :-

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Λεβέντη μου εσυ ξέρεις καλύτερα....οι δικές μου παρατηρήσεις ειχαν να κανουν με αυτά που σου πρότειναν οι συναγωνιστες,και με τον προυπολογισμό που έχεις....Ο άλλος σου προτεινει να πάς Χριστούγεννα στη Βιέννη και να πάς και στην Φιλαρμονική....ελεος!!! ούτε για τα εισιτήρια της φιλαρμονικής δεν φτάνουν τα λεφτά....

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Φίλε μου,λυπάμαι που θα σε απογοητεύσω,αλλά ο προυπολογισμός σου ειναι πάρα πολύ χαμηλός για οτιδήποτε....Μην ακους τις μαλακιες που σου λένε,πήγαινε σε ενα φθηνό γραφειο ταξιδίων και ρώτα.Η Κωνσταντινούπολη έχει φτωχά-φτωχά 800 ευρώ το άτομο,με 2-3 γεύματα μέσα....Για τις άλλες πόλεις ουτε συζήτηση....
Επίσης,μόνο όποιος δεν εχει πάει Ταυλάνδη θα σου προτεινει καλοκαίρι.....είναι η εποχή των μουσώνων,με βροχές,αερηδες,κλπ.Το δικό τους καλοκαίρι ειναι τα δικά μας Χριστούγεννα,αλλά οι τιμές ειναι πολύ πιο ακριβές....
Και φυσικά,με τα λεφτά αυτά,ξέχνα τα 5στερα και τις λοιπές μπούρδες....1000 ευρώ ο καθένας είναι ο ελάχιστος προυπολογισμός για 5-6 μέρες,και φυσικά ούτε συζήτηση για Παρίσια,Ιταλίες και τέτοια....
μεγάλε, να μου δώσεις το πρακτορείο που κλείνεις ταξίδια να ξέρω να μην επικοινωνήσω ποτέ μαζί του....
μα τι λες ρε γμτ....
δεν είδα βέβαια τι προϋπολογισμό έχει ο αδερφός....αλλά ίσα που θες και 800 για Κωνσταντινούπολη....χαχαχα
γιαυτό είπα από την αρχή πως έχει σημασία το τι ακριβώς εννοεί με το "οικονομικό"

Για μένα το καλύτερο vfm ειναι Τσεχία
άλλο φτηνό ταξίδι είναι Αίγυπτος

OP
OP
dalas giovanni

dalas giovanni

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Λεβέντη μου εσυ ξέρεις καλύτερα....οι δικές μου παρατηρήσεις ειχαν να κανουν με αυτά που σου πρότειναν οι συναγωνιστες,και με τον προυπολογισμό που έχεις....Ο άλλος σου προτεινει να πάς Χριστούγεννα στη Βιέννη και να πάς και στην Φιλαρμονική....ελεος!!! ούτε για τα εισιτήρια της φιλαρμονικής δεν φτάνουν τα λεφτά....
χαχα οχι δε βγαινει για βιεννη
εχει παει αλλωστε η γκομενα οποτε αποκλειεται

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Μην βαρατε ρε μετα ειδα το μπατζετ

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
αυτό είναι σωστό

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
μεγάλε, να μου δώσεις το πρακτορείο που κλείνεις ταξίδια να ξέρω να μην επικοινωνήσω ποτέ μαζί του....
μα τι λες ρε γμτ....
δεν είδα βέβαια τι προϋπολογισμό έχει ο αδερφός....αλλά ίσα που θες και 800 για Κωνσταντινούπολη....χαχαχα
γιαυτό είπα από την αρχή πως έχει σημασία το τι ακριβώς εννοεί με το "οικονομικό"

Για μένα το καλύτερο vfm ειναι Τσεχία
άλλο φτηνό ταξίδι είναι Αίγυπτος

Αν δεν ησουνα τόσο ασχετος θα ήξερες οτι το 80% των ταξιδιών στην Πόλη γίνονται με ένα συγκεκριμένο πρακτορείο και κοστίζουν τοσο.Το Travel plan κάνει δική του εκδρομή που κοστίζει πολύ παραπάνω...

Φυσικά μιλάμε για αεροπορικά ταξίδια,σε σοβαρά ξενοδοχεία,κλπ.Δεν μιλάμε για πούλμαν και ψωμοσάκουλα με κεφτέδες.....

Υ.Γ. Οφίλος εχει προυπολογισμό 800 ευρώ για 2 ατομα και για 5-6 μέρες....τι λες βγαίνει? το καλοκαίρι ας πουμε,στην Ελλάδα,που πήγαινες με τα λεφτά αυτά? σε σκηνή,η σε rooms to let?

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Τυνησια? ή Αιγυπτο που ειπε ο φιλος πιο πανω. Ειναι και φτηνα και εξωτικα

liberog0

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
6
κάποιοι φίλοι σου πρότειναν μεταξύ σοβαρού-αστείου να την διώξεις και να πας κάπου μόνος σου να το ευχαριστηθείς...
το ίδιο θα σου προτείνω και εγώ...πάνε 10 μέρες μόνος σου ταιλάνδη και θα ξεχάσεις τα πάντα...
και ένα tip: μην περιμένεις από μια ελεεινίδα να το εκτιμήσει...θα σου βγάλει την πίστη...

liberog0

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
6
διάβασε την 2224 σελίδα του ''τι τρέχει επιτέλους με τις ελεεινίδες'' και θα καταλάβεις για τί πρόκειται

OP
OP
dalas giovanni

dalas giovanni

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
κάποιοι φίλοι σου πρότειναν μεταξύ σοβαρού-αστείου να την διώξεις και να πας κάπου μόνος σου να το ευχαριστηθείς...
το ίδιο θα σου προτείνω και εγώ...πάνε 10 μέρες μόνος σου ταιλάνδη και θα ξεχάσεις τα πάντα...
και ένα tip: μην περιμένεις από μια [glow=red,2,300]ελεεινίδα[/glow] να το εκτιμήσει...θα σου βγάλει την πίστη...
ειπα εγω οτι ειναι ελληνιδα? :2funny:
πλακα κανω...ελληνιδα ειναι αλλα τελοσπαντων μ αυτη θελω να παω τωρα

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Αν δεν ησουνα τόσο ασχετος θα ήξερες οτι το 80% των ταξιδιών στην Πόλη γίνονται με ένα συγκεκριμένο πρακτορείο και κοστίζουν τοσο.Το Travel plan κάνει δική του εκδρομή που κοστίζει πολύ παραπάνω...

Φυσικά μιλάμε για αεροπορικά ταξίδια,σε σοβαρά ξενοδοχεία,κλπ.Δεν μιλάμε για πούλμαν και ψωμοσάκουλα με κεφτέδες.....

Υ.Γ. Οφίλος εχει προυπολογισμό 800 ευρώ για 2 ατομα και για 5-6 μέρες....τι λες βγαίνει? το καλοκαίρι ας πουμε,στην Ελλάδα,που πήγαινες με τα λεφτά αυτά? σε σκηνή,η σε rooms to let?
γιαυτό σου είπα να μου πεις το πρακτορείο σου
την άλλη φορά να κλείνεις μέσω ίντερνετ σε αγγλικά σάιτ

ακούς εκεί με ελληνικό πρακτορείο....
κλέφτεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

OP
OP
dalas giovanni

dalas giovanni

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
τι πρακτορεια ρε παιδια?