Επισκέπτης
σιγουρα ηταν η ιδια νταρια??? γιατι μου φενεται λιγο περιεργο να δουλευει εκει.. καθως αυτα δεν εχουν ξανααλλαξει κοπελες.....
πολυ very strange,indeed.
σιγουρα ηταν η ιδια νταρια??? γιατι μου φενεται λιγο περιεργο να δουλευει εκει.. καθως αυτα δεν εχουν ξανααλλαξει κοπελες.....
Λιοσίων πόσο;Την συγκεκριμενη γκομενα την πηρα ξημερωματα κυριακης στο στουντιο της Λιοσιων...
ΕΛΕΩΣ πια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Καστανακοκκινα μου φανηκαν μετρια σε μηκος...Αυτο που μου εκανε εντυπωση ηταν το στιλακι με τα γυαλακια...Δεν ειχα ξαναπετυχει γυναικα σε μπουρδελο η σε στουντιο που να φοραει γυαλια...
Στο δωματιο ρωτησα το ονομα της και εκεινη μου ειπε χαρακτηριστικα: "Nταρια με λενε αλλα δεν ξερω αν θα με βαφτισουν καπως διαφορετικα εδω.Ειναι η πρωτη μου μερα"...
Ρωσσιδα απο το Εκατερινμπουργκ οπως η ιδια μου ανεφερε...
ρε φιλε το ελεως πηγαινε στο οτι αλλαξε 2ο μπουρδελο μεσα στη βδομαδα που την εχασα σε πιστευω οτι την γαμησες (ρωτησα τα μαλλια μηπως και ηταν συνωνημια)... αλλα αν γουσταρεις να κανεις μαγκιες πισω απο την ανωνημια του προφιλ σου και να το παιζεις μαγκας και να μην σηκωνεις τιποτα, εγω επειδη δεν γουσταρω αυτα τα ψευτονταιλικια δεν ασχολουμε μαζι σου... και αν εχεις αρχιδια μην το παιζεις αντρας στο φορουμ αλλα πουθενα αλλου.... αλλα εξω απο εδω δεν παιρνει κανεναν απο τους "αντρες του φορουμ" οποτε καντε τσαμπουκαδες εδω (αφου σας παιρνει)....
check your pmΑναφορικα με το πρωτο σκελος του μηνυματος σου ειναι εμφανες οτι σε παρεξηγησα και κατοπιν τουτου σου ζητω συγγνωμη...Τωρα για τα υπολοιπα που αναφερεις (το αν εχω αρχιδια η κανω ψευτονταηλικια κτλπ) αντι να σου απαντησω στο αναλογο υφος (δεν το κανω διοτι το ολο θεμα ξεκινα απο παρεξηγηση οποτε θα ηταν κουτο απο μερους μου) θα αναμενω μια παντελονατη συγγνωμη και απο την πλευρα σου,οποτε μετα ουτε γατα ουτε ζημια...
ο φιλος ειχε απολυτο δικιο η νταρια αλλαξε ονομα και δουλευει στο σπιτι που ειπε αλλα οι ωρες τις ειναι λιγες και μυστιριες οποτε ή δουλευει και καπου αλλου ή κανει και καμια βιζιτα(τρελενομαι!!!!!!!!!!!!!!!)Καστανακοκκινα μου φανηκαν μετρια σε μηκος...Αυτο που μου εκανε εντυπωση ηταν το στιλακι με τα γυαλακια...Δεν ειχα ξαναπετυχει γυναικα σε μπουρδελο η σε στουντιο που να φοραει γυαλια...
Στο δωματιο ρωτησα το ονομα της και εκεινη μου ειπε χαρακτηριστικα: "Nταρια με λενε αλλα δεν ξερω αν θα με βαφτισουν καπως διαφορετικα εδω.Ειναι η πρωτη μου μερα"...
Ρωσσιδα απο το Εκατερινμπουργκ οπως η ιδια μου ανεφερε...