DON GIOVANNI
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2011
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Η Νταρια ειναι διακοπες στην Κρητη.
;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Τελικά αυτό το κορίτσι τελευταία όπου έχει καλό λάδι πάει φαίνεται για.....δοκιμή !!!!!
Η Νταρια ειναι διακοπες στην Κρητη.
;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
ε ρε ζωαρα που κανουν οι πουτανες
με δυο μηνες γαμησι
βγαζουν 10 μηνες διακοπες
θα γυρίσει ανανεωμένη και έτοιμη για νέες περιπέτειες!!!
Ειδικά η συμπεριφορά μετράει. Αν είσαι άγαρμπος, δε δείχνεις λίγο άσπρο δόντι, ε τι να κάνει κι η κάθε κοπέλα ψυχή έχει. Αν δείξεις ότι τη σέβεσαι δε θα χάσεις σε γενικές γραμμές. Δε μπορεί να ξέρεις τι μεσολάβησε πριν από εσένα.παιζει βασικο ρολο η σωστη συμπεριφορα(οσο και αν φαινεται αστειο) ,η καλη εμφανιση και σιγουρα και τα φραγκα(εχετε δωσει ποτε τιπς σε πουτανα? πχ).σιγουρα και καποιες αλλες λεπτομερειες αλλα αυτα ειναι τα βασικα.
Η Καλαμάτα βγάζει σύκα, φραγκόσυκα , φτυάρια & κριάρια!
Σήμερα στο studio της Καλαμάτας πήρα τη Ντάιρα!
Μωρέ με λάσπωσε, τα υπόλοιπα στην κριτική και στο www.bourdela.com/forum/index.php?topic=1064.msg4785529#msg4785529]αντίστοιχο thread[/url]
Πάντως μου είπε ότι θα φύγει από Καλαμάτα το Σάββατο, οπότε ρωτήστε την ίδια αν θα ανέβει Αθήνα.
Aφού είναι δυναμίτης!
Από τη φλόγα θα πεθάνω, δεν αντέχω παραπάνω......
Γαμιέται ο Χάρος που πήρε νωρίς τον Αγγελόπουλο........
Ειδικά η συμπεριφορά μετράει. Αν είσαι άγαρμπος, δε δείχνεις λίγο άσπρο δόντι, ε τι να κάνει κι η κάθε κοπέλα ψυχή έχει. Αν δείξεις ότι τη σέβεσαι δε θα χάσεις σε γενικές γραμμές. Δε μπορεί να ξέρεις τι μεσολάβησε πριν από εσένα.
και πεμπτη πρωι :-* :-* :-*η Νταρια τριτη βραδυ και τεταρτη απογευμα στο Βριλησσου 42 :-* μετα να παει διακοπεσ :-* :-* :-*
ρε παιδια τη γνωστη νταρια που θα την βρω?ξερει κανεις?
Λεμε σιγουρα για την ιδια?αυτη που ηταν δροσοπουλου?
ρε παιδια τη γνωστη νταρια που θα την βρω?ξερει κανεις?
Τουλαχιστον μεχρι 14 Σεπτεμβριου θα ειναι εκτος Αθηνων, λειπει στην πατριδα.
Στα γεράματα ξεμωράθηκε και βγάζει το κόμπλεξ της επειδή ήταν σεξουαλικά στερημένη. Έλεος δηλαδή παραθέτεις σύνδεσμο από τέτοιες τύπισσες......
Δεν είμαι παλιό μέλος όπως εσύ για να ξέρω κάποια από τα δρώμενα και στην τελική δε με νοιάζει. Δε χρειάζομαι "καλούς Σαμαρείτες" πληροφοριακά.Ξερεις τι εχει μεσολαβησει απο τοτε στη σχεση του αρχιδουλη με την Ντάρια?
Παράθεση έκανα στο συγκεκριμένο σχόλιο επειδή ήταν η αφορμή να πω κάποια πράγματα που πιστεύω χωρίς να εξετάσω τη χρονολογία του. Το αν είχε γίνει πριν 7 έτη ή προχθές δε μου κάνει αίσθηση ;)Τι απαντας μωρε μετα απο 7 χρονια?