φιλε arxidouli και germaon, αυτη η αλλαγη ονοματος της νταριας για εμενα συμβολιζει μια ευρητερη αλλαγη φρουρας στην αθηναικη σκηνη.... ολα τα στουντιο εχουν παρει την κατω βολτα,, πλεων η φυλης εχει τραβηξει ολο το χαρτι... ιδοτι εχει πολλες κοπελες φτηνες και επεισης ικανοποιουν και την καβλα του scouting.... απο την μια θα μου πειτε αυτο ειναι καλο, αλλα βλεπω πως γενικως ο αγοραιος ερωτας περναει μια μεγαλη κριση... με τα "μεγαλα ονοματα" που κυκλοφορουσαν παλια (πχ ντοριν) να εχουν χαθει και στην θεση τους να εχουμε γεμισει μετριες...... λοιπον για την νταρια (βερονικα) εχω να πω πως η "αδιαθεσια" της την προηγουμενη βδομαδα κατα την διαρκεια της βαρδιας της(!!) μου κινησε την περιεργεια.. και σημερα που εμαθα πως για ολη την βδομαδα δεν θα δουλεψει αρχισα να πιστευω πως εκεινη την ημερα κατι εγινε..... τωρα αν καποιος απο το σαιτ ξερει τι εγινε??? ας πει... αλλα που να ξερετε τι εχει γινει οταν στο σαιτ πλεων τσαρκες κανουν 10 ατομα και οι υπολοιποι μπαινετε για να γραφεται ασχετα... βεβαια υπαρχουν και ατομα που βρισκουν διαμαντακια και δεν μιλανε γιατι τα κρατανε για την παρτη τους.... αυτα τα λεμε... οποιος ξερει αν θελει για νταρια ας γραψει....