Νέα

Πού είναι το αεροπλάνο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα FROID
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 801
  • Εμφανίσεις 48K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Ο θειος μου απο την κατερινη που ηταν τοτε σε ενα ορειβατικο συλλογο ειχε παει απο τους πρωτους στο σημειο (αν θυμαμαι καλα κοντα στο χωριο φωτεινα επεσε)καλα το τι αντικρισαν παιδια δεν περιγραφετε, κομμενα χερια ,ποδια, κεφαλια παντου.  :S  επισης σε αυτο που λες επιδεις ηταν χειμωνας και δεν μπορουσαν να το βρουν απο ψηλα, ειχαν στειλει στρατο να ψαχνει σε σχεδον ολα τα γυρω χωρια απο το σημειο, μιλαμε για μεγαλη κινητοποιηση.

...Και είχε πέσει και ένα C-130 που θα μετέφερε καταδρομείς για να συμμετάσχουν στις έρευνες.

Επισκέπτης
...Και είχε πέσει και ένα C-130 που θα μετέφερε καταδρομείς για να συμμετάσχουν στις έρευνες.
Αυτο τυπε δεν το θυμαμαι. Παντως ο θειος μου που ειχε γερο στομαχι εκεινει τη μερα τα ξερασε ολα.  :S

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Είναι ολοφάνερο οτι τους απήγαγαν οι Λανγκολιερς ....

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
Αυτο τυπε δεν το θυμαμαι. Παντως ο θειος μου που ειχε γερο στομαχι εκεινει τη μερα τα ξερασε ολα.  :S

φυσικο ... τις φωτο που υπαρχουν απο Helios δε τις εχεις δει? Φαντασου να τα δεις αυτα δια ζωσης

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
Tουλαχιστον αυτοι του "Ηλιος" ειχαν ηδη πεθανει πριν πεσει

νομιζω οχι, οι περισσοτεροι μαλλον ειχαν χασει τις αισθησεις τους, ναι, αλλα νομιζω οτι οι ιατροδικαστες ειχαν πει οτι οι ενδειξεις ηταν οτι ηταν ζωντανοι οταν επεσε

OP
OP
FROID

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
16
δεν εχουν ιδεα καν  που μπορει να ειναι...
δλδ γαματα με μεγαλα γραμματα.

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
πάντως αν αληθεύει η πληροφορία ότι οι κινητήρες έσβησαν 4 ωρες μετά την απώλεια του στίγματος απο τα ραντάρ,τότε το ευρος της περιοχής πιθανής ανεύρεσης μεγαλωνει τόσο ..πολύ ....καλά κρασιά  :headbang: :rockon:

* σημειωτεόν αθήνα -αμστερνταμ είναι 3 ωρες πτήση  :headbang:

OP
OP
FROID

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
16
καλα τοτε μπορει να ναι παντου...
μαλλον δεν θα το βρουνε ποτε
εκτος και αν κατα τυχη βρεθει κατι.

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
πάντως αν αληθεύει η πληροφορία ότι οι κινητήρες έσβησαν 4 ωρες μετά την απώλεια του στίγματος απο τα ραντάρ,τότε το ευρος της περιοχής πιθανής ανεύρεσης μεγαλωνει τόσο ..πολύ ....καλά κρασιά  :headbang: :rockon:

* σημειωτεόν αθήνα -αμστερνταμ είναι 3 ωρες πτήση  :headbang:

το διαψευσαν αυτο, λενε οτι τα τελευταια δεδομενα που πηρε η Rolls-Royce απο το αεροπλανο ηταν 25 λεπτα πριν χαθει το στιγμα του

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.252
Πόντοι
5.006
εκει που ειναι μονο κανα υποβριχιο θα το βρει....
εχει βουλιαξει στανταρ το αεροπλανο...

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
:rolleyes:E;imai της γνώμης οτι ο Saint -άκος να αρχίζει να τους <διαβάζει> διοτι μάλλον αργήσαμε ...κιόλας  :priest: ;)

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Τόσο στη Σκιαθο οσο και στο Σαντ Μααρτεν, οι πιλοτοι σιγουρα μπορούν να κατεβουν και λιγα μετρα πιο μετα, αλλά κάνουν μαγκίτσες.

Φίλε,η Αεροπορία δεν είναι "οδήγηση στους Ελληνικούς δρόμους".Έχει κανόνες που τηρούνται αυστηρώς.Γι΄αυτό και το αεροπλάνο είναι ασφαλέστατο ΜΜΜ.Στη Σκιάθο και στο St Maarten (20 μέρες ήμουν πρόπερσι εκεί!) περνάνε τόσο χαμηλά γιατί έτσι πρέπει.Άλλωστε "τους κατεβάζει" το ILS και δεν το κατεβάζει κανένας μόνος του.Αν υποθέσουμε ότι καθυστερούσε να κατέβει έστω για λίγα μέτρα,θα πάταγε σε σημείο του διαδρόμου που δε θα του εξασφάλιζε ασφαλή στάθμευση αλλά ούτε και περιθώρια για touch and go.

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Φίλε,

Ας μη το συνεχίσουμε. Εγώ αυτά που είχα να πω (γιατί την ιστορία του Helios την ξέρω ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ και τυχαίνει να τη θυμάμαι κι όλας) τα είπα, εσύ μπορείς να λες τα δικά σου, ή ότι δεν ισχύουν, ή ότι είμαι και αδερφή.
Δικό σου πρόβλημα.

Κακώς τσαντίζεσαι.Ούτε σε είπα αδερφή.Δε συνηθίζω να βρίζω επειδή διαφωνώ.

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
Φίλε,η Αεροπορία δεν είναι "οδήγηση στους Ελληνικούς δρόμους".Έχει κανόνες που τηρούνται αυστηρώς.Γι΄αυτό και το αεροπλάνο είναι ασφαλέστατο ΜΜΜ.Στη Σκιάθο και στο St Maarten (20 μέρες ήμουν πρόπερσι εκεί!) περνάνε τόσο χαμηλά γιατί έτσι πρέπει.Άλλωστε "τους κατεβάζει" το ILS και δεν το κατεβάζει κανένας μόνος του.Αν υποθέσουμε ότι καθυστερούσε να κατέβει έστω για λίγα μέτρα,θα πάταγε σε σημείο του διαδρόμου που δε θα του εξασφάλιζε ασφαλή στάθμευση αλλά ούτε και περιθώρια για touch and go.

εξήγησε στα παιδιά τί είναι το touch and go ,είναι μια μαγεία να βλέπεις tα  747 να το εκτελούν ! ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom