Νέα

Πού είναι το αεροπλάνο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα FROID
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 801
  • Εμφανίσεις 48K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
εγω νομιζω οτι αυτα τα στατιστικα ειναι μυθος των αεροπορικων εταιρειων. Πεφτουν πολλα αεροπλανα. Νομιζω καθε χρονο πεφτουν τουλαχιστον 5-6 αεροπλανα που μεταφερουν πανω απο 200 επιβατες. Και δε γλιτωνει σχεδον κανεις. Τρενακι και παλι τρενακι.
1.000-1.200 ατομα παγκοσμιως το χρονο δηλαδη.
Φανταζομαι περιπου τοσοι σκοτωνονται και απο ατυχηματα γλυστρωντας στην μπανιερα τους.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Φανταζομαι περιπου τοσοι σκοτωνονται και απο ατυχηματα γλυστρωντας στην μπανιερα τους.
απο μελισσες πεθαινουν πιο πολλοι τυπε

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095

εγώ βάζω χαλάκι με βεντούζες και δεν γλυστράω, να το κάνω και στο αεροπλάνο?

Επισκέπτης
τερμα η κουβεντα , παμε για τρολλαρισμα  :rockon:

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
απο μελισσες πεθαινουν πιο πολλοι τυπε
εδω εκεινοι οι βρυκολακες οι ιαπωνες λεει εχουν περιπου 100 θανατους ετησιως απο ενα κωλοψαρο που τρωνε, το οποιο εχει ενα δηλητηριο που αν δεν το καθαρισει καλα ο μαγειρας πας στον αλλο κοσμο σε 5 λεπτα,και η πλακα ειναι οτι το χρυσοπληρωνουν κιολας οι φελοι :grin: :grin:
και αλλους 150 θανατους περιπου απο παιχνιδια με δεσιματα κτλ
το αεροπλανο πηραξε τωρα :grin: :grin:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
εδω εκεινοι οι βρυκολακες οι ιαπωνες λεει εχουν περιπου 100 θανατους ετησιως απο ενα κωλοψαρο που τρωνε, το οποιο εχει ενα δηλητηριο που αν δεν το καθαρισει καλα ο μαγειρας πας στον αλλο κοσμο σε 5 λεπτα,και η πλακα ειναι οτι το χρυσοπληρωνουν κιολας οι φελοι :grin: :grin:
και αλλους 150 θανατους περιπου απο παιχνιδια με δεσιματα κτλ
το αεροπλανο πηραξε τωρα :grin: :grin:
ειναι τρελοι οι κιτρινιαριδες τυπε

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
εγώ βάζω χαλάκι με βεντούζες και δεν γλυστράω, να το κάνω και στο αεροπλάνο?
Γιατι χαλακι ρε τύπε, ξενερωμα.
Εγω εχω βεντουζες αστερακια, και θελω να παρω και ψαρακια.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Γιατι χαλακι ρε τύπε, ξενερωμα.
Εγω εχω βεντουζες αστερακια, και θελω να παρω και ψαρακια.
τυπε μονο μην παρεις σαν αυτα τα δηλητηριωδη που εχουν στην ιαπωνια και σε δαγκασει :S

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
λεβέντικη λύση αλλά δεν την επιτρέπει ο Ποινικός Κώδικας.

μπορεις να μαθεις να φερνεις τον εαυτο σου σε καθεστως υποξιας και να πεφτεις για υπνο. πως σου φαινεται αυτο σαν εναλλακτικη?

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
φουκου τα λενε γιατρε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
URL]]

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
Όλα αυτά που λες δεν ισχύουν.Τα VOR (ραδιοφάροι) προσδιορίζονται από συντεταγμένες,όχι ύψη.Σε πληροφορώ ότι το Αιγαίο έχει πολύ κυκλοφορία,και δε χρειάζεται να είναι Σικάγο-Νέα Υόρκη.Τα ύψη πτήσης καθορίζονται αποκλειστικά από τον εκάστοε Ε.Ε.Κ.
Όταν λέω να αλλάξει ύψος λόγω βάρους εννοώ ότι με την πάροδο του χρόνου που καταναλώνει το α/φος καύσιμα οι χειριστές αλλάζουν ύψος,ανάλογα πάντα τις συνθήκες σε τέτοιο ύψος που επιτυγχάνεται η βέλτιστη οικονομία.Δεν είναι στάνταρ αυτά τα ύψη.Έχουν να κάνουν με πολλές παραμέτρους.Δεν αναφέρομαι στην πτήση της Ήλιος,αλλά γενικά.Η πτήση της Ήλιος είναι ειδική περίπτωση.Το α/φος έφυγε προς το Γραμματικό διότι δεν ήταν κανείς στο κόκπιτ να κάνει τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να το "πιάσει" το ILS και να το προσγειώσει.Προφανώς εκείνη την ημέρα και την ώρα που θα προσγειωνόταν στην Αθήνα έπνεαν νοτιάδες άρα οι προσγειώσεις και απογειώσεις γίνονταν στους 21R/L διαδρόμους,γι'αυτό πήγε από εκεί.Σε άλλη περίπτωση θα είχε προγραμματιστεί να πάει προς το VOR της Αίγινας και θα έσκαγε σε κανά Κιθαιρώνα.Ο φροντιστής που πήγε να πάρει το χειρισμό του α/φους μάλλον δεν ήξερε τι να κάνει.Είχε κάνει μαθήματα αλλά για να μην έχει ούτε το PPL όπως είχα διαβάσει σημαίνει ότι δεν τα είχε ολοκληρώσει

Φίλε,

Ας μη το συνεχίσουμε. Εγώ αυτά που είχα να πω (γιατί την ιστορία του Helios την ξέρω ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ και τυχαίνει να τη θυμάμαι κι όλας) τα είπα, εσύ μπορείς να λες τα δικά σου, ή ότι δεν ισχύουν, ή ότι είμαι και αδερφή.
Δικό σου πρόβλημα.

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
ρε τυποι εσυ και ο μαριαθ που ξερετε μπαλιτσα, πως γινεται να χαθει ενα αεροσκαφος απο ρανταρ και δορυφορους την σημερον?

Οι δορυφόροι δεν παρακολουθούν αεροσκάφη. Και δεν είναι σταθερά πάνω από μια περιοχή, γυρίζουν γύρω-γύρω. Οι γεωστατικοί που είναι σταθεροί είναι πολύ μακριά (36.000km) και είναι εκεί για τηλεπικοινωνιακούς λόγους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom