Νέα

Πότε και με ποιά κριτήρια αποφασίζεις να κάνεις παιδί;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kostas21d
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 154
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

giotis2005

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2010
Like
7
Πόντοι
1
Απολυτα κατανοητα αυτα τα οποια εγραψες.

Μπορεις να μας γραψεις το ωφελος που θα εχει σαν ανθρωπος ενας αντρας απο ολο αυτο; Δηλαδη, εχει ολα τα παραπανω που γραφεις, κανει παιδι-παιδια, τι ωφελος ως ανθρωπος-αντρας εχει στη ζωη του;

Ολα γινονται επειδη υπαρχει καποιο ωφελος. Ειτε ψυχικο, ειτε οικονομικο, ειτε σεξουαλικο, ειτε κατι που λειτουργει ως ωφελος.

Ενας αντρας τι ωφελος εχει οταν κανει παιδι με μια γυναικα εν ετη 2019;

Γραψε μας φιλε, τι πιστευεις εσυ, τι απαντηση δινεις;
Εσύ μπορείς να μας πεις τι όφελος είχε ο πατέρας σου που έφερε στον κόσμο εσένα;
Με την λογική την δική σου, όλοι πηδάμε χωρίς δεσμεύσεις πάντα και απλά οι γυναίκες είναι είναι μόνο για ηδονή.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.407
Πόντοι
3.936
Ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός.
ΥΓ Kαι ο Βουτσάς έκανε παιδί στα 83 του. Μην φτάσουμε και εκεί.
Αυτό που καταλάβαμε είναι ότι είσαι πιτσιρικάς ακόμη και καψουράκος. Έτσι την πρώτη που ερωτεύτηκες θέλεις να την κάνεις μάνα, και επιμένεις γιατί το έχεις πιστέψει.
Μόλις την κάνεις με το καλό τηλεφωνησέ μας για να μας πεις εντυπώσεις.
Μην μας φέρνεις όμως για παράδειγμα προς αποφυγή τον τεράστιο Βουτσά ή τον Τσάρλι Τσάπλιν. Αυτοί βρίσκονται σε άλλο λέβελ.

OP
OP
kostas21d

kostas21d

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2018
Κριτικές
2
Like
240
Πόντοι
6
Αυτό που καταλάβαμε είναι ότι είσαι πιτσιρικάς ακόμη και καψουράκος. Έτσι την πρώτη που ερωτεύτηκες θέλεις να την κάνεις μάνα, και επιμένεις γιατί το έχεις πιστέψει.
Μόλις την κάνεις με το καλό τηλεφωνησέ μας για να μας πεις εντυπώσεις.
Μην μας φέρνεις όμως για παράδειγμα προς αποφυγή τον τεράστιο Βουτσά ή τον Τσάρλι Τσάπλιν. Αυτοί βρίσκονται σε άλλο λέβελ.
Βρε φίλε τι σε νοιάζει τι θα κάνω εγώ; Άμα μου καβλώσει μπορεί και να μην παντρευτώ ποτέ . Πρέπει να βρεις και τον σωστό άνθρωπο να τα κάνεις αυτά.  Ντε και καλά να με παντρέψετε και να με κάνετε οικογενειάρχη θέλετε. Ποιός σας είπε ότι θέλω κάτι τέτοιο, ειδικά τώρα που είμαι τόσο μικρός; Για να κάνεις παιδιά πρέπει να πληρείς και κάποια κριτήρια για να επιστρέψουμε στο θέμα μας και ένα απο αυτά είναι να έχεις σταθερή δουλειά και κυρίως να έχεις σκοπό να βάλεις στον εαυτό σου δε δεύτερη μοίρα με τον ερχομό του παιδιού . Είπα εγώ ότι θέλω κάτι τέτοιο απο τώρα ; Σε 5-6 χρόνια το ξανασυζητάμε , πρώτα ο θεός να ζούμε μέχρι τότε.
ΥΓ. Απλώς για εμένα και για κάποιους άλλους που το χω συζητήσει πιστεύω ότι είναι καλό να γίνεσαι μικρός πατέρας , και όχι πάνω απο 30 πόσο μάλλον στα 40σου ή στα 50 σου. Αυτό μόνο, τίποτα άλλο.

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.779
Πόντοι
6.030
Βρε φίλε τι σε νοιάζει τι θα κάνω εγώ; Άμα μου καβλώσει μπορεί και να μην παντρευτώ ποτέ . Πρέπει να βρεις και τον σωστό άνθρωπο να τα κάνεις αυτά.  Ντε και καλά να με παντρέψετε και να με κάνετε οικογενειάρχη θέλετε. Ποιός σας είπε ότι θέλω κάτι τέτοιο, ειδικά τώρα που είμαι τόσο μικρός; Για να κάνεις παιδιά πρέπει να πληρείς και κάποια κριτήρια για να επιστρέψουμε στο θέμα μας και ένα απο αυτά είναι να έχεις σταθερή δουλειά και κυρίως να έχεις σκοπό να βάλεις στον εαυτό σου δε δεύτερη μοίρα με τον ερχομό του παιδιού . Είπα εγώ ότι θέλω κάτι τέτοιο απο τώρα ; Σε 5-6 χρόνια το ξανασυζητάμε , πρώτα ο θεός να ζούμε μέχρι τότε.
ΥΓ. Απλώς για εμένα και για κάποιους άλλους που το χω συζητήσει πιστεύω ότι είναι καλό να γίνεσαι μικρός πατέρας , και όχι πάνω απο 30 πόσο μάλλον στα 40σου ή στα 50 σου. Αυτό μόνο, τίποτα άλλο.
Οπως ειπανε και πανω , πολυ μικρος ειναι μαλακια. Η ιδανικη ηληκια ειναι οταν θα εισαι ικανοποιημενος με τον εαυτο σου και θα βρεις μια καλη υγιει στα μυαλα της κοπελα.

gougou

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Like
254
Πόντοι
21
Αρκεί να αποφασίσουμε εμείς κι όχι η καύλα της στιγμής.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Βόλος: Πρώην σύζυγοι αλληλομηνύθηκαν και κατέληξαν στο... κρατητήριο

Οι διαφωνίες για τις ώρες που ο πατέρας θα βλέπει το παιδί τους, έφερε δύο γονείς και πρώην συζύγους στο… κρατητήριο της Αστυνομίας στον Βόλο.

Την αρχή έκανε o 42χρονος Βολιώτης, ο οποίος έκανε μήνυση στην πρώην σύζυγό του, εκτιμώντας ότι παραβίασε δικαστική απόφαση.

Η 42χρονη ανταπέδωσε τη μήνυση για ψευδή καταμήνυση.

Όπως ορίζεται από τη σχετική νομοθεσία τα δύο άτομα συνελήφθησαν και με εντολή του εισαγγελέα αφέθηκαν ελεύθεροι, αφού ορίστηκε τακτική δικάσιμος.

Άλλη μια ευτυχισμένη οικογένεια

panagos7

Πορνοστάρ
Εγγρ.
5 Δεκ 2014
Κριτικές
52
Like
7.681
Πόντοι
8.816
Βρε φίλε τι σε νοιάζει τι θα κάνω εγώ; Άμα μου καβλώσει μπορεί και να μην παντρευτώ ποτέ . Πρέπει να βρεις και τον σωστό άνθρωπο να τα κάνεις αυτά.  Ντε και καλά να με παντρέψετε και να με κάνετε οικογενειάρχη θέλετε. Ποιός σας είπε ότι θέλω κάτι τέτοιο, ειδικά τώρα που είμαι τόσο μικρός; Για να κάνεις παιδιά πρέπει να πληρείς και κάποια κριτήρια για να επιστρέψουμε στο θέμα μας και ένα απο αυτά είναι να έχεις σταθερή δουλειά και κυρίως να έχεις σκοπό να βάλεις στον εαυτό σου δε δεύτερη μοίρα με τον ερχομό του παιδιού . Είπα εγώ ότι θέλω κάτι τέτοιο απο τώρα ; Σε 5-6 χρόνια το ξανασυζητάμε , πρώτα ο θεός να ζούμε μέχρι τότε.
στα 40 μια χαρά είσαι. Ξέρω πάρα πολλούς που έχουν γίνει τότε. Έχεις και πολλές εμπειρίες και βαδίζεις γερά στα πόδια σου σε πολλούς τομεις

nikath13

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Ποτε δεν θα εισαι ετοιμος, ποτε δεν θα εισαι εξασφαλισμενος, ποτε δεν θα εισαι σιγουρος για τον η την συντροφο σου, ενα ρισκο ειναι, αλλα πρεπει να το παρεις. Επισης τα παιδια δυστυχως ΔΕΝ ερχονται με οδηγιες χρησης η εκπαιδευσης, οποτε πρεπει να αυτοσχεδιαζεις. Σιγουρα ομως θελει καλη επικοινωνια με το ετερο ημιση γονεα τουλαχιστον στα βασικα

goustarwnaxunw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
3.260
Πόντοι
456
Για ποιον λόγο να κάνεις παιδί εν έτη 2019? Οι περισσότερες γυναίκες έχουν χάσει την ικανότητα να αγαπήσουν αληθινά τον σύντροφο τους (κάποιες ακόμα και το ίδιο τους το παιδί) και κοιτάνε μόνο το συμφέρον τους.

Όντας άντρας, όταν κάνεις παιδί με κάποια, σε έχει τυλίξει στην ουσία, γιατί όποτε θέλει μπορεί να σε χωρίσει και να σου πάρει το παιδί, και να αναγκαστείς να πληρώνεις για ένα παιδί που στην ουσία δεν είναι δικό σου...Είναι γνωστό ότι πολλές βάζουν λόγια στο παιδί κατά του πατέρα.

Έχω έναν γνωστό κοντά στα 40 που τον χώρισε η γυναίκα τους επειδή αυτός αρρώστησε σοβαρά, και εννοείτε τώρα ο τύπος πληρώνει διατροφή για τα παιδιά...σκεφτήτε, η ίδια αποφάσισε να τον παρατήσει ΚΑΙ τον έβαλε από πάνω να πληρώνει.

Άσε που πάρα πολλές 40αρες που έχω γνωρίσει είναι χωρισμένες..αυτό δείχνει ότι πλεον στις μέρες μας σχεδόν κανένα ζευγάρι δεν επιβιώνει..και λογικό, αφού το κάθε μπάζο κάνει instagram και έχει εκατοντάδες μαλάκες να τους την πέφτουν

ΙΣΩΣ να λέω και εγώ μαλακίες γιατί είμαι ακόμα μικρός, αλλά πιστεύω πως δεν αξίζει για κανένα λόγο να κάνεις παιδί

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.407
Πόντοι
3.936
Για ποιον λόγο να κάνεις παιδί εν έτη 2019? Οι περισσότερες γυναίκες έχουν χάσει την ικανότητα να αγαπήσουν αληθινά τον σύντροφο τους (κάποιες ακόμα και το ίδιο τους το παιδί) και κοιτάνε μόνο το συμφέρον τους.
Όντας άντρας, όταν κάνεις παιδί με κάποια, σε έχει τυλίξει στην ουσία, γιατί όποτε θέλει μπορεί να σε χωρίσει και να σου πάρει το παιδί, και να αναγκαστείς να πληρώνεις για ένα παιδί που στην ουσία δεν είναι δικό σου...Είναι γνωστό ότι πολλές βάζουν λόγια στο παιδί κατά του πατέρα.
Έχω έναν γνωστό κοντά στα 40 που τον χώρισε η γυναίκα τους επειδή αυτός αρρώστησε σοβαρά, και εννοείτε τώρα ο τύπος πληρώνει διατροφή για τα παιδιά...σκεφτήτε, η ίδια αποφάσισε να τον παρατήσει ΚΑΙ τον έβαλε από πάνω να πληρώνει.
Άσε που πάρα πολλές 40αρες που έχω γνωρίσει είναι χωρισμένες..αυτό δείχνει ότι πλεον στις μέρες μας σχεδόν κανένα ζευγάρι δεν επιβιώνει..και λογικό, αφού το κάθε μπάζο κάνει instagram και έχει εκατοντάδες μαλάκες να τους την πέφτουν
πιστεύω πως δεν αξίζει για κανένα λόγο να κάνεις παιδί
Aυτό που περιέγραψες έχει γίνει ο κανόνας στις μέρες μας δυστυχώς. Και οι εξαιρέσεις έχουν γίνει πλέον σπάνιες.
Εμείς οι φταίμε που παίρνουμε τις γυναίκες στα σοβαρά χτίζοντας το λιμάνι τους όπως λένε.. και δεν τις αφήνουμε ελεύθερες να γ@μιούνται σαν τις γάτες απο 'δω και απο 'κει (αφού αυτό γουστάρουν στην πραγματικότητα), δημιουργώντας τους ένα συνεχές αίσθημα ανασφάλειας για να χάσουν το μπούσουλα.  :cool2:

mila80mila80

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Μια καλη και σταθερη σχεση με την συντροφο σας
Εαν ειστε ετοιμοι να στερηθειτε τον υπνο και την ανεση
Οικονομικο υποβαθρο... αυτα ειναι τα κριτηρια κατα τη γνωμη μου.

jorje_morente

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2011
Like
25
Πόντοι
0
Ποτε δεν θα εισαι ετοιμος, ποτε δεν θα εισαι εξασφαλισμενος, ποτε δεν θα εισαι σιγουρος για τον η την συντροφο σου, ενα ρισκο ειναι, αλλα πρεπει να το παρεις. Επισης τα παιδια δυστυχως ΔΕΝ ερχονται με οδηγιες χρησης η εκπαιδευσης, οποτε πρεπει να αυτοσχεδιαζεις. Σιγουρα ομως θελει καλη επικοινωνια με το ετερο ημιση γονεα τουλαχιστον στα βασικα
Αυτό είναι μια καλή σύνοψη του γιατί τα κοινωνικά και οικονομικά κριτήρια αυτομάτως αποκλείουν την πιθανότητα να κάνει κάποιος παιδί (εκτός αν είσαι ήδη εξασφαλισμένος). Για μένα η αγάπη μεταξύ γονέων είναι μεν το σημαντικότερο αλλά όχι το παν, γιατί όση αγάπη κι αν υπάρχει στην οικογένεια, αυτός ο κόσμος είναι πολύ κατεστραμμένος (και συνεχίζει να καταστρέφεται μέρα με τη μέρα όλο και πιο πολύ) για να αποτελεί ένα αξιοπρεπές περιβάλλον για να ανοίξει τα φτερά του ένας νέος άνθρωπος...

ΥΓ: Εκτός αν ζεις ή μπορείς να μετακομίσεις π.χ. σε καμιά σκανδιναβική χώρα. Τότε κάνε όσα παιδιά θες!  :grin:

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.407
Πόντοι
3.936
Μια καλη και σταθερη σχεση με την συντροφο σας
Εαν ειστε ετοιμοι να στερηθειτε τον υπνο και την ανεση
Οικονομικο υποβαθρο... αυτα ειναι τα κριτηρια κατα τη γνωμη μου.
:thumbsup:

obi1

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2016
Κριτικές
2
Like
689
Πόντοι
86
Πω ρε φίλε, αν είναι αλήθεια αυτό τότε πρόκειται για πολύ σκατόψυχη καριόλα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom