Νέα

Πότε και με ποιά κριτήρια αποφασίζεις να κάνεις παιδί;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kostas21d
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 154
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

panagos7

Πορνοστάρ
Εγγρ.
5 Δεκ 2014
Κριτικές
52
Like
7.681
Πόντοι
8.816
το άλφα και το ωμέγα είναι να έχεις βρει τον σωστό άνθρωπο. Να ξέρεις ότι είστε δύο στα προβλήματα και ότι στα δύσκολα δε θα φορτωθείς τα προβλήματα όλης της οικογένειας αλλά θα λειτουργήσετε ως ομάδα και θα μοιράσετε τα όποια βάρη. Τα υπόλοιπα έρχονται σε δεύτερη μοίρα
αυτό είναι απόλυτος σωστο

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Αν πούμε ότι πρώτο κριτήριο είναι το οικονομικό,μετά είναι και η γυναίκα.Δηλαδή ακόμα και αν δεν σκέφτεσαι καθόλου να κάνεις παιδί,εαν σου τύχει να γνωρίσεις καμια μουνάρα ξένη ας πούμε που θέλει παιδί,εκεί μπορεί να ρίξεις τον κρεμπιέ.

mallias20

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Αυγ 2013
Κριτικές
195
Like
25.436
Πόντοι
33.818
Είσαι σε σχέση πολλά χρόνια και θέλεις να κάνεις  ένα παιδί μαζί με την κοπέλα σου.
Πότε και με ποιά κριτήρια το αποφασίζεις ; Τι κριτήρια πρέπει να σκεφτείς πχ οικονομικά και άλλα , τι άλλα πρέπει να λάβεις υπόψιν.
Ώπα μάστορα, νομίζεις ότι είναι επιλογή σου; Παιδί θα κάνεις όταν θέλει αυτή, ούτε νωρίτερα, ούτε αργότερα....Και με τον τρόπο της θα είναι και δική σου απόφαση...αν στην πορεία διαφωνήσεις, μάλλον δεν θα το κάνει μαζί σου....

panagos7

Πορνοστάρ
Εγγρ.
5 Δεκ 2014
Κριτικές
52
Like
7.681
Πόντοι
8.816
Ώπα μάστορα, νομίζεις ότι είναι επιλογή σου; Παιδί θα κάνεις όταν θέλει αυτή, ούτε νωρίτερα, ούτε αργότερα....Και με τον τρόπο της θα είναι και δική σου απόφαση...αν στην πορεία διαφωνήσεις, μάλλον δεν θα το κάνει μαζί σου....
χτυπάει και το βιολογικό της ρολόι από τα 30 και μετά οπότε αυτή η τάση μεγαλώνει. Στην εποχή. Ας γενικά παρατηρώ παντρεύονται οι περισσότεροι περισσότερες σε μεγαλύτερη ηλικία και πολλοί άνδρες γίνονται πατεράδες πχ κοντά στα 40 είναι μια πραγματικότητα που πχ το 1980 δεν ήταν σε αυτή τη τάση όπως τις μέρες μας

OP
OP
kostas21d

kostas21d

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2018
Κριτικές
2
Like
240
Πόντοι
6
χαχααχαα μου αρέσει ο τρόπος που τα λες. Παιδιά αν είναι έτσι, μήπως να φοράνε αυτές τα παντελόνια και εμείς τις φούστες; Γιατί αν μια γυναίκα αποφασίζει για όλα τα θέματα,  ακόμα και για τόσο σοβαρά θέματα  μόνη της , τότε δεν μας  αξίζει να τα φοράμε.  Γάμα τα άλλα, αλλά τέτοιες σοβαρές  αποφάσεις πρέπει να παίρνονται και απο τους 2. Προφανώς και η γυναίκα πρέπει να έχει τον τελευταίο λόγο γιατί στην τελική απο το σώμα της βγαίνει , αλλά όχι και να αποφασίζει μόνη της χωρίς συζήτηση- διάλογο

panagos7

Πορνοστάρ
Εγγρ.
5 Δεκ 2014
Κριτικές
52
Like
7.681
Πόντοι
8.816
χαχααχαα μου αρέσει ο τρόπος που τα λες. Παιδιά αν είναι έτσι, μήπως να φοράνε αυτές τα παντελόνια και εμείς τις φούστες; Γιατί αν μια γυναίκα αποφασίζει για όλα τα θέματα,  ακόμα και για τόσο σοβαρά θέματα  μόνη της , τότε δεν μας  αξίζει να τα φοράμε.  Γάμα τα άλλα, αλλά τέτοιες σοβαρές  αποφάσεις πρέπει να παίρνονται και απο τους 2.
καλά δουλεύει η παντόφλα σύννεφο μετά το γάμο για κοίτα λίγο γύρω σου...

OP
OP
kostas21d

kostas21d

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2018
Κριτικές
2
Like
240
Πόντοι
6
καλά δουλεύει η παντόφλα σύννεφο μετά το γάμο για κοίτα λίγο γύρω σου...
Το ξέρω απλώς δεν μου αρέσει να το παραδέχομαι. Με ενοχλεί να βλέπω τις γυναίκες να είναι οι άντρες του σπιτιού και οι άντρες απλώς να ναι άβουλα ανθρωπάκια που λένε ναι σε όλα , μη τυχόν και η κυρά τους κόψει το γαμήσι.  Και πριν τον γάμο το ίδιο γίνεται, είμαστε τέρμα μουνόδουλοι, αυτός είναι ο λόγος παιδιά.

panagos7

Πορνοστάρ
Εγγρ.
5 Δεκ 2014
Κριτικές
52
Like
7.681
Πόντοι
8.816
Το ξέρω απλώς δεν μου αρέσει να το παραδέχομαι. Με ενοχλεί να βλέπω τις γυναίκες να είναι οι άντρες του σπιτιού και οι άντρες απλώς να ναι άβουλα ανθρωπάκια που λένε ναι σε όλα , μη τυχόν και η κυρά τους κόψει το γαμήσι.  Και πριν τον γάμο το ίδιο γίνεται, είμαστε τέρμα μουνόδουλοι, αυτός είναι ο λόγος παιδιά.
το καλύτερο από. Όλα είναι ο συμβιβασμός σε όλα τα επίπεδα ο διάλογος και η λήψη κοινών αποφάσεων εφόσον έχεις πλέον μια κοινή ζωή με έναν άλλον άνθρωπο. Αυτή είναι η άποψη μου

OP
OP
kostas21d

kostas21d

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2018
Κριτικές
2
Like
240
Πόντοι
6
το καλύτερο από. Όλα είναι ο συμβιβασμός σε όλα τα επίπεδα ο διάλογος και η λήψη κοινών αποφάσεων εφόσον έχεις πλέον μια κοινή ζωή με έναν άλλον άνθρωπο. Αυτή είναι η άποψη μου
Μακάρι να συμβαίνανε έτσι τα πράγματα. Θα ήταν ο κόσμος πολύ καλύτερος.

panagos7

Πορνοστάρ
Εγγρ.
5 Δεκ 2014
Κριτικές
52
Like
7.681
Πόντοι
8.816
Μακάρι να συμβαίνανε έτσι τα πράγματα. Θα ήταν ο κόσμος πολύ καλύτερος.
φίλος μου που παντρεύτηκε πρόσφατα και έκανε παιδί μου είπε αυτά τα λόγια και παντρεύτηκε 39 χρόνων. Για αυτό αυτός δε θα χωρίσει ενώ άλλα ζευγάρια που κάνει ο καθένας ότι του καυλωσει μετά από λίγα χρόνια κτλ γιατί έχουν ρουτινιασει πάνε στο διαζύγιο με μαθηματική ακρίβεια....

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
2 πραγματα:
1) να εισαι εως 30 χρονων
2) να βρεις γυναικα για σπιτι (δηλ. με τα μυαλα στο κεφαλι της, οικονομα και νοικοκυρα)

panagos7

Πορνοστάρ
Εγγρ.
5 Δεκ 2014
Κριτικές
52
Like
7.681
Πόντοι
8.816
2 πραγματα:
1) να εισαι εως 30 χρονων
2) να βρεις γυναικα για σπιτι (δηλ. με τα μυαλα στο κεφαλι της, οικονομα και νοικοκυρα)
γιατί άμα είσαι 35 η 40 τι σε εμποδίζει για το δεύτερο συμφωνώ

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
γιατί άμα είσαι 35 η 40 τι σε εμποδίζει για το δεύτερο συμφωνώ
το ιδανικο ειναι μεχρι τα 30 σου να τα εχεις κανει τα κουτσουβελα
και για ιατρικους λογους και για ψυχολογικους λογους και για το παιδι ειναι καλυτερα

λογω του συγχρονου τροπου ζωης που τα αφηνουνε ολα πιο πισω, αντε το πολυ μεχρι τα 35

μετα αρχιζει και χαλαει το πραγμα

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.109
Πόντοι
1.686

panagos7

Πορνοστάρ
Εγγρ.
5 Δεκ 2014
Κριτικές
52
Like
7.681
Πόντοι
8.816
το ιδανικο ειναι μεχρι τα 30 σου να τα εχεις κανει τα κουτσουβελα
και για ιατρικους λογους και για ψυχολογικους λογους και για το παιδι ειναι καλυτερα

λογω του συγχρονου τροπου ζωης που τα αφηνουνε ολα πιο πισω, αντε το πολυ μεχρι τα 35

μετα αρχιζει και χαλαει το πραγμα
εσύ πουλί βλέπω ότι είσαι 35 έχεις μπει σε αυτή τη διαδικασία εννοώ δηλαδή έχεις οικογένεια παιδιά? Εγώ στα 30 είμαι στο ψάξιμο και της κατάλληλης και δε το έχω σαν άμεση προτεραιοτητα με βλέπω για 35 συν να μπαίνω σε αυτό το βήμα αλλά ποτέ σε ξέρεις πως τα φέρνει η ζωή άρα μη λέω μεγάλα λογια

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
εσύ πουλί βλέπω ότι είσαι 35 έχεις μπει σε αυτή τη διαδικασία εννοώ δηλαδή έχεις οικογένεια παιδιά? Εγώ στα 30 είμαι στο ψάξιμο και της κατάλληλης και δε το έχω σαν άμεση προτεραιοτητα με βλέπω για 35 συν να μπαίνω σε αυτό το βήμα αλλά ποτέ σε ξέρεις πως τα φέρνει η ζωή άρα μη λέω μεγάλα λογια
δυσκολο τυπε
εγω κανω ζωη περιεργη, εναλλακτικη, εχω παρε δωσε μονο με πουτανες
ποτε δε λεω ποτε αλλα το πιθανοτερο ειναι να μην μπω ποτε στο τριπακι σχεση - γαμος - παιδια κλπ.

επισης εαν το ψειριζεις πολυ το πραγμα, το πιθανοτερο ειναι να μη γινει ποτε

panagos7

Πορνοστάρ
Εγγρ.
5 Δεκ 2014
Κριτικές
52
Like
7.681
Πόντοι
8.816
δυσκολο τυπε
εγω κανω ζωη περιεργη, εναλλακτικη, εχω παρε δωσε μονο με πουτανες
ποτε δε λεω ποτε αλλα το πιθανοτερο ειναι να μην μπω ποτε στο τριπακι σχεση - γαμος - παιδια κλπ.

επισης εαν το ψειριζεις πολυ το πραγμα, το πιθανοτερο ειναι να μη γινει ποτε
τα ίδια πάρε δώσε έχουμε χαχαχα

sperminator_tx

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2009
Like
4
Πόντοι
1
Κοίταξε όταν έχεις παιδιά και χωρίζεις λογικό δεν είναι να δίνεις μια διατροφή και εσύ; Μην τρελαθούμε και όλας παιδιά.  Τα παιδιά δεν θα ζουν μαζί σου , αλλά με την μάνα τους. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει και εσύ να συμμετέχεις και να προσφέρεις μια βοήθεια στην μάνα των παιδιών σου για να έχουμε τα παιδιά σου μια καλή ζωή. Αν δεν θες να τα έχεις αυτά , δεν κάνεις παιδί.
ΥΓ. Λέμε για τους άντρες. Για σκέψου λίγο και τις γυναίκες που μένουν μόνες με ένα ή περισσότερα παιδιά και έχουν την ευθύνη τους και την ανατροφή τους ουσιαστικά μόνες τους; Άσε που επίσης δυσκολεύονται μετά να ξανακάνουν οικογένεια γιατί βάζουν σε πρώτη μοίρα τα παιδια τους ( και καλά κάνουν) , αλλά ξεχνάνε ότι είναι και γυναίκες.
Τέλος, υπάρχουν πολλά καθικάκια εκεί έξω που απορρίπτουν γυναίκες χωρισμένες με παιδί γιατί δεν θέλουν να το φορτωθούν και  αυτό. ΄Σκέψουν λοιπόν τι τραβάνε οι γυναίκες και τι εσύ ο άντρας που αν εξαιρέσεις μια διατροφή μπορείς την επόμενη μέρα να βρεις γυναίκα εύκολα, ενώ αυτές πρέπει να είναι προσεκτικές στην επιλογή συντρόφων , γιατί δεν είναι μόνες τους, αλλά έχουν και ένα παιδί στο σπίτι.

φιλε μου δεν ειναι ετσι ακριβως τα πραγματα.οι χωρισμενες τελικα περνανε καλυτερα απο τους χωρισμενους.ξερω πολλους φιλους που εχουν χωρισει κ ειναι κουρελια ψυχολογικα κ οχι μονο,ενω οι περισσοτερες γυναικες συνεχιζουν να περνανε καλα.καταρχας οι αντρες αν ειναι συνετοι κ οχι τιποτα ρεμαλια που αδιαφορουν κ πληρωνουν διατροφες ξεπαραδιαζονται.πολλες φορες πεφτουν σε αχαριστες που ζητανε περισσοτερα κ τους τρεχουν στα δικαστηρια.οι χωρισμενοι συνηθως εχουν ολα τα σαβκυρ τους κλεισμενα αφου τοτε συνηθως βλεπουν τα παιδια.επισης δυσκολα βρισκουν γυναικα αφου οι περισσοτερες θελουν κ αυτες τον αντρα ελευθερο χωρις υποχρεωσεις.μια χωρισμενη αντιθετα αν το παει το γραμμα μπορει να μην βρει ευκολα σοβαρη σχεση,αλλα θα πηδηχτει εστω.ο χωρισμενος θα πηδαει τη χουφτα του αφου κ οικονομικα θα ειναι ξεζουμισμενος απο τις διατροφες κ τα σαβκυρ μεσα σπιτι με τα παιδια οπως ειπα κ πριν κ το χειροτερο ποσοι μπλεκουν με γυναικες που δεν τους αφηνουν καν να δουν τα παιδια τους.ολα σχεδον ειναι κατα του χωρισμενου αντρα λοιπον

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom