Επισκέπτης
η νταρια θα δουλευει αυτην την βδομαδα στην φρατζη τις εξης μερες!!ΤΕΤΑΡΤΗ-πρωι!!ΣΑΒΒΑΤΟ-βραδυ!!
δεν πειραζει μετα γυρναει η "θρυλικη" ντενις και θα γινει πανικος..... θα σκασω 1η μερα 120 ευρω να κανω 6 συνεχομενες καταθεσεις!!!!!!!! την ρωτησες που παει???? και δεν απαντησες θα κανει 2 βαρδιες δηλαδη θα δουλεψει και μεταμεσονυχτια (11-5)???????Στο σαλόνι ήμουν μόνος και δεν περίμενα. Μέσα ήταν μιά χαρά. Μετά όμως θα κάνουμε τουλάχιστον 3 βδομάδες για να την ξαναδούμε...
Για τη Νταρια το πρωην κοριτσι μου παλι θα σας πω΄΄΄΄Μαγκες η Νταρια θα σας επιστρεψει ξανθια με πλατινε χρυσο μαλλι ομορφοτερη απο ποτε .Μετα απο εξι μηνες που ειχαμε να βρεθουμε βγηκαμε εχθες μαζι για ποτο -και με τη μητερα της παρακαλω-μετα εφυγε και μας αφησε μονους και ηταν μεσα στη γλυκα και στο ναζι.Με καυτο τζιν σορτς και ολο χαμογελο ελαμπε και με τα γυαλακια της φυσικα ειχε κανει ολο το καφε μπαρ απο γκαρσονια και θαμωνες μεχρι και γυναικες να την κοιταζουν ολοι.Μια Λολιτα σε ολο της το Μεγαλειο.Σημερα οι γονεις της εφυγαν για Ρωσσια και εκεινη για διακοπες στην Κυπρο για εναν υπερτυχερο φιλο που θα τη φιλοξενησει.Θα πρεπει να περιμενετε...ουτε και κεινη ξερει ποτε θα γυρισει... το εισιτηριο το εβγαλε one way .Ετσι Νταρια ετσι...να λαμπεις παντα γιατι ετσι κανεις τους αλλους να ΄΄ανησυχουν΄΄ και να αναρωτιωνται τι ειναι αυτο που εχεις εσυ και ισως λειπει απο ολους τους αλλους εμας...Το Χ------ο
σε εμενα το ειπε!!!! ασχετο αλλα φιλε germaon σε παω γιατι και εγω παροτι ημουν ακομη με την κοπελια τοτε ενιωσα σαν μαλακας!!!!! δηλαδη οτι κοιτα φιλε εισαι αξιολυπητος δεν σε θελει καμια και πας στις ρωσιδες, οχι φιλε δεν ειναι ετσι...Έχει επιστρέψει η Ντάρια. Δουλεύει Παρασκευές και Κυριακές απόγευμα στο στούντιο Βουλιαγμένης 68 και τις άλλες μέρες στη Φραντζή 47 με μεταβαλλόμενο ωράριο. Είναι τέλεια. Μην τη χάσετε
Εγώ πάντως δεν θα την ξαναπάρω αν και είναι σούπερ. Και αυτό γιατί σε άλλο συναγωνιστή είπε: « Εσύ γιατί έρχεσαι εδώ? Γιατί δεν έχεις κοπέλα?» Σε εμένα δεν είπε ποτέ κάτι τέτοιο και το θεωρώ προσβλητικό. Δηλαδή αν νομίζει ότι πάω σε αυτήν επειδή δεν μπορώ να βρω κοπέλα και με λυπάται τότε
προσωπικά δεν θα την ξαναπάρω.
Και φυσικά θα μου πει κάποιος: «Ώπα ρε μεγάλε, δηλαδή νόμιζες ότι σε ερωτεύονται οι ιερόδουλες?»
Η απάντηση είναι ότι , βεβαίως δεν είμαι μαλάκας να νομίζω ότι με ερωτεύονται, αλλά όχι και να με λυπούνται. Μεταξύ «ερωτεύομαι» και «λυπάμαι» υπάρχει διαφορά. Αυτά Η καλύτερη κοπέλα της Αθήνας (για μένα) σε αυτή τη δουλειά είναι το Νταριάκι .
μαγκες μολις γυρισα απο βουλιαγμενης 68 που ελεγε ο συναγωνιστης οτι ηταν η νταρια,και δεν ηταν εκει.ηταν μια σαμπρινα.μαγκες προσοχη στις πληροφοριες που δινεται,γιατι τραβιομαστε τζαμπα.
Για τη Νταρια το πρωην κοριτσι μου παλι θα σας πω΄΄΄΄Μαγκες η Νταρια θα σας επιστρεψει ξανθια με πλατινε χρυσο μαλλι ομορφοτερη απο ποτε .Μετα απο εξι μηνες που ειχαμε να βρεθουμε βγηκαμε εχθες μαζι για ποτο -και με τη μητερα της παρακαλω-μετα εφυγε και μας αφησε μονους και ηταν μεσα στη γλυκα και στο ναζι.Με καυτο τζιν σορτς και ολο χαμογελο ελαμπε και με τα γυαλακια της φυσικα ειχε κανει ολο το καφε μπαρ απο γκαρσονια και θαμωνες μεχρι και γυναικες να την κοιταζουν ολοι.Μια Λολιτα σε ολο της το Μεγαλειο.Σημερα οι γονεις της εφυγαν για Ρωσσια και εκεινη για διακοπες στην Κυπρο για εναν υπερτυχερο φιλο που θα τη φιλοξενησει.Θα πρεπει να περιμενετε...ουτε και κεινη ξερει ποτε θα γυρισει... το εισιτηριο το εβγαλε one way .Ετσι Νταρια ετσι...να λαμπεις παντα γιατι ετσι κανεις τους αλλους να ΄΄ανησυχουν΄΄ και να αναρωτιωνται τι ειναι αυτο που εχεις εσυ και ισως λειπει απο ολους τους αλλους εμας...Το Χ------ο
παιδες γιατι νομιζω οτι αυτα τα γραφει η ιδια η νταρια...Για τη Νταρια το πρωην κοριτσι μου παλι θα σας πω΄΄΄΄Μαγκες η Νταρια θα σας επιστρεψει ξανθια με πλατινε χρυσο μαλλι ομορφοτερη απο ποτε .Μετα απο εξι μηνες που ειχαμε να βρεθουμε βγηκαμε εχθες μαζι για ποτο -και με τη μητερα της παρακαλω-μετα εφυγε και μας αφησε μονους και ηταν μεσα στη γλυκα και στο ναζι.Με καυτο τζιν σορτς και ολο χαμογελο ελαμπε και με τα γυαλακια της φυσικα ειχε κανει ολο το καφε μπαρ απο γκαρσονια και θαμωνες μεχρι και γυναικες να την κοιταζουν ολοι.Μια Λολιτα σε ολο της το Μεγαλειο.Σημερα οι γονεις της εφυγαν για Ρωσσια και εκεινη για διακοπες στην Κυπρο για εναν υπερτυχερο φιλο που θα τη φιλοξενησει.Θα πρεπει να περιμενετε...ουτε και κεινη ξερει ποτε θα γυρισει... το εισιτηριο το εβγαλε one way .Ετσι Νταρια ετσι...να λαμπεις παντα γιατι ετσι κανεις τους αλλους να ΄΄ανησυχουν΄΄ και να αναρωτιωνται τι ειναι αυτο που εχεις εσυ και ισως λειπει απο ολους τους αλλους εμας...Το Χ------ο
Καλά οι γονείς της ξέρουν τί δουλειά κάνει η θυγατέρα τους? Πώς αντιδρούν? Πρέπει να φουσκώνουν από καμάρι, όπως η μητέρα των αδερφών Τίνα και Κατερίνα ΣπάθηΓια τη Νταρια το πρωην κοριτσι μου παλι θα σας πω΄΄΄΄Μαγκες η Νταρια θα σας επιστρεψει ξανθια με πλατινε χρυσο μαλλι ομορφοτερη απο ποτε .Μετα απο εξι μηνες που ειχαμε να βρεθουμε βγηκαμε εχθες μαζι για ποτο -και με τη μητερα της παρακαλω-μετα εφυγε και μας αφησε μονους και ηταν μεσα στη γλυκα και στο ναζι.Με καυτο τζιν σορτς και ολο χαμογελο ελαμπε και με τα γυαλακια της φυσικα ειχε κανει ολο το καφε μπαρ απο γκαρσονια και θαμωνες μεχρι και γυναικες να την κοιταζουν ολοι.Μια Λολιτα σε ολο της το Μεγαλειο.Σημερα οι γονεις της εφυγαν για Ρωσσια και εκεινη για διακοπες στην Κυπρο για εναν υπερτυχερο φιλο που θα τη φιλοξενησει.Θα πρεπει να περιμενετε...ουτε και κεινη ξερει ποτε θα γυρισει... το εισιτηριο το εβγαλε one way .Ετσι Νταρια ετσι...να λαμπεις παντα γιατι ετσι κανεις τους αλλους να ΄΄ανησυχουν΄΄ και να αναρωτιωνται τι ειναι αυτο που εχεις εσυ και ισως λειπει απο ολους τους αλλους εμας...Το Χ------ο