Νέα

Πότε και με ποιά κριτήρια αποφασίζεις να κάνεις παιδί;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kostas21d
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 154
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
kostas21d

kostas21d

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2018
Κριτικές
2
Like
240
Πόντοι
6
Τι έγινε ενοχλήθηκες που είπα οτι ψήφισες Τσίπρα; Ξιδάκι.Και σιγά μην το παραδεχόσουν.Ο βλάκας ποτέ δεν παραδέχετε τη βλακεία του.Αυτό είναι και το "προνόμιο" του να είσαι βλάκας.Και μην μου πεις πάλι οτι δεν τον ψήφισες γιατί θα κουράσεις.Εσύ είσαι που το γύρισες στην πολιτική, όχι εγώ και εσύ είσαι αυτός που ενοχλήθηκε με τις ενέργειες του Τσιπράκου , όχι εγώ.Τόσα άλλα παραδείγματα μπορούσες να φέρεις αλλά έφερες δυστυχώς αυτό που σε πονούσε , οπότε τις βλακείες σου να πας να τις πεις σε κανένα άσχετο , όχι σε μένα.
Κακία για τις γυναίκες δεν τρέφω.Δεν μπορώ από την άλλη όμως να ακούω φεμινίστικες προπαγανδιστικές μπαρούφες για αδύναμες και αδικημένες γυναίκες όταν όλη η υφήλιος γνωρίζει τα δεινά που τραβάνε οι χωρισμένοι άντρες από τις γυναίκες τους και το πόσο εκδικητικές γίνονται.Εδώ ακύρωσε πρόσφατα δικαστήριο προγαμιαίο συμβόλαιο ενός χωρισμένου και τον ανάγκασε να δώσει την μισή περιουσία του στην πρώην γυναίκα του με το έτσι θέλω.Νομικά δεν υπάρχει ισότητα μεταξύ άντρα και γυναίκας όσο να χτυπάς τον κώλο σου στο πάτωμα.Ψάξτο.Διάβασε και λίγο δεν κάνει κακό.
Δεν θα σου απαντήσω άλλο γιατί ότι και να σου πω θα πέσει στον βρόντο δυστυχώς. Έχε την άποψη σου και άσε με να έχω την δική μου.  Εσύ συνέχισε έτσι και άμα κάνεις ποτέ οικογένεια ή βρεις γυναίκα (πέρα απο πουτάνα) τότε στείλε μου μήνυμα και θα πω δημοσίως ότι είσαι μεγάλος Μάγκας .

trelokotsidou

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
398
Πόντοι
26
Δεν θα σου απαντήσω άλλο γιατί ότι και να σου πω θα πέσει στον βρόντο δυστυχώς. Έχε την άποψη σου και άσε με να έχω την δική μου.
Συνήθως αυτό για το βρόντο μου το λένε όταν στερεύουν από επιχειρήματα.Λες να είσαι η εξαίρεση; (τροφή για σκέψη....)
Επειδή δεν είμαι όμως κακός άνθρωπος (έτσι θέλω να πιστεύω δηλαδή) , κράτα την άποψή σου για σένα , κρατάω εγώ τη δική μου , και σου εύχομαι εαν δεν είσαι ακόμα παντρεμένος , όταν θα παντρευτείς να πετύχεις ωραία και σπάνια γυναίκα και να κρατήσεις το γάμο σου όπως ακριβώς επιθυμείς και να μην σου τύχει κάποια σαν αυτές που περιγράφω και θυμηθείς τα λόγια μου αλλά είναι αργά.Καλή συνέχεια.

Jasone

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2012
Like
24
Πόντοι
1
Η ζωη ειναι σκληρη αμα δεν τα εχεις βρει ετοιμα και τα χτιζεις μονος σου και με τον κοπο σου καταλαβαινεις οτι κανενας δεν αξιζει αλλα μονο ΕΣΥ σκληρο αλλα ειναι γεγονος.Ας αφησουμε τις μαλακιες που μας πασαρουν απο μικρη ηλικια και μας τα εχουν χωσει μεσα στο κεφαλι μας απο σχολειο,τηλεοραση,γονεις και κοινωνικος περιγελος και ας δουμε τι πραγματικα συμβαινει.

OP
OP
kostas21d

kostas21d

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2018
Κριτικές
2
Like
240
Πόντοι
6
Συνήθως αυτό για το βρόντο μου το λένε όταν στερεύουν από επιχειρήματα.Λες να είσαι η εξαίρεση; (τροφή για σκέψη....)
Επειδή δεν είμαι όμως κακός άνθρωπος (έτσι θέλω να πιστεύω δηλαδή) , κράτα την άποψή σου για σένα , κρατάω εγώ τη δική μου , και σου εύχομαι εαν δεν είσαι ακόμα παντρεμένος , όταν θα παντρευτείς να πετύχεις ωραία και σπάνια γυναίκα και να κρατήσεις το γάμο σου όπως ακριβώς επιθυμείς και να μην σου τύχει κάποια σαν αυτές που περιγράφω και θυμηθείς τα λόγια μου αλλά είναι αργά.Καλή συνέχεια.
Nα είσαι σίγουρος ότι αν δεν βρω μια γυναίκα όπως την θέλω δεν θα την παντρευτώ , ούτε θα της κάνω παιδιά. Και αν καταλάβω ότι πάει να μου την φέρει με όποιον τρόπο, όπως υποστηρίζεις , να είσαι σίγουρος ότι θα φάει ένα γερό σουτάρισμα. Εγώ σου εύχομαι να βρεις μια γυναίκα καλή και να σε διαψεύσει στα όσα λες και να με θυμηθείς ότι δεν είναι όλοι οι άνθρωποι ίδιοι.

taxidiaris

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Κριτικές
20
Like
306
Πόντοι
5.785
Φιλε σ αυτη τη ζωη ΜΟΝΟΣ εισαι ετσι κι αλλιως ακομα και τα παιδια που θα εχεις θα περιμενουν ποτε θα πεθανεις για να παρουν την περιουσια σου.
αν η μονη σχεση που εχεις με τα παιδια σου ειναι οικονομικη ναι αυτη θα ναι η καταληξη.

Jasone

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2012
Like
24
Πόντοι
1
Nα είσαι σίγουρος ότι αν δεν βρω μια γυναίκα όπως την θέλω δεν θα την παντρευτώ , ούτε θα της κάνω παιδιά. Και αν καταλάβω ότι πάει να μου την φέρει με όποιον τρόπο, όπως υποστηρίζεις , να είσαι σίγουρος ότι θα φάει ένα γερό σουτάρισμα. Εγώ σου εύχομαι να βρεις μια γυναίκα καλή και να σε διαψεύσει στα όσα λες και να με θυμηθείς ότι δεν είναι όλοι οι άνθρωποι ίδιοι.
Ακομα και να την βρεις χρειαζεται να την παντρευτεις γιατι δεν γινεται να κανετε ενα παιδι χωρις να εχετε υπογραψει συμβολαιο γαμου?

OP
OP
kostas21d

kostas21d

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2018
Κριτικές
2
Like
240
Πόντοι
6
Ακομα και να την βρεις χρειαζεται να την παντρευτεις γιατι δεν γινεται να κανετε ενα παιδι χωρις να εχετε υπογραψει συμβολαιο γαμου?
Ωραίο ερώτημα. Αυτό έχει να κάνει καθαρά με εμένα , θέλω γάμο, οικογένεια  και παιδιά. Είναι προσωπική μου επιλογή, επειδή δεν τα έζησα αυτά όταν ήμουν μικρός λόγω κάποιων άσχημων περιστατικών, ονειρεύομαι να τα ζήσω.  Βέβαια  δεν σημαίνει ότι η επιλογή μου αυτη είναι και η σωστή για όλους. Αλλά όταν λέμε να την παντρευτείς εννοείται μετά απο δοκιμασίες , δηλαδή αφού έχουν περάσει 1-2 χρόνια και αφού έχεις συγκατοικήσει με τον άλλον. Γιατί στην συγκατοίκηση φαίνεται ο άνθρωπος στην πραγματικότητα. Εγώ γενικά θέλω να βρω κάποια να αράξω δεν είμαι πολύ της ξεπέτας ή των πολλών άσκοπων  σχέσεων.

MASKAS

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2019
Like
0
Πόντοι
0
παιχτες ο καθενας εχει τα βιωματα του και τις αντιληψεις του. φυσικα παιζει ρολο και η ηλικια, ωριμοτητα, αντίληψη του καθενός από εμάς.
και τα όνειρα του καθένα μας διαφέρουν και οι φοβίες κ.ο.κ. σίγουρα πάντως ένα παιδί θα περάσει χρόνια ολόκληρα μεσα στα οποια θα περιμένει πως και πως να γυρίσει ο πατέρας από την δουλειά για να τον αγκαλιάσει και να δώσει αγάπη χωρίς υστεροβουλία. Αυτά τα χρόνια θα είναι πολύ περισσότερα και πολύ πιο αξιομνημόνευτα απο τα χρόνια που ένα παιδί μπορεί να περιμένει τον πατέρα του να πεθάνει για να του πάρει την περιουσία. σίγουρα πάντως είναι λογικό ότι όταν ένας παίχτης έχει κακές εικόνες από την λειτουργία της δικής του οικογένειας ως παιδί, είναι λογικό ο παίχτης αυτός να είναι αρνητικά προκατειλημμένος στην δημιουργία οικογένειας.

OP
OP
kostas21d

kostas21d

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2018
Κριτικές
2
Like
240
Πόντοι
6
Α και εννοείται ότι στην ηλικία που είμαι τώρα αποκλείονται γυναικες χωρισμένες με παιδιά. Όταν πάω 30-40 και δεν έχω βρει κάτι αξιόλογο και μου παρουσιαστεί αυτό  και αξίζει,  τότε ως κατάσταση έκτακτης  ανάγκης(αφού δεν μπορώ την μοναξιά και δεν θέλω να μείνω μόνος και δεν ντρέπομαι να το πω),  μπορεί να το σκεφτώ σοβαρά  , αλλά και εγώ τουλάχιστον για τα επόμενα 10 χρόνια  δεν θέλω έτοιμα παιδιά, θέλω δικά μου να κάνω. Αλλά όλα αυτά μπορεί να αλλάξουν όταν βρω τον ανθρωπο μου.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Φιλε σ αυτη τη ζωη ΜΟΝΟΣ εισαι ετσι κι αλλιως ακομα και τα παιδια που θα εχεις θα περιμενουν ποτε θα πεθανεις για να παρουν την περιουσια σου.

Τον πηγες σε πολυ βαθια νερα τωρα. Στη προσπαθεια του να καταλαβει τι του λες, δεν θα τα καταφερει και θα αντιδρασει με αναρχες και ασχετες με το θεμα κουβεντες πριν περασει στις ειρωνιες και καθε ειδους κακια στο να σε φιμωσει και να νιωσει καλυτερα, οτι νικησε εναν κακο και προβληματικο-μισογυνη για σημερα.

Η αληθεια, δεν ειναι για ολους. Δεν μπορουν ολοι να τη διαχειριστουν. Αλλωστε, οπως εχω ξαναγραψει δεκαδες φορες, δεν ειναι ολα για ολους. Δεν εχουν ουτε τη δυνατητα, ουτε και τη βουληση στο να καταλαβουν εστω τι τους λες, οχι στο να συμφωνησουν.

Θα μπορουσαμε να διαφωνουμε σε ολα, μεσα απο εναν διαλογο ομως που καθε συνομιλητης σεβεται τον αλλον, και ας εχει διαφορετικη αποψη.

Εδω δεν υπαρχει στοιχειωδη αγωγη, νοημοσυνη. Οι πιο πολλοι δεν ξερουν να φερθουν σαν ανθρωποι.

Κακια, κομπλεξ, ξεσπαματα, μιζερια, ειρωνιες, επιθεσεις, υβρεις, απειλες και καθε ειδους ενεργειες που δειχνουν ξεκαθαρα με το τι εχεις να κανεις.

Τον πηγες πολυ βαθια τωρα, ή θα πνιγει ή θα σου επιτεθει για το νερο που καταπιε στη προσπαθεια του να καταλαβει τι του ειπες.

trelokotsidou

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
398
Πόντοι
26
...και να με θυμηθείς ότι δεν είναι όλοι οι άνθρωποι ίδιοι.
Το ίδιο πράγμα λέμε αλλά δεν καταλαβαίνεις οτι εγώ μιλάω για την πλειοψηφία των γυναικών και όχι για τις λίγες καλές που φυσικά και υπάρχουν.Εκεί λίγο το χάνεις και γίνεται όλο αυτό αλλά τέλος πάντων.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Πολλοί και διάφοροι λόγοι ανάλογα το άτομο.

Πάνω από όλα όμως η βιολογική τάση του άνδρα να περάσει το DNA και τα γονίδιά του στην επόμενη γενιά για την φυσική συνέχιση του είδους.

Θεωρεις οτι υπαρχει προβλημα συνεχισης του ειδους και πως καλουμαστε στο να το λυσουμε εν ετη 2019;

Αισθανεσαι μεσα σου μια τετοια αναγκη, να συνεχισεις τα γονιδια σου;

Εαν ειχες διαθεσιμα χρηματα στο να μπορεις να ζεις οπως θελεις, μουνια στο να γαμας, θα ηθελες να κανεις παιδια για να συνεχιστει το ειδος;

OP
OP
kostas21d

kostas21d

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2018
Κριτικές
2
Like
240
Πόντοι
6
Θα συμφωνησω απόλυτα με τον φίλο που αναφέρεται σε εμένα ως ''τον'' . Και θα του πω ότι μερικοί δεν έχουν πάρει αγωγή απο το σπίτι τους και την βρίσκουν με το να προσβάλλουν τους ανθρώπους και να τους λένε άμυαλους, επειδή τόλμησαν να εκφέρουν μια διαφορετική άποψη απο την δικη τους. Όταν λοιπόν δεν υπάρχει απο μερικούς κανενός είδους σεβασμός στις γνώμες των άλλων , τότε είναι περιττό να γίνεται η όποια συζήτηση.
Εγώ ξεκίνησα το θέμα αυτό , οπότε και παρακαλώ πολύ απο εδώ και πέρα να αποφεύγονται οι προσωπικές επιθέσεις και οι χαρακτηρισμοί  κτλ. Μόνο συζήτηση ήρεμη και πολιτισμένη θέλω να βλέπω, αλλιώς όποιος δεν μπορεί να ανταποκριθεί σε αυτά τα αυτονόητα πράγματα , να μην ξαναγράψει και να πάρει την βόλτα του. Ευχαριστώ θερμά όλους για την συμμετοχή. Σκοπός είναι η πολιτισμένη συζήτηση και η εύλογη ανταλλαγή απόψεων και όχι οι προσωπικοί χαρακτηρισμοί και οι προσωπικές επιθέσεις.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146

Ασκοπα παιδευεσαι φιλε, η οργανωμενη επελαση και εδραιωση του φεμινισμου σε συνδυασμο με τον γυναικωτο τροπο ζωης, τους εχει προγραμματισει σε τοσο μεγαλο βαθμο που δεν υπαρχει ελπιδα στο να καταλαβουν το οτιδηποτε.

Αλλα του εγραψα, αλλα καταλαβε και μου εγραψε και μολις του ειπα οτι εχει προβληματα κατανοησης στο τι διαβαζει μου την ειπε κιολας.

Εχουμε γεμισει γυρω μας πονεμενα-τρομοκρατημενα-απελπισμενα-μαλθακοποιημενα-καλουπωμενα-κυλοτιασμενα-φεμινιστοχτυπημενα καψουλακια.

Μπαμ, μπουμ, παντου για τον χ ψ λογο που προσπαθουν να βρουν συνεχως στο να εκραγουν. Τρεφονται με αυτο, ζουν απο αυτο. Δεν θελουν να τους πεις τη γνωμη σου, να ακουσουν κατι, να μαθουν, να πουν και τη δικη τους γνωμη να μοιραστουν τη γνωση, οχι.

Ολο αυτο γινεται απλα στο να δημιουργηθουν οι προυποθεσεις (και καλα κουβεντα για ενα θεμα) στο να ξανακανουν ακομα ενα μπαμ-ξεσπασμα. Το εχουν αναγκη.

gbeyyt11

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
143
Πόντοι
16
Θεωρεις οτι υπαρχει προβλημα συνεχισης του ειδους και πως καλουμαστε στο να το λυσουμε εν ετη 2019;

Αισθανεσαι μεσα σου μια τετοια αναγκη, να συνεχισεις τα γονιδια σου;

Εαν ειχες διαθεσιμα χρηματα στο να μπορεις να ζεις οπως θελεις, μουνια στο να γαμας, θα ηθελες να κανεις παιδια για να συνεχιστει το ειδος;

Δεν ειναι θεμα "προβληματος".  Η εμφυτη ταση στον ανθρωπο (οπως και σε καθε εμβιο ον) να αναπαραχθει ειναι βιολογικη και η φυση ειναι πανω απο ολα. Φυσικα υπαρχουν εξαιρεσεις και ανθρωποι που συνειδητα επιλεγουν να μην κανουν παιδια αλλα σε παγκοσμιο επιπεδο αυτη η φυσικη ταση ειναι που εχει διατηρησει και εξελιξει το ανθρωπινο ειδος και συνεχιζει να το κανει.

Η ζωη που κανω τωρα ειναι κοντα σε αυτο που περιγραφεις οσον αφορα μουνια κλπ (αν και φυσικα απεχει αρκετα απο την "ιδανικη" ζωη που θα ηθελα). Πολυ πιθανον να την βαρεθω αργα η γρηγορα και να θελησω κατι αλλο για να νιωσω πιο ολοκληρωμενος, και πολυ πιθανον αυτο το αλλο να ειναι οικογενεια και παιδια. Ποτε δε ξερεις τι επιφυλασσει το μελλον.

OP
OP
kostas21d

kostas21d

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2018
Κριτικές
2
Like
240
Πόντοι
6
Ασκοπα παιδευεσαι φιλε, η οργανωμενη επελαση και εδραιωση του φεμινισμου σε συνδυασμο με τον γυναικωτο τροπο ζωης, τους εχει προγραμματισει σε τοσο μεγαλο βαθμο που δεν υπαρχει ελπιδα στο να καταλαβουν το οτιδηποτε.

Αλλα του εγραψα, αλλα καταλαβε και μου εγραψε και μολις του ειπα οτι εχει προβληματα κατανοησης στο τι διαβαζει μου την ειπε κιολας.

Εχουμε γεμισει γυρω μας πονεμενα-τρομοκρατημενα-απελπισμενα-μαλθακοποιημενα-καλουπωμενα-κυλοτιασμενα-φεμινιστοχτυπημενα καψουλακια.

Μπαμ, μπουμ, παντου για τον χ ψ λογο που προσπαθουν να βρουν συνεχως στο να εκραγουν. Τρεφονται με αυτο, ζουν απο αυτο. Δεν θελουν να τους πεις τη γνωμη σου, να ακουσουν κατι, να μαθουν, να πουν και τη δικη τους γνωμη να μοιραστουν τη γνωση, οχι.

Ολο αυτο γινεται απλα στο να δημιουργηθουν οι προυποθεσεις (και καλα κουβεντα για ενα θεμα) στο να ξανακανουν ακομα ενα μπαμ-ξεσπασμα. Το εχουν αναγκη.
Όταν με προσβάλλεις και με λες άμυαλο επειδή τολμάω και έχω μια άλλη άποψη που δεν σου αρέσει γιατί είμαι η μειοψηφία άρα δεν πρέπει να μιλάω,  να έχεις το θάρρος να πεις'' συγνώμη  που σε προσέβαλλα δεν είχα τέτοια πρόθεση''. Μια φράση που είναι τόσο απλή και τόσο ανθρώπινη. Δεν θα πάθεις κάτι να την πεις. Το λήγουμε εδώ, δεν θέλω προσωπικές αντιπαραθέσεις με κανέναν, όσο και αν μερικοί το προκαλείτε. Ας αρκεστούμε όλοι στο ερώτημα του θέματος.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Δεν ειναι θεμα "προβληματος".  Η εμφυτη ταση στον ανθρωπο (οπως και σε καθε εμβιο ον) να αναπαραχθει ειναι βιολογικη και η φυση ειναι πανω απο ολα. Φυσικα υπαρχουν εξαιρεσεις και ανθρωποι που συνειδητα επιλεγουν να μην κανουν παιδια αλλα σε παγκοσμιο επιπεδο αυτη η φυσικη ταση ειναι που εχει διατηρησει και εξελιξει το ανθρωπινο ειδος και συνεχιζει να το κανει.

Η ζωη που κανω τωρα ειναι κοντα σε αυτο που περιγραφεις οσον αφορα μουνια κλπ (αν και φυσικα απεχει αρκετα απο την "ιδανικη" ζωη που θα ηθελα). Πολυ πιθανον να την βαρεθω αργα η γρηγορα και να θελησω κατι αλλο για να νιωσω πιο ολοκληρωμενος, και πολυ πιθανον αυτο το αλλο να ειναι οικογενεια και παιδια. Ποτε δε ξερεις τι επιφυλασσει το μελλον.

Γνωμη μου, μεινε σε αυτο που εχεις και περνας καλα και αφιερωσε χρονο και ενεργεια στην επαγγελματικη σου εξελιξη και στη προσωπικη σου ως ανθρωπος, ως φυσικη κατασταση, ως εμφανιση, ως μορφωση ως οτιδηποτε.

Μη το προσπαθησεις καν φιλε, εχω δει πολλους δυνατους και μαγκες αντρες να καταστρεφονται και να ερχονται σε αδιεξοδα επειδη εμπιστευτηκαν τη τοτε κριση τους και επελεξαν να κανουν παιδια με τη χ γυναικα.

Ουτε μετα απο αυτη τους τη κινηση βρηκαν την ολοκληρωση οπως λες.

Φθορα στα νευρα τους ειδαν, στη τσεπη τους, στο χρονο τους, στα χομπυ τους, στα παντα τους.

Στο τελος, ακουσαν και το ευχαριστω και απο τα παιδια τους.

Χιλιαδες τραγικα παραδειγματα γυρω μας. Μη σε ξεγελα η εικονα της ευτυχισμενης οικογενειας που προσπαθουν να βγαλουν ολοι εξω.

Μιλησες για ολοκληρωση. Σεβαστο. Ερωτηση. Αν δηλαδη εκει που εισαι μαζι με τη συζυγο σου και τα παιδακια σου και ζεις το ονειρο, εμφανιστει μια τερμα μουναρα διαθεσιμη για παιχνιδι (χωρις να κινδυνευεις να πιαστεις να μαθευτει) δεν θα παιξεις μπαλα;

Δεν υπαρχει ολοκληρωση, σαφως και θα θελησεις να παιξεις μπαλα και καλα θα κανεις, αυτη ειναι η φυση σου ως ανθρωπος. Οπως επισης και της γυναικας, και αυτη θελει να γαμιεται, να ευχαριστιεται πουτσα ερωτες και δραματα.

Αυτη ειναι η αληθεια.

Γιατι να καταπιεζομαστε και ολη αυτη τη καταπιεση να την ονομασουμε ολοκληρωση;

Αφου τη μουναρα θα τη βαλεις κατω και θα της δωσεις το μουνι στο πατωμα...σωστα; Γιατι και μια γυναικα να μην θελει και αυτη στα κρυφα να παει να γαμηθει-ξεσκιστει απο ολες τις τρυπες και να σκουπιδιαστει απο τον χ γαμια που επελεξε για σημερα; Δικαιωμα της δεν ειναι; Ανθρωπος δεν ειναι και αυτη με ορμες;

Βλεπεις λοιπον οτι αυτη η ολοκληρωση θα ειναι μια καταπιεστικη θεατρικη παρασταση;

Ειμαστε ανθρωποι, εχουμε τα θελω μας, τις αναγκες μας. Δεν μπορουμε να καταπιεζομαστε φιλε. Δεν βγαζει σε κατι καλο η καταπιεση.

Αν ειναι να λεμε αληθειες, θα χαρω να ακουσω την αποψη σου για τα οσα εγραψα.

Εχω λαθος καπου; Αν ναι, που σε ποιο σημειο;

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Όταν με προσβάλλεις και με λες άμυαλο επειδή τολμάω και έχω μια άλλη άποψη που δεν σου αρέσει γιατί είμαι η μειοψηφία άρα δεν πρέπει να μιλάω,  να έχεις το θάρρος να πεις'' συγνώμη  που σε προσέβαλλα δεν είχα τέτοια πρόθεση''. Μια φράση που είναι τόσο απλή και τόσο ανθρώπινη. Δεν θα πάθεις κάτι να την πεις. Το λήγουμε εδώ, δεν θέλω προσωπικές αντιπαραθέσεις με κανέναν, όσο και αν μερικοί το προκαλείτε. Ας αρκεστούμε όλοι στο ερώτημα του θέματος.

Κανεις δεν σε προσβαλε, την αληθεια ειπα. Οτι εχεις προβλημα κατανοησης στο τι σου γραφει ο αλλος.

Αλλα ειπα, αλλα καταλαβες, αλλα εγραψες. Μετα το παιζεις και θιγμενος, οτι σε προσβαλα. Τωρα μου λες να ζητησω και συγνωμη...;

Παμε παρακατω και μη μου απευθυνεις ποτε ξανα το λογο, δεν θα σου απαντησω.

OP
OP
kostas21d

kostas21d

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2018
Κριτικές
2
Like
240
Πόντοι
6
Κανεις δεν σε προσβαλε, την αληθεια ειπα. Οτι εχεις προβλημα κατανοησης στο τι σου γραφει ο αλλος.

Αλλα ειπα, αλλα καταλαβες, αλλα εγραψες. Μετα το παιζεις και θιγμενος, οτι σε προσβαλα. Τωρα μου λες να ζητησω και συγνωμη...;

Παμε παρακατω και μη μου απευθυνεις ποτε ξανα το λογο, δεν θα σου απαντησω.
Δυστυχώς για εσένα δεν έχω κανένα πρόβλημα κατανόησης . Μάλλον εσύ έχεις , αλλού το πρόβλημα. Δεν θα το συνεχίσω. Και σε παρακαλω πολύ μην μου ξαναγράψεις ούτε εσύ και ακόμα καλύτερα ούτε στο θέμα μου. Πήγαινε σε άλλο. Αρκετά μου το λέρωσες. Γειά σου .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom