You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πού είναι η Ντάρια;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα arxidoulis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 126K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.452
- Πόντοι
- 27.261
απο μπαλα εγινες γκομεναρος τοτε.
ευγε πιμποδικηγορε ευγε.
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.452
- Πόντοι
- 27.261
ποια γνωριζεις ρε μαστορα ?Τα γνωριζω αυτα.
αφου εγω στα ειχα δειξει πριν κανα μηνα, που μου ελεγες 80 κιλα γυναικα ειναι νορμαλ
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.277
- Πόντοι
- 8.006
Θελεις να αδυνατισω κι αλλο τύπε?ποια γνωριζεις ρε μαστορα ?
αφου εγω στα ειχα δειξει πριν κανα μηνα, που μου ελεγες 80 κιλα γυναικα ειναι νορμαλ
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.452
- Πόντοι
- 27.261
βαλε φωτο και θα σου πω αγοραρεΘελεις να αδυνατισω κι αλλο τύπε?
μπορεις δηλαδη ?
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.452
- Πόντοι
- 27.261
το ξερω οτι σου ελειψε το καβλι μου, αλλα ρε μωακι μετα απο το ξεβρακωμα που σου εκανα, σε ψιλοβαρεθηκα ρε συ.Υγράνθηκε η κωλοτρυπίδα σου πάλι ρε δροσερό αγόρι;
σορρυ.
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.452
- Πόντοι
- 27.261
καλημερα μωακι, τι κανεις ?Φαίνεται ρε δροσερούλη, σου τρέχανε τα σάλια όλη μέρα.
βγαζεις τα γκομενακια σου βολτιτσα ?
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.452
- Πόντοι
- 27.261
ποσο υπερναυαγιο εισαι τελικα μωρη πακικη πουτσογλειφτρα... ποσο ?Ρε δροσερούλη, εκεί κατάντησες; Να κάνεις κλοπυράιτ το μπαστουνόβλαχο και τον ventuzator;
καθε μερα βρισκω και καινουριες μαλακιες σου.
απο παλια σε πηγαινανε τρενακι εδω περα βλεπω.
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.452
- Πόντοι
- 27.261
ρε μωακι ειδα οτι σε εχουν παντρεψει κιολας.Ενώ εσύ είσαι καινούργιος στο σπορ δροσερούλη;
τι λεει η γυναικα, ολα κομπλε ?
πεφτει παντοφλα σπιτι η' σκιζεις τη γατα?
μωρή ξελιγωμένη πεογλύφτρα πάλι αναβλύζεις κουράδες απο το στόμα ?Ενώ εσύ είσαι καινούργιος στο σπορ δροσερούλη;
έρχονται νέα μαντάτα για τη βρωμοκωλάθρα σου
έτσι μωρή κοτάρα ,ξεπουπούλιασμα κ πέος κάθε μέραμου σκιζει το πάτο κ μου γαμάει τη ψυχούλα ο ROB
ειμαι στέρφα γουρουνοπούλα με πετάγανε έξω απο τα στουντιο επειδή μου τρέχανε τα σκατά οταν με στραπονάρανε
πως είσαι έτσι βρε αρχιδομπουκωμένη πξούλα ?σας αρεσω μόρτες ?
θελω πρωκτοράφτη να με ράβει ,οπου παω βρωμοκοπά ο τόπος
πουσταρδέλω μου τράβα μια βόλτα κ απο αυτήν
οι τρελογιατροι δε με θεραπεύουν, μονο πουτσα ειναι η γιατρειά μου πουτσα πολυ πούτσα
εισαι το πουτανάκιμ πξουλη,
μη κωλοτριφτείς σε άλλον όσο λείπω γιατί θα σε δείρω,
το βραδυ θα σου δωσω μπουκεκάκια
troubaman
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 28
- Like
- 10.415
- Πόντοι
- 3.296
Διαβαζω τα παλια ποστς και συγκινουμαι μιας και μιλαμε για μια περιοδο στην οποια υπηρχε μια μεγαλη ποικιλλια απο ιεροδουλες...Τελικά η Νταρια έχει φυσικό ή φτιαγμένο βυζί ;
Να ξέρουμε και τι πιάνουμε.
Τη Νταρια τη θυμαμαι ηταν ενα συμπαθες γλυκο κοριτσι που πολλες φορες φοραγε γυαλακια σαν σεξυ καθηγητρια.
Δε θυμαμαι για βυζι(καθοτι καθολου βυζολαγνος) ωστοσο το σωμα της ηταν ενα κανονικο σωματακι λεπτο ειχε ελαφρα κοιλιτσα και δεν εκοβε μεση.Αναστημα μετριο προς κοντο.
Δεν ηταν λοιπον επιπεδου...city tour αλλα σαφως δεν ηταν και μπαζο.
Η Σονια απο την αλλη μελαχροινο κοκκινομαλα,ηταν φοβερη γκομενα απο τα καλυτερα μουνια της εποχης...
Ανωτερη απο τη Νταρια οπως και να το κανεις.
Ειχα περασει και με τις δυο.Με τη Νταρια περασα συμπαθητικα
Με τη Σονια σουπερ.
Κι εδω ερχεται ο υποκειμενικος παραγοντας.
Θα μιλησω λιγο για το "τιμημενο" 2006
Ηταν η εποχη που στο Μεταξουργειο ειχε 20 ευρω και ειχε αντικειμενικα μουναρες βλεπε Βερονικα πχ ξανθια μουναρα Ιταλο ρωσσιδα με κορμαρα και προσωπαρα στο Ιασωνος 19 κατω
Ηταν η εποχη που λειτουργουσαν πολλα "ξεμπαρκα" στουντιο στην Αθηνα εκτος απο καποιες υποτυπωδεις αλυσιδες.
Καθε μαγαζι εφερνε τις κοπελες του και υπηρχε παντα κατι το διαφορετικο
Φυσικα ετρωγες τις φολες σου,φυσικα υπηρχαν παντα τα κακως κειμενα απλα ταυτοχρονα εβρισκες και αληθινα διαμαντια...
Μια εποχη που ολα ηταν διαφορετικα,δεν ξερω...
Ποιος θυμαται το στουντιακι στη Λεμπεση στο Φιλοπαππου η το Παιωνιου στον Αγιο Παντελεημονα;Το Καρεα 30 που εσφυζε απο ποικιλια κορασιδων και εφερνε απο μετριοκαλες ως απιστευτες μοντελο μουναρες;Με καθεμια το δικο της προγραμμα που μπορουσε να ειναι απο τυπικουρα κι εφτανε σε επιπεδα να κανεις σεξ με τη γκομενα σου;
Αυτα τα λιγα ηθελα να πω...
Με ταξιδεψε το θρεντακι αυτο...στα χρονια που και τι δε θα δινα να γυρισουν πισω εστω για λιγο...
Στο σημερα..
"ασχημύναμε"...επιδημία,διχασμός ανθρώπων,ψευτο σοσιαλ,και "αλυσιδοποίηση" της πλειοψηφιας των στουντιο..
Τουμπανακια υπαρχουν και παλι,αλλα ειναι λιγα...
Ωραιο το ταξιδι στα παλια...
Bou History Channel rules
Θα σε γελασω , δεν ειμαι σιγουρος , καθ'ότι είμαι μικρός και δεν τις προλαβα καθόλου αυτες τις κοπέλες αλλά απο τα γραφόμενα στο μπού και γενικώς ιντερνετικώς μάλλον εχει ανοίξει δικό της μαγαζί στην επαρχία (καλαμάτα ίσως).Ξερετε που και εαν μπορω να βρω την Νταρια;;
DRMG
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 2.286
- Πόντοι
- 2.257
Καλημέρα φίλε. Έχει σταματήσει η κοπέλα εδώ και μια δεκαετία σχεδόν. Έχει αλλάξει ζωή. Έχει αλλάξει χώρα. Να της ευχηθούμε να είναι καλά και δημιουργική με όσα ασχολείται.Ξερετε που και εαν μπορω να βρω την Νταρια;;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 13
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 71
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις