Νέα

Πότε και με ποιά κριτήρια αποφασίζεις να κάνεις παιδί;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kostas21d
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 154
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
7.011
Πόντοι
6.030
Η πατροτητα ειναι το πιο ομορφο ταξιδι που μπορει να εχει ενας αντρας. Καταλαβαινει οτι δεν υπαρχουν ορια στην αγαπη και στην αυτοθυσια για εναν αλλον ανθρωπο. Καλο ομως θα ειναι να το κανει με μια κατασταλαγμενη ,ψυχικα υγιη γυναικα και κυριως να εχει και ο ιδιος περασει καλα με πουτανες γυναικες ταξιδια, ωστε να μπορει να δωσει τα μεγιστα στην γυναικα του και στο παιδι του και επισης να δουλευει αρκετα
Τωρα για καποιους καθυστερημενους που προσβαλλουν τις γυναικες και αμφισβητουν την ομορφιαντης πατροτητας , καλο θα ειναι να μην ασχολουνται με το θεμα, αλλωστε δεν υπαρχει λογος να διαιωνισουν τη μαλακια τους

MASKAS

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2019
Like
0
Πόντοι
0
ωραιος παίχτη. η σχεση αυτη πατερα παιδιου τα ξεπερνάει ολα στην ζωη ενοσ άνδρα. καμια γυναικα στην ζωη σου δεν  θα σε κανει να  νιωσεις τετοιο ψυχικό δέσιμο σαν αυτο που εχεις με το παιδι σου. καμια δουλεια καμια κονομα κανενα υλικό αγαθό δεν θα σε κανει να νιωσεις καλυτερα απο την χαρα που θα παρεις οταν ασχολεισαι και περνας χρονο με το παιδι σου, οταν του δινεις και παιρνεις αγαπη.

οσο για κάποιους παίχτες που απορρίπτουν την αξια και την σημασια της πατρότητας, σιγουρα αν κοιτάξουν την σχεση που ειχαν/εχουν με τον δικο τους πατερα θα βρουν απαντησεις σε ολα τα ερωτήματα.

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.474
Πόντοι
4.746
Μ'αρεσει που κανεις δεν αναφερει στη συζητηση τα διαζυγια...
Οι μισοι και βαλε χωριζουν...
Και καλα, αν δεν εχεις παιδι και χωρισεις, παμε γι'αλλα.
Αμα εχεις παιδι ομως, και τυχαινει να εισαι και αντρας, ...... you fucked up!!!!
Ο γαμος + κυριως το παιδι, ειναι η ΑΠΟΛΥΤΗ εξασφαλιση της γυναικας.
Σε κρατα απο τα @@@@@.
Δυστυχως.
Ας οψονται οι αντιχριστοι νομοι που εχουν ψηφισει, ολα τα δυτικα κρατη.
Αλλιως ωραια θα ηταν, τη γυναικουλα σου, τα παιδακια σου, happy family, ever after.
Αλλα δεν...
:thumbsup:

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.474
Πόντοι
4.746
Για να κάνεις παιδί πρέπει να είσαι διατεθειμένος να βάλεις τον εαυτό σου σε δεύτερη μοίρα για το υπόλοιπο της ζωής σου. Και να μπορείς να εκφράζεις τα συναισθήματα σου. Αν δεν πάρει αγάπη και αφοσίωση ένα παιδί θα γίνει ένας βαθιά προβληματικος ενήλικας.
:hi:

MASKAS

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2019
Like
0
Πόντοι
0
παιχτες ολα αυτα ειναι σωστα μεσες άκρες. τα διαζύγια,  το κράτος  με τους ελαττωματικούς νόμους, η γυναικα που σε κραταει απο τα αρχιδια οκ σύμφωνοι σε ολα

ομως αλλο αυτο και αλλο η αξια και ο ρολος της πατρότητας. το να προσπαθει καποιος παίχτης απ την απεξω, να μηδενίσει την αξια της πατρότητας δεν ειναι λογικο ουτε φυσιολογικό.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
824
Πόντοι
146
Θέλω να το κλείσω γιατί κουράστηκα να τσακωνομαι με τον καθένα , επειδή έχω μια διαφορετική γνώμη. Βαρέθηκα να με ειρωνεύεται εδώ πέρα ο κάθε άσχετος, να με λένε άμυαλο και να χρησιμοποιούν ακόμα και ένα τόσο προσωπικό ευαίσθητο θέμα για να με πειράξουν.  Ποτέ δεν έχω τσακωθεί με κανέναν και είμαι πάντα ευγενικός με όλους , αλλά πραγματικά σήμερα απογοητεύτηκα πάρα πολύ απο τους ανθρώπους. Αμφιβάλλω αν θα ξανανοίξω θέμα τόσο σοβαρό, μόνο για πούτσες θα γράφω και γαμήσια.

Εχεις μια ταση να αλλαζεις τα γεγονοτα και να παρουσιαζεις πραγματα που δεν εγιναν για να δημιουργεις εντυπωσεις.

Κανεις δεν εκανε αυτο που λες. Εγραψα απλα οτι προσπαθησες σε αλλο νημα να μας πεισεις (οχι μονο εμενα) οτι ειναι το ιδιο μια γυναικα που χωριζει τον αντρα της με μια γυναικα που χανει τον αντρα της. Αυτο εγραψα, τι το κακο σε αυτο;

Σταματα να κανεις αυτο που κανεις, δεν σε βοηθα σε κατι. Προσπαθεις συνεχως να δημιουργησεις εντασεις εκει που δεν υπαρχουν για να το παιξεις θιγμενος-αδικημενος.

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.474
Πόντοι
4.746
φιλε μου δεν ειναι ετσι ακριβως τα πραγματα. οι χωρισμενες τελικα περνανε καλυτερα απο τους χωρισμενους.
ξερω πολλους φιλους που εχουν χωρισει κ ειναι κουρελια ψυχολογικα κ οχι μονο,ενω οι περισσοτερες γυναικες συνεχιζουν να περνανε καλα.
καταρχας οι αντρες αν ειναι συνετοι κ οχι τιποτα ρεμαλια που αδιαφορουν κ πληρωνουν διατροφες ξεπαραδιαζονται.πολλες φορες πεφτουν σε αχαριστες που ζητανε περισσοτερα κ τους τρεχουν στα δικαστηρια.οι χωρισμενοι συνηθως εχουν ολα τα σαβκυρ τους κλεισμενα αφου τοτε συνηθως βλεπουν τα παιδια.επισης δυσκολα βρισκουν γυναικα αφου οι περισσοτερες θελουν κ αυτες τον αντρα ελευθερο χωρις υποχρεωσεις.μια χωρισμενη αντιθετα αν το παει το γραμμα μπορει να μην βρει ευκολα σοβαρη σχεση,αλλα θα πηδηχτει εστω.
ο χωρισμενος θα πηδαει τη χουφτα του αφου κ οικονομικα θα ειναι ξεζουμισμενος απο τις διατροφες κ τα σαβκυρ μεσα σπιτι με τα παιδια οπως ειπα κ πριν κ το χειροτερο ποσοι μπλεκουν με γυναικες που δεν τους αφηνουν καν να δουν τα παιδια τους.
ολα σχεδον ειναι κατα του χωρισμενου αντρα λοιπον

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
7.011
Πόντοι
6.030
παιχτες ολα αυτα ειναι σωστα μεσες άκρες. τα διαζύγια,  το κράτος  με τους ελαττωματικούς νόμους, η γυναικα που σε κραταει απο τα αρχιδια οκ σύμφωνοι σε ολα

ομως αλλο αυτο και αλλο η αξια και ο ρολος της πατρότητας. το να προσπαθει καποιος παίχτης απ την απεξω, να μηδενίσει την αξια της πατρότητας δεν ειναι λογικο ουτε φυσιολογικό.
Ετσι ακριβως φιλε. Καποιοι ισοπεδωνουν τα παντα

MASKAS

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2019
Like
0
Πόντοι
0
καποιοι παιχτες απο λάθος τους, συνδέουν όλα τα κακά και τα στραβά των γυναικών με τα παιδία. άλλο γάμος και άλλο η πατρότητα. κανείς δεν είπε ότι όλα είναι ρόδινα μέσα σε έναν γάμο. αλλά όχι να λέμε και τι όφελος θα έχει κάποιος αν γίνει πατέρας, δηλαδή κάπου ώπα.

ρωτάει παίχτης με ποια κριτήρια αποφασίζεις να κάνεις παιδί και άλλοι παίχτες πετάγονται και αμέσως λένε για τα διαζύγια. σαν να είσαι έξω από το χοτέλ καυλωμενος έτοιμος να μπεις στο δωμάτιο και έξω από την πόρτα να σου έχουν κολλήσει έρευνα για τα ΣΜΝ.

the_answer

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2019
Like
0
Πόντοι
0
Θα παραθεσω και την δικη μου εμπειρια, οχι σαν γονεας(δεν εχω παιδια) αλλα σαν παιδι. Πρωτα απ'ολα να πω οτι θεωρω την οικογενεια εναν βαθια συντηρητικο θεσμο και πραγματικα απορω που μετα απο τοσες χιλιαδες χρονια εξελιξης της ανθρωποτητας, συνεχιζει να αποτελει μια απο τις βασικοτερες κοινωνικες σχεσεις του πολιτισμου μας. Τεσπα. Οι γονεις με εκαναν σε μικρη ηλικια. Ο πατερας μου ηταν 21 και η μητερα μου 19. Με μεγαλωσαν με εναν τελειως λανθασμενο τροπο. Πολυ μεγαλη πιεση, υπερβολικες συμβουλες, υποδειξεις κτλ. Να διευκρινισω οτι δεν με χτυπουσαν. Τωρα βρισκομαι στα 31 και με επηρεασε τοσο βαθια η παιδικη μου ηλικια που εχω μεχρι και σημερα ψυχολογικα προβληματα. Αντιθετα με τις αδερφες μου(ειναι διδυμες και δεκα χρονια μικροτερες απο μενα) υιοθετησαν μια τελειως διαφορετικη συμπεριφορα και δεν αντιμετωπισαν τα δικα μου προβληματα. Πιστευω οτι οι γονεις μου ειχαν ωριμασει στα 30 τους γι'αυτο και η αλλαγη. Οποτε πιστευω πως ειναι μαλακια να κανει καποιος παιδια σε μικρη ηλικια. kosta21d καπου εχεις γραψει οτι εισαι 22 χρονων. Σ'αυτην την ηλικια δεν ξερεις τιποτα ουτε για τη ζωη ουτε για τους ανθρωπους και σιγουρα δεν εχεις ιδεα πως να μεγαλωσεις ενα παιδι. Και θεωρω πως θα ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ μαλακια αν κανεις παιδια τοσο μικρος.

arkas1986

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2018
Κριτικές
15
Like
365
Πόντοι
326
Μόλις βρείς το κατάλληλο συντροφο για γονέα

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.813
Πόντοι
2.356
Έχω διαβάσει πολλές ωραίες απόψεις εδώ. Μεταξύ άλλων όμως, διάβασα ότι τα παιδιά τα κάνεις για να μη μείνεις "μόνος". Να πω σε όποιον σκοπεύει να κάνει παιδί για αυτόν τον λόγο, ότι θα κάνει μεγάλη μαλακία.  Τα παιδιά, ειδικά τα αγόρια,  από μια ηλικία και μετά, θα τα βλέπετε μία στο τόσο.  Με τη γυναίκα θα είστε συνέχεια μαζί.  Και έτσι πρέπει να γίνεται.
Σε ακραίες περιπτώσεις μάλιστα, τα παιδιά ρίχνουν μαύρη πέτρα και σε θυμούνται στην κηδεία. Δηλαδή όταν έρθει η ώρα της κληρονομιάς.
Επίσης τύποι,  είναι άλλο "έχω παιδιά"  και άλλο "είμαι πατέρας"...

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.813
Πόντοι
2.356
Θα παραθεσω και την δικη μου εμπειρια, οχι σαν γονεας(δεν εχω παιδια) αλλα σαν παιδι. Πρωτα απ'ολα να πω οτι θεωρω την οικογενεια εναν βαθια συντηρητικο θεσμο και πραγματικα απορω που μετα απο τοσες χιλιαδες χρονια εξελιξης της ανθρωποτητας, συνεχιζει να αποτελει μια απο τις βασικοτερες κοινωνικες σχεσεις του πολιτισμου μας. Τεσπα. Οι γονεις με εκαναν σε μικρη ηλικια. Ο πατερας μου ηταν 21 και η μητερα μου 19. Με μεγαλωσαν με εναν τελειως λανθασμενο τροπο. Πολυ μεγαλη πιεση, υπερβολικες συμβουλες, υποδειξεις κτλ. Να διευκρινισω οτι δεν με χτυπουσαν. Τωρα βρισκομαι στα 31 και με επηρεασε τοσο βαθια η παιδικη μου ηλικια που εχω μεχρι και σημερα ψυχολογικα προβληματα. Αντιθετα με τις αδερφες μου(ειναι διδυμες και δεκα χρονια μικροτερες απο μενα) υιοθετησαν μια τελειως διαφορετικη συμπεριφορα και δεν αντιμετωπισαν τα δικα μου προβληματα. Πιστευω οτι οι γονεις μου ειχαν ωριμασει στα 30 τους γι'αυτο και η αλλαγη. Οποτε πιστευω πως ειναι μαλακια να κανει καποιος παιδια σε μικρη ηλικια. kosta21d καπου εχεις γραψει οτι εισαι 22 χρονων. Σ'αυτην την ηλικια δεν ξερεις τιποτα ουτε για τη ζωη ουτε για τους ανθρωπους και σιγουρα δεν εχεις ιδεα πως να μεγαλωσεις ενα παιδι. Και θεωρω πως θα ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ μαλακια αν κανεις παιδια τοσο μικρος.

Πολύ πολύ σωστά!
Κάτω από τριάντα ο άντρας δεν πρέπει να κάνει παιδιά.

OP
OP
kostas21d

kostas21d

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2018
Κριτικές
2
Like
241
Πόντοι
6
Εγώ πάλι πιστεύω ότι γονιός πρέπει να γίνεσαι πριν τα 30 και όχι μετά , αλλά σίγουρα  όχι στα 21 ή 22 αλλά γύρω στα 28 είναι μια καλή ηλικία και θα έχεις μια πραγματική επαφή με το παιδί σου, θα έχεις περισσότερες δυνάμεις- αντοχές . Επειδή έχω αρκετούς στον κύκλο μου που έγιναν νωρίς γονείς, δεν υπάρχει καλυτερο μου λένε όλοι απο το να γίνεσαι νωρίς γονιός. Αν γνωρίσεις τον άνθρωπο σου και τον αγαπήσεις δεν βλέπω τον λόγο να μην προχωρήσεις και σε αυτό το βήμα. Φυσικά και το τονίζω αυτό αφού έχουν περάσει τουλάχιστον 2 χρόνια και αφού έχετε συγκατοικήσει και έχεις δει καλά τον άλλον και έχεις σκεφτεί προσεκτικά  , ότι όντως θέλεις να περάσεις το υπόλοιπο της ζωής σου με αυτόν τον άνθρωπο και ενδεχομένως να μεγαλώσεις την οικογένεια σου.
ΥΓ. Είναι στον άνθρωπο παιδιά. Δεν ήμαστε όλοι ίδιοι.

OP
OP
kostas21d

kostas21d

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2018
Κριτικές
2
Like
241
Πόντοι
6
Έχω διαβάσει πολλές ωραίες απόψεις εδώ. Μεταξύ άλλων όμως, διάβασα ότι τα παιδιά τα κάνεις για να μη μείνεις "μόνος". Να πω σε όποιον σκοπεύει να κάνει παιδί για αυτόν τον λόγο, ότι θα κάνει μεγάλη μαλακία.  Τα παιδιά, ειδικά τα αγόρια,  από μια ηλικία και μετά, θα τα βλέπετε μία στο τόσο.  Με τη γυναίκα θα είστε συνέχεια μαζί.  Και έτσι πρέπει να γίνεται.
Σε ακραίες περιπτώσεις μάλιστα, τα παιδιά ρίχνουν μαύρη πέτρα και σε θυμούνται στην κηδεία. Δηλαδή όταν έρθει η ώρα της κληρονομιάς.
Επίσης τύποι,  είναι άλλο "έχω παιδιά"  και άλλο "είμαι πατέρας"...
Eπειδή εγώ το είπα δεν το είπα έτσι ακριβώς. Είπα ότι όταν έχεις φτάσει σε μια προχωρημένη ηλικία και κινδυνεύεις να μείνεις μόνος σου  μιλαώ για πάνω απο 50 προφανώς, τότε κάνεις μοιραία κάποιους συμβιβασμούς και απο εκεί που δεν θα παρατηρούσες μια γυναίκα με παιδιά, θα αρχίσεις να το ξανασκέφτεσαι. Δεν είπα ότι θα κάνεις παιδί γενικά για να μην μεινεις μόνος. Αυτό είναι μεγάλη μαλακία .

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.810
Πόντοι
3.936
Θα παραθεσω και την δικη μου εμπειρια, οχι σαν γονεας(δεν εχω παιδια) αλλα σαν παιδι. Πρωτα απ'ολα να πω οτι θεωρω την οικογενεια εναν βαθια συντηρητικο θεσμο και πραγματικα απορω που μετα απο τοσες χιλιαδες χρονια εξελιξης της ανθρωποτητας, συνεχιζει να αποτελει μια απο τις βασικοτερες κοινωνικες σχεσεις του πολιτισμου μας. Τεσπα. Οι γονεις με εκαναν σε μικρη ηλικια. Ο πατερας μου ηταν 21 και η μητερα μου 19. Με μεγαλωσαν με εναν τελειως λανθασμενο τροπο. Πολυ μεγαλη πιεση, υπερβολικες συμβουλες, υποδειξεις κτλ. Να διευκρινισω οτι δεν με χτυπουσαν. Τωρα βρισκομαι στα 31 και με επηρεασε τοσο βαθια η παιδικη μου ηλικια που εχω μεχρι και σημερα ψυχολογικα προβληματα. Αντιθετα με τις αδερφες μου(ειναι διδυμες και δεκα χρονια μικροτερες απο μενα) υιοθετησαν μια τελειως διαφορετικη συμπεριφορα και δεν αντιμετωπισαν τα δικα μου προβληματα. Πιστευω οτι οι γονεις μου ειχαν ωριμασει στα 30 τους γι'αυτο και η αλλαγη. Οποτε πιστευω πως ειναι μαλακια να κανει καποιος παιδια σε μικρη ηλικια. kosta21d καπου εχεις γραψει οτι εισαι 22 χρονων. Σ'αυτην την ηλικια δεν ξερεις τιποτα ουτε για τη ζωη ουτε για τους ανθρωπους και σιγουρα δεν εχεις ιδεα πως να μεγαλωσεις ενα παιδι.
Και θεωρω πως θα ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ μαλακια αν κανεις παιδια τοσο μικρος.

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.813
Πόντοι
2.356
Eπειδή εγώ το είπα δεν το είπα έτσι ακριβώς. Είπα ότι όταν έχεις φτάσει σε μια προχωρημένη ηλικία και κινδυνεύεις να μείνεις μόνος σου  μιλαώ για πάνω απο 50 προφανώς, τότε κάνεις μοιραία κάποιους συμβιβασμούς και απο εκεί που δεν θα παρατηρούσες μια γυναίκα με παιδιά, θα αρχίσεις να το ξανασκέφτεσαι. Δεν είπα ότι θα κάνεις παιδί γενικά για να μην μεινεις μόνος. Αυτό είναι μεγάλη μαλακία .
Επίσης υπάρχουν και κάποιοι άνθρωποι που θεωρούν ότι δεν είναι μόνοι έχοντας σύντροφο. Δεν είναι όλοι που θέλουν να κάνουν παιδιά, οπότε μην τους τα πρήζετε με αυτό.
Όσον αφορά την ηλικία,  αν είσαι Βρετανός, Γάλλος, Ολλανδός, στα 20 είναι καλή ηλικία για να κάνεις παιδί. Αν είσαι Αυστραλός ή Αμερικανός, και στα 40 και στα 50 είναι καλή ηλικία.  Ο Τσάρλι Τσάπλιν έγινε πατέρας στα 70 του.

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.813
Πόντοι
2.356
Για να μην παρεξηγηθώ βέβαια,  ο Τσάπλιν ήταν Βρετανός στην καταγωγή.

OP
OP
kostas21d

kostas21d

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2018
Κριτικές
2
Like
241
Πόντοι
6
Επίσης υπάρχουν και κάποιοι άνθρωποι που θεωρούν ότι δεν είναι μόνοι έχοντας σύντροφο. Δεν είναι όλοι που θέλουν να κάνουν παιδιά, οπότε μην τους τα πρήζετε με αυτό.
Όσον αφορά την ηλικία,  αν είσαι Βρετανός, Γάλλος, Ολλανδός, στα 20 είναι καλή ηλικία για να κάνεις παιδί. Αν είσαι Αυστραλός ή Αμερικανός, και στα 40 και στα 50 είναι καλή ηλικία.  Ο Τσάρλι Τσάπλιν έγινε πατέρας στα 70 του.
Παιδιά το είπα και θα το ξαναπώ. Ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός. Μην βάζουμε ταυτότητες, ταμπέλες  και προσδιορισμούς στους ανθρώπους. Υπάρχουν άνθρωποι 25 ετών που και είναι πιο ώριμοι αλλά και πιο έτοιμοι να γίνουν γονείς απο κάτι άλλους 35αρηδες και 40αρηδες. Είναι στον άνθρωπο αυτό.
ΥΓ Kαι ο Βουτσάς έκανε παιδί στα 83 του. Μην φτάσουμε και εκεί.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom