DON GIOVANNI
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2011
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Ή Ντάρια πλέον έχει γίνει Καλαματιανή καί με την βούλα ! μήπως ό Νίκας ό δήμαρχος να την κάνει καί επίτιμο δημότη ?η Νταρια απο δευτερα βραδυ στην Καλαματα :-* :-* :-*
Ή Ντάρια πλέον έχει γίνει Καλαματιανή καί με την βούλα ! μήπως ό Νίκας ό δήμαρχος να την κάνει καί επίτιμο δημότη ?η Νταρια απο δευτερα βραδυ στην Καλαματα :-* :-* :-*
Εχει γυρισει απο την Καλαματα.και ποτε θα γυρισει απο καλαματα η νταρια ξερουμε?
σιγα μην ερθει να δουλεψει σε στουντιο στην ελλαδα ,ετσι οπως εχουν γινει σκατα τα οικονομικα, μια μουναρα σε εμφανιση επιπεδου σαν τη Darya Klishina . καθεται στη πατριδα της που ειναι καλυτερα πλεον τα οικονομικα.Ποια Ντάρια? Την αγαπημένη μου άλτρια μήκους την Darya Klishina??? :S :S :S
Φιλε μου για αλλη Νταρια μιλαμε........σιγα μην ερθει να δουλεψει σε στουντιο στην ελλαδα ,ετσι οπως εχουν γινει σκατα τα οικονομικα, μια μουναρα σε εμφανιση επιπεδου σαν τη Darya Klishina . καθεται στη πατριδα της που ειναι καλυτερα πλεον τα οικονομικα.
Ποια Ντάρια? Την αγαπημένη μου άλτρια μήκους την Darya Klishina??? :S :S :S
προφανέστατα αφού η Ντάρυα Κλίσινα γράφεται με ύψιλονΦιλε μου για αλλη Νταρια μιλαμε........
Ειναι εξ΄αλλου και η μονη τους διαφοραπροφανέστατα αφού η Ντάρυα Κλίσινα γράφεται με ύψιλον
Ακομα Ταυλανδη.Μήπως επέστρεψε η Ντάρια ή είναι ακόμη εκτός;
oxi,ταυλανδη ειναι ;)Άραγε ακόμα στο...Σιάμ να είναι ?
oxi,ταυλανδη ειναι ;)
oxi,ταυλανδη ειναι ;)