Νέα

Πού είναι η Ντάρια;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arxidoulis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 126K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (2 μέλη και 16 επισκέπτες)

oxi_agapes_mono_sex

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2012
Like
9
Πόντοι
16
ε ρε ζωαρα που κανουν οι πουτανες

με δυο μηνες γαμησι

βγαζουν 10 μηνες διακοπες

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Αξιολάτρευτη Πριγκίπισσα του Εκατερίνεμπουργκ  :tits2:  :tits2: ! τελείωσατε ή ακόμα όχι με τις θερινές σας  περιοδείες στις ελαιοπαραγωγούς περιφέρειες  Κρήτης καί Μεσσηνίας  :think: ? οί εν' Αθήναις....υπήκοοι σας  αναμένουν με αγωνία  την επιστροφή σας εις Κλεινόν Άστυ  :grin: :grin: :grin: !!!

Επισκέπτης
Η Καλαμάτα βγάζει σύκα, φραγκόσυκα :grin:, φτυάρια & κριάρια! :2funny:
Σήμερα στο studio της Καλαμάτας πήρα τη Ντάιρα!
Μωρέ με λάσπωσε, τα υπόλοιπα στην κριτική και στο www.bourdela.com/forum/index.php?topic=1064.msg4785529#msg4785529]αντίστοιχο thread[/url]
Πάντως μου είπε ότι θα φύγει από Καλαμάτα το Σάββατο, οπότε ρωτήστε την ίδια αν θα ανέβει Αθήνα.

παιζει βασικο ρολο η σωστη συμπεριφορα(οσο και αν φαινεται αστειο)  ,η καλη εμφανιση και σιγουρα και τα φραγκα(εχετε  δωσει ποτε τιπς σε πουτανα? πχ).σιγουρα και καποιες αλλες λεπτομερειες αλλα αυτα ειναι τα βασικα.
Ειδικά η συμπεριφορά μετράει. Αν είσαι άγαρμπος, δε δείχνεις λίγο άσπρο δόντι, ε τι να κάνει κι η κάθε κοπέλα ψυχή έχει. Αν δείξεις ότι τη σέβεσαι δε θα χάσεις σε γενικές γραμμές. Δε μπορεί να ξέρεις τι μεσολάβησε πριν από εσένα.

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Η Καλαμάτα βγάζει σύκα, φραγκόσυκα :grin:, φτυάρια & κριάρια! :2funny:
Σήμερα στο studio της Καλαμάτας πήρα τη Ντάιρα!
Μωρέ με λάσπωσε, τα υπόλοιπα στην κριτική και στο www.bourdela.com/forum/index.php?topic=1064.msg4785529#msg4785529]αντίστοιχο thread[/url]
Πάντως μου είπε ότι θα φύγει από Καλαμάτα το Σάββατο, οπότε ρωτήστε την ίδια αν θα ανέβει Αθήνα.

Ευχαριστούμε για την πολύτιμη πληροφορία τώρα πρέπει να μάθουμε τι ώρα επιστρέφει για να στρώσουμε το κόκκινο χαλί όπως της αρμόζει  :2funny: :2funny: , πάντως  ή πατρίδα φίλτατε βγάζει καί αγνή μυρωδάτη φούντα  :grin: :grin: ! όσο  για την κοπέλα  πάνω στην....δικαιολογημένη φούρια σου έγραψες αναγραμματισμένα  τ' όνομα της : Ντάρια λέγεται  :rockon: :rockon: !

Επισκέπτης
Aφού είναι δυναμίτης!
Από τη φλόγα θα πεθάνω, δεν αντέχω παραπάνω......
Γαμιέται ο Χάρος που πήρε νωρίς τον Αγγελόπουλο........

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Ειδικά η συμπεριφορά μετράει. Αν είσαι άγαρμπος, δε δείχνεις λίγο άσπρο δόντι, ε τι να κάνει κι η κάθε κοπέλα ψυχή έχει. Αν δείξεις ότι τη σέβεσαι δε θα χάσεις σε γενικές γραμμές. Δε μπορεί να ξέρεις τι μεσολάβησε πριν από εσένα.

Τι απαντας μωρε μετα απο 7 χρονια?
Ξερεις τι εχει μεσολαβησει απο τοτε στη σχεση του αρχιδουλη με την Ντάρια?

Glikoula

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Like
3.691
Πόντοι
506
η Νταρια τριτη βραδυ και τεταρτη απογευμα στο Βριλησσου 42  :-* μετα να παει διακοπεσ  :-* :-* :-*

ferer

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2013
Like
0
Πόντοι
0
ρε παιδια τη γνωστη νταρια που θα την βρω?ξερει κανεις?

ferer

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Λεμε σιγουρα για την ιδια?αυτη που ηταν δροσοπουλου?

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
Τουλαχιστον μεχρι 14 Σεπτεμβριου θα ειναι εκτος Αθηνων, λειπει στην πατριδα.

και εσυ που το ξερεις???? εγω ξερω οτι ειναι εντος ελλαδος και απολαμβανει τα ελληνικα νησια !!!!!!!

τωρα αν ειναι μονη η με παρεα δεν θα το αποκαλυψω......

Επισκέπτης
Στα γεράματα ξεμωράθηκε και βγάζει το κόμπλεξ της επειδή ήταν σεξουαλικά στερημένη. Έλεος δηλαδή παραθέτεις σύνδεσμο από τέτοιες τύπισσες......

Ξερεις τι εχει μεσολαβησει απο τοτε στη σχεση του αρχιδουλη με την Ντάρια?
Δεν είμαι παλιό μέλος όπως εσύ για να ξέρω κάποια από τα δρώμενα και στην τελική δε με νοιάζει. Δε χρειάζομαι "καλούς Σαμαρείτες" πληροφοριακά.
Το θέμα είναι αγαπητέ να μη μπερδεύει ο καθένας μας κάποια πράγματα που είναι ασύμβατα. Και μιλάω γενικά για όλους μας και δε συγκεκριμενοποιούμαι ;)

Τι απαντας μωρε μετα απο 7 χρονια?
Παράθεση έκανα στο συγκεκριμένο σχόλιο επειδή ήταν η αφορμή να πω κάποια πράγματα που πιστεύω χωρίς να εξετάσω τη χρονολογία του. Το αν είχε γίνει πριν 7 έτη ή προχθές δε μου κάνει αίσθηση ;)
Μην προτρέχεις λοιπόν.

Glikoula

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Like
3.691
Πόντοι
506
η Νταρια απο δευτερα βραδυ στην Καλαματα  :-* :-* :-*

Stories

Νέο!