[size=40pt]ΝΤΑΡΙΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΤΟ ΣΑΙΤ. ΜΙΑ ΧΑΡΗ [/size]
Μου είχες πει ότι γνωρίζεις την ιδιοκτήτρια των σπιτιών Λέλας Καραγιάννη , Πιπίνου και ότι μιλάτε στο τηλέφωνο. Θέλω να την πάρεις και να της πεις ότι η τσατσά που δούλευε σήμερα το πρωί στην Αριστομένους με εξύβρισε που δεν πέρασα , και με ειρωνεύτηκε. Να μην μας ξαναβρίσει γιατί θα νιώσει όπως το αρνί στο άκουσμα της ευχής "Καλή Ανάσταση"
Πες το στην ιδιοκτήτρια σε παρακαλώ . Ο πελάτης έχει πάντα δίκιο.
Δεν τελειώσαμε το πανεπιστήμιο για να μας βρίζει η τσατσόγρια, η αγάμητη, να της πάρει ο διάολος το παιδί !!!!!!
Σ'ευχαριστώ. Τα λέμε! ;)
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ μεγάλε άσε την Ντάρια και πλάκωσέ την στα γαμοσταυρίδια να ηρεμήσει.
Εγώ γενικά είμαι πολύ ήρεμος άνθρωπος, δεν ενοχλώ κανέναν, αλλά ΑΝ τυχόν και μου κολλήσει κανείς ή με βρίσει κανείς, τότε γίνομαι ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΚΑΦΡΟΣ, θυμάμαι τα νιάτα μου που ήμουν μέταλλο με μαλλί μέχρι την μέση, στενά τζην και άρβιλα, όπου έμπαινα στα λεωφορεία και έφτυνα τα παράθυρα. Αυτά θέλουν και κάτι τέτοιες... Αν ο άλλος σε υποτιμάει ή είναι κάφρος, γίνεσαι 1000 φορές πιο κάφρος από αυτόν.
Trust me. To έχω εφαρμόσει σε Δημόσιες Υπηρεσίες... σε τράπεζες... ειδικά στην Eurobank που είχα ένα θέμα (μου είχαν βγάλει πιστωτική χωρίς να ζητήσω και μετά μου το παίζαν ότι δεν θυμάμαι καλά, κτλ, κτλ) φάγαν τέτοιο καριολίκι από το τηλέφωνο που με κάλεσε ο Δ/ντής καταστήματος να πάω από εκεί να το συζητήσουμε. Και μόλις μπήκα μέσα με την κουστουμιά μου (είχα πάει πρωί πριν πάω στην δουλειά) ο τύπος έμεινε άναυδος... "εσείς είστε ο κύριος Τάδε???", με ρωτάει, "σας είχα φανταστεί εντελώς διαφορετικό!!!". Αυτός περίμενε να μπει μέσα κάνας λέτσος, αγράμματος, κάφρος και γύφτουλας... Ε, φαντάσου τι είχε ακούσει στο τηλέφωνο!