Επισκέπτης
Μωρή ξετσίπωτη, με τέτοιο ελεεινό χιούμορ που έχεις δεν είναι ν'απορείς που μόνο τα πάκι δέχονται να σε πηδάνε.
δεν σου αρέσει το χιούμορ μου μωρή ξεφωνημένη πόρνη της Ιπποκράτους??? στ'αρχίδια μου βρώμα!
Μωρή ξετσίπωτη, με τέτοιο ελεεινό χιούμορ που έχεις δεν είναι ν'απορείς που μόνο τα πάκι δέχονται να σε πηδάνε.
άλλο ενα θρεντ με πολιτικά , οπου η εμπεριστατωμένη επιχειρηματολογία και οι πολιτισμένες αποψεις των συνομιλιτων εντυπωσιαζουν!
άλλο ενα θρεντ με πολιτικά , οπου η εμπεριστατωμένη επιχειρηματολογία και οι πολιτισμένες αποψεις των συνομιλιτων εντυπωσιαζουν!
επιχειρηματα σε τι; σε ενα αστειο θεμα που ανοιξε;
ααα αστείο θέμα είναι να έχει το κόμμα σας τους εργαζόμενους απλήρωτους???
΄
και σου λεω γω κοιτα πρωτα το δικο σου και μετα να μιλας για τους αλλους
η καλυτερα αν θελεις να κανεις κριτικη σε καποιον κανε πρωτα στον εαυτο σου
αν μπείς στο κόπο να διαβάσεις προσεκτικά εγώ γράφω και κανένα επιχείρημα και αμέσως γαμάνε τη συζήτηση η Τζιοβάννα και η πιεξούλα...ρε καραγκιόζη σε εσάς κάνουν κριτική οι ίδιοι οι εργαζόμενοι του ΠΑΣΟΚ! τι σχέση έχω εγώ?
αν μπείς στο κόπο να διαβάσεις προσεκτικά εγώ γράφω και κανένα επιχείρημα και αμέσως γαμάνε τη συζήτηση η Τζιοβάννα και η πιεξούλα...
καλα καλα τα θέλει και εσενα ο κωλος σου, ολο πας και τους τριβεσαι για να γινεται μανουρα
δεν νομίζω κ.Λάδι-Ντοράκι!
τυπε μου τον φανουρη τζουρα τι τον εχεις?Χιούμορ προσπαθεί να κάνει;;;
Δεν σε πιάνω. Μα καθόλου.
''Ο Γιώργος Ξύδης ήταν Έλληνας ηθοποιός. Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1891...Πέθανε πιθανόν τη δεκαετία του 1970.''
Θλιβερό. Να μην είναι γνωστό πότε πέθανε ένας άνθρωπος.
Ας είναι, τουλάχιστον τον θυμόμαστε μέσα από τις ταινίες που έλαβε μέρος. Αλλά και από εσένα, που διατήρησες τ' όνομά του και έβαλες το πρόσωπο του (από την ταινία ''Τρελλός παλαβός και Βέγγος'' του 1968 στον ρόλο του γιατρού) ως avatar...
Τάκης Μηλιάδης(Γρηγόρης ) : Γιατρέ μου!
Γιώργος Ξύδης (γιατρός): Καλημέρα σας.
Ελένη Ανουσάκη(Ανθούλα) Τ' αδέλφια μου και εγώ σας φωνάξαμε γιατρέ μου γιατί ο Θανασάκης μου σας σέβεται και σας αγαπάει.
Γιατρός: Πολύ καλά κάνατε. Ο ασθενής πάντοτε πρέπει να είναι φίλος με τον γιατρό. Αλλωστε το αποκλείω, ο Θανάσης το χρυσό παιδί, να έκανε μιάν τέτοιαν εξωφρενικήν τρέλλαν.
Γρηγόρης: Παιδιά, πάλι μεθυσμένος είναι ο γιατρός.
Γιατρός: Οχι, ήθελα να πω, δεν μπορούσε να κάνει ένα τέτοιο πράμα έχων σώας τας φρένας.
Γρηγόρης: Εεεντάξει γιατρέ μου, καταλάβαμε. Εκείνο που θέλουμε από 'σας, είναι να του ρίξετε μια ματιά, να μας πείτε τί πρέπει να κάνουμε. Πού να τον πάμε.
Γιατρός: Βεβαίως πολύ καλά κάνατε, γιατί ο Θανάσης είναι φίλος μου. Αλλωστε, εμένα η ειδικότητά μου είναι μαιευτήρας, αλλά ήρθα εδώ γιατί είναι φίλος σας( μάλλον έπρεπε να πει φίλος μου) και επειδή η περίπτωσή του παρουσιάζει επιστημονικό ενδιαφέρον.
Τί κάνει τώρα ο ασθενής, τί κάνει, πού βρίσκεται, τί κάνει;
Θανάσης Βέγγος(Θανάσης): Νά!
Ανδρέας Γκόλφης (Ηρακλής, ένας από τους αδελφούς): Μουτζώνει!
για ξεκαρφωμα ε?''Ο Γιώργος Ξύδης ήταν Έλληνας ηθοποιός. Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1891...Πέθανε πιθανόν τη δεκαετία του 1970.''
Θλιβερό. Να μην είναι γνωστό πότε πέθανε ένας άνθρωπος.
Ας είναι, τουλάχιστον τον θυμόμαστε μέσα από τις ταινίες που έλαβε μέρος. Αλλά και από εσένα, που διατήρησες τ' όνομά του και έβαλες το πρόσωπο του (από την ταινία ''Τρελλός παλαβός και Βέγγος'' του 1968 στον ρόλο του γιατρού) ως avatar...
Τάκης Μηλιάδης(Γρηγόρης ) : Γιατρέ μου!
Γιώργος Ξύδης (γιατρός): Καλημέρα σας.
Ελένη Ανουσάκη(Ανθούλα) Τ' αδέλφια μου και εγώ σας φωνάξαμε γιατρέ μου γιατί ο Θανασάκης μου σας σέβεται και σας αγαπάει.
Γιατρός: Πολύ καλά κάνατε. Ο ασθενής πάντοτε πρέπει να είναι φίλος με τον γιατρό. Αλλωστε το αποκλείω, ο Θανάσης το χρυσό παιδί, να έκανε μιάν τέτοιαν εξωφρενικήν τρέλλαν.
Γρηγόρης: Παιδιά, πάλι μεθυσμένος είναι ο γιατρός.
Γιατρός: Οχι, ήθελα να πω, δεν μπορούσε να κάνει ένα τέτοιο πράμα έχων σώας τας φρένας.
Γρηγόρης: Εεεντάξει γιατρέ μου, καταλάβαμε. Εκείνο που θέλουμε από 'σας, είναι να του ρίξετε μια ματιά, να μας πείτε τί πρέπει να κάνουμε. Πού να τον πάμε.
Γιατρός: Βεβαίως πολύ καλά κάνατε, γιατί ο Θανάσης είναι φίλος μου. Αλλωστε, εμένα η ειδικότητά μου είναι μαιευτήρας, αλλά ήρθα εδώ γιατί είναι φίλος σας( μάλλον έπρεπε να πει φίλος μου) και επειδή η περίπτωσή του παρουσιάζει επιστημονικό ενδιαφέρον.
Τί κάνει τώρα ο ασθενής, τί κάνει, πού βρίσκεται, τί κάνει;
Θανάσης Βέγγος(Θανάσης): Νά!
Ανδρέας Γκόλφης (Ηρακλής, ένας από τους αδελφούς): Μουτζώνει!
Μεγάλες στιγμές του ελληνικού κινηματογράφου! Απίστευτος ο ρόλος του γιατρού στην ταινία!
δεν πειράζει άστο για του χρόνου όταν με το καλό εκκαθαρίσετε τη ΔΗ.ΣΥ ;)
Στο Προσωπικό κείμενο, πρόσθεσε ένα ''τί κάνει'' ανάμεσα στο ''ασθενής'' και το ''πού''
για ξεκαρφωμα ε?
Ρε φίλε πως με έκοψες για ΔΗ.ΣΥ ακόμα δεν έχω καταλάβει. Είδα τόπικ με τίτλο για φιλελεύθερη ΝΔ του Σαμαρά και πόσταρα κάτι που έγινε προχθές και που αποδεικνύει ότι μόνο νεοφιλελεύθερη δεν είναι η ΝΔ. Και εσύ από τότε άρχισες τα περί κλώνων, ΔΗ.ΣΥ και τα ρέστα πάντα συνοδευόμενα με ανθρωπάκια που κάνουν χειρονομίες. Πραγματικά δεν σε πιάνω. Σου πα και χρόνια πολλά και εσύ στην επίθεση.
χαχαχα! τίποτα ρε μαν. Λες;