redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
χωρις δοντια πιο καλη πιπα τυπε μουτυπε να προτιμας τις φαφουτες που δεν υπαρχει κινδυνος μικροβιων
χωρις δοντια πιο καλη πιπα τυπε μουτυπε να προτιμας τις φαφουτες που δεν υπαρχει κινδυνος μικροβιων
Αποχή/εγκράτεια, αυτοικανοποίηση, σεξ με προφυλακτικό, σταθερή σχέση, μία από αυτές είναι η εναλλακτική μας, όλα τα άλλα είναι νάχουμε να λέμε.
λοβερδος με καμινη τυπεκαι όλες τις "μάρκες" μας να τις ρίχνουμε στο νόμιμο "λούνα πάρκ" και όχι στο παράνομο , μπάς και πέσει λίγο το χρέος
δεν ξέρω ποιός τις κάνει αυτές τις μαλακίες πάντως ξέρω ότι τις άρχισε ο λοβερδομαλάκας πιθανόν σε συνεργασία με τον χρυσοχοιδόβλακα
..... η μεγαλύτερη κάβλα είναι να νομίζεις ότι γαμάς το μυαλό της γυναίκας, όχι μόνο το μουνί.
Το διόρθωσα.
Εντάξει όλα μια ιδέα είναι, εγώ θα μείνω στο μουνί πάντως.
λοβερδος με καμινη τυπε
αυτοι φταινε
λοβερδος με καμινη τυπε
αυτοι φταινε
καταραμενη η ωρα και η στιγμη τυπε :SΈτσι, μια εβδομάδα πριν τις εκλογές.
παίχτη ,
τον loverboy δεν τον έχω δεί να έχει αρπάξει τπτ κλωτσομπουνίδια όπως κάποιοι συνάδελφοί του και έχει μείνει παραπονεμένος
μήπως το χει παρακάνει και το ζητάει ο οργανισμόυλης του , το ?
ίσα ίσα που οι γιατροί , του τα χουνε μαζεμένα του loverboy
Καλα εδω ειχε γραψει οτι δεν θα εκανε μεταμοσχευση/εγχειρηση σε αλλοδαποεσύ που είσαι ιατρός με σπουδές στην Μασσαχουσέτη μιλάς έτσι?
]
γιατρέ, με συγχωρείτε.
υποτίμησα την κάβλα του να γαμάς ναρκομανή κοκκαλιάρα του κέντρου.
Φυσική επιλογή τύπε. Αυτός που γαμάει ναρκομανή κοκαλιάρα ακάποτα γιατί να μην αρπάξει το οτιδήποτε; Αν περιμένει τον Λοβέρδο να τον σώσει, ούτε με ευθανασία δε σώζεται...
εκτος απτην αρχικη ρωσιδα που τσακωσαν στο μπουρδελο ολες οι αλλες ηταν πρεζακια τυπεαυτο που δεν μας ειπαν, ειναι, αν αυτες που επιασαν που ειναι φορεις, ειναι ταυτοχρονα και τοξικομανεις...γιατι απο την ιδια βελονα που χρησιμοποιουν κολησαν.με το σεξ, εστω και ακαποτο, πολυ δυσκολα μεταδιδεται ο ιος.αν ηταν ετσι, ολη η γη θα ηταν φορεις.αλλες παθησεις ειναι πιο πιθανο να κολησεις, (ηπατιτιδες, κτλ), οχι aids.χωρις φυσικα να σημαινει οτι παιζουμε την ζωη μας κορωνα γραμματα...
λες να μην ηταν οροθετικη και την παγιδευσαν τα διαπλεκομενα τυπε?και με αυτην (την ρωσιδα), ποτε δε μαθαμε τι εγινε τελικα...πολλα ακουγονται, λεγονται, χωρις να μαθουμε τελικα ποτε την αληθεια...
προσοχη, συνμπουρδελιαρηδες, δεν παιζουμε την ζωη μας κορωνα γραμματα, αλλα δεν πανικοβαλομαστε χωρις λογο.γιατι ως γνωστον, η ημιμαθεια, ειναι χειροτερη της αμαθειας.