Νέα

Πότε και με ποιά κριτήρια αποφασίζεις να κάνεις παιδί;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kostas21d
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 154
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

panagos7

Πορνοστάρ
Εγγρ.
5 Δεκ 2014
Κριτικές
52
Like
7.681
Πόντοι
8.816
φιλε μου δεν ειναι ετσι ακριβως τα πραγματα.οι χωρισμενες τελικα περνανε καλυτερα απο τους χωρισμενους.ξερω πολλους φιλους που εχουν χωρισει κ ειναι κουρελια ψυχολογικα κ οχι μονο,ενω οι περισσοτερες γυναικες συνεχιζουν να περνανε καλα.καταρχας οι αντρες αν ειναι συνετοι κ οχι τιποτα ρεμαλια που αδιαφορουν κ πληρωνουν διατροφες ξεπαραδιαζονται.πολλες φορες πεφτουν σε αχαριστες που ζητανε περισσοτερα κ τους τρεχουν στα δικαστηρια.οι χωρισμενοι συνηθως εχουν ολα τα σαβκυρ τους κλεισμενα αφου τοτε συνηθως βλεπουν τα παιδια.επισης δυσκολα βρισκουν γυναικα αφου οι περισσοτερες θελουν κ αυτες τον αντρα ελευθερο χωρις υποχρεωσεις.μια χωρισμενη αντιθετα αν το παει το γραμμα μπορει να μην βρει ευκολα σοβαρη σχεση,αλλα θα πηδηχτει εστω.ο χωρισμενος θα πηδαει τη χουφτα του αφου κ οικονομικα θα ειναι ξεζουμισμενος απο τις διατροφες κ τα σαβκυρ μεσα σπιτι με τα παιδια οπως ειπα κ πριν κ το χειροτερο ποσοι μπλεκουν με γυναικες που δεν τους αφηνουν καν να δουν τα παιδια τους.ολα σχεδον ειναι κατα του χωρισμενου αντρα λοιπον
σκατο κατάσταση

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.298
Πόντοι
2.356
ποιος στο ειπε αυτο; Τοσα παιδια μεγαλωσαν χωρις γονεις και εγιναν μια χαρα. Αντιθετα στην εποχη μας μπορει να παιρνουν πολλα και απο τους δυο γονείς και στο τελος γίνονται απλα κακομαθημενα, ειδικα για γυναίκες
Λοιπόν....
Αν είδα καλά σε κάποιο άλλο νήμα, έγραψες ότι έχεις πάρει διαζύγιο.
Εύχομαι να μην έχεις κάνει παιδιά ακόμα.
Ειλικρινά τώρα, έχει κατά τη γνώμη σου κάποια σχέση η προσφορά υλικών αγαθών με το μοίρασμα συναισθημάτων, με την αγκαλιά, με την ασφάλεια που παρέχει ο σωστός γονέας ή κηδεμόνας στο παιδί;
Θεωρείς ότι μπορεί να υπάρξει ισορροπημένος ενήλικας ο οποίος δεν πήρε αγάπη και αφοσίωση ως παιδί;  Ακόμη κι αν μεγάλωσε με θετούς γονείς, παππούδες ή δεν ξέρω εγώ ποιον άλλον κηδεμόνα; Κάνουμε τα παιδιά κακομαθημένα όταν τα μαθαίνουμε να μοιράζονται τα συναισθήματά τους;;;
Ε Λ Ε Ο Σ

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.298
Πόντοι
2.356
φιλε μου δεν ειναι ετσι ακριβως τα πραγματα.οι χωρισμενες τελικα περνανε καλυτερα απο τους χωρισμενους.ξερω πολλους φιλους που εχουν χωρισει κ ειναι κουρελια ψυχολογικα κ οχι μονο,ενω οι περισσοτερες γυναικες συνεχιζουν να περνανε καλα.καταρχας οι αντρες αν ειναι συνετοι κ οχι τιποτα ρεμαλια που αδιαφορουν κ πληρωνουν διατροφες ξεπαραδιαζονται.πολλες φορες πεφτουν σε αχαριστες που ζητανε περισσοτερα κ τους τρεχουν στα δικαστηρια.οι χωρισμενοι συνηθως εχουν ολα τα σαβκυρ τους κλεισμενα αφου τοτε συνηθως βλεπουν τα παιδια.επισης δυσκολα βρισκουν γυναικα αφου οι περισσοτερες θελουν κ αυτες τον αντρα ελευθερο χωρις υποχρεωσεις.μια χωρισμενη αντιθετα αν το παει το γραμμα μπορει να μην βρει ευκολα σοβαρη σχεση,αλλα θα πηδηχτει εστω.ο χωρισμενος θα πηδαει τη χουφτα του αφου κ οικονομικα θα ειναι ξεζουμισμενος απο τις διατροφες κ τα σαβκυρ μεσα σπιτι με τα παιδια οπως ειπα κ πριν κ το χειροτερο ποσοι μπλεκουν με γυναικες που δεν τους αφηνουν καν να δουν τα παιδια τους.ολα σχεδον ειναι κατα του χωρισμενου αντρα λοιπον

ΡΙΣΠΕΚΤ ΤΥΠΕ!

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.298
Πόντοι
2.356
δυσκολο τυπε
εγω κανω ζωη περιεργη, εναλλακτικη, εχω παρε δωσε μονο με πουτανες
ποτε δε λεω ποτε αλλα το πιθανοτερο ειναι να μην μπω ποτε στο τριπακι σχεση - γαμος - παιδια κλπ.

επισης εαν το ψειριζεις πολυ το πραγμα, το πιθανοτερο ειναι να μη γινει ποτε
Συνειδητοποιημένος...

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.298
Πόντοι
2.356
Ωραιο θεμα. Διαβαζω αποψεις με ενδιαφερον. Εγω νομιζω οτι πρεπει να εισαι ευχαριστημενος απο τη ζωη σου για να κανεις παιδι. Συνειδητα βεβαια, οι περισσοτεροι τα σπερνουν οπως να'ναι, πχ αυτοι που μας φερνουν με το ζορι απο τα ανοιχτα συνορα. Αν δεν εισαι ευχαριστημενος δε θελεις να φερεις και αλλον στον κωλοκοσμο, ποσω μαλλον οταν ειναι και παιδι σου.
Μ'αρεσε παντως ο τυπος που ειπε οτι δεν σκεφτεται τπτ. Ειναι απο τους τροπους να εισαι ευχαριστημενος απο τη ζωη και δεν το λεω ειρωνικα. Εμεις οι σκεφτικοι παιρνουμε τα @@ μας στο τελος.

Τα είπε όλα.
Κλειδώνετε το νήμα τώρα!

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.298
Πόντοι
2.356
Συμπληρώνω :

Το παιδί πρέπει να βγει από τα δικά σου αρχίδια, κυριολεκτικά και μεταφορικά.
Να μην είναι μόνον απόφαση της γυναίκας σου. Ούτε παραχώρηση για να κρατήσεις τη μουνάρα (λες και δεν θα το καταλάβει). Ούτε για τη "φουκαριάρα τη μάνα σου" που θέλει να γίνει γιαγιά.
Ούτε για την κοινωνία που δε σου δίνει κρέντιτ αν δεν τεκνοποιήσεις.
Δεν θα στο μεγαλώσει η κοινωνία το παιδί.
Κάθε οικογενειάρχης για την κοινωνία είναι μια "τακτοποιημένη κατάσταση". Με τους ελεύθερους ασχολούνται.  Κυρίως γιατί τους ζηλεύουν.

OP
OP
kostas21d

kostas21d

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2018
Κριτικές
2
Like
240
Πόντοι
6
Συμπληρώνω :

Το παιδί πρέπει να βγει από τα δικά σου αρχίδια, κυριολεκτικά και μεταφορικά.
Να μην είναι μόνον απόφαση της γυναίκας σου. Ούτε παραχώρηση για να κρατήσεις τη μουνάρα (λες και δεν θα το καταλάβει). Ούτε για τη "φουκαριάρα τη μάνα σου" που θέλει να γίνει γιαγιά.
Ούτε για την κοινωνία που δε σου δίνει κρέντιτ αν δεν τεκνοποιήσεις.
Δεν θα στο μεγαλώσει η κοινωνία το παιδί.
Κάθε οικογενειάρχης για την κοινωνία είναι μια "τακτοποιημένη κατάσταση". Με τους ελεύθερους ασχολούνται.  Κυρίως γιατί τους ζηλεύουν.
Σε αυτό θα συμφωνήσω και εγώ 100%

Bill_Psilos

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2019
Like
42
Πόντοι
0
1)πρεπει να βρεις γυναικα για σπιτι ή τουλαχιστον αυτην που θα σου δειξει οτι ειναι (πραγματικα) ικανη να κρατησει ενα σπιτι
2)το πιο σωστο θα ηταν να εχεις λυμένα πολλα απο τα θεματα που καλο θα ηταν να μην εχεις οταν φτανει ενα παιδι.δουλεια,σπιτι κλπ κλπ(για να μην παρεξηγηθω δεν σημαινει οτι πρεπει πρεπει να τα εχεις λυση ολα,ειναι και θεμα τυχης καμια φορα)
3)οταν νομιζεις οτι εχεις τα παραπανω αλλα και εναν τροπο ζωης που σε βολευει και μπορεις να προσφερεις τα βασικα ή και παραπανω σε ενα παιδι,τοτε προχωρας

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.298
Πόντοι
2.356
Πούτσα του του δίχρονου πόσα λεφτά βγάζει ο μπαμπάς του και σε τι σπίτι ζουν.
Το δίχρονο (βασικά το παιδί από τη γέννηση μέχρι την εφηβεία) θέλει τον γονιό διαθέσιμο  24/7. Για αυτό έγραψα παραπάνω ότι πρέπει να έχεις χρόνο πριν μπεις σε αυτή τη διαδικασία.

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.298
Πόντοι
2.356
Η......

να τον κλέψεις από τη δική σου ζωή.

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.298
Πόντοι
2.356
Τύποι, δεν χωράνε δύο καρπούζια κάτω από την ίδια μασχάλη.
Δείτε πόσοι σελεμπριτι και καριερίστες κάνανε παιδιά και τα παιδιά αυτά, αν έχουν φτάσει ως τα τριάντα,  μπαινοβγαίνουν σε ψυχιατρεία και κλινικές αποτοξίνωσης.
Όχι γιατί δεν τα αγαπούσαν οι διάσημοι γονείς τους. Όχι γιατί δεν τους έδιναν τα πάντα σε υλικό επίπεδο.  Αλλά γιατί δεν ήταν συνέχεια δίπλα τους και τα μεγαλωναν γκουβερνάντες.

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
Μια γυναικα στα 20 της οταν τη γαμας(με καποτα φυσικα) βγαινεις κ διπλοτριπλοτσεκαρει αν η καποτα ειναι οκ....
Η ΙΔΙΑ γυναικα στα 30 της σου λεει:χυσε με θελω να σε νοιωσω....
Εσυ ως ζωο,μουνοδουλος,πιρφορος κ μσκαρας χυνεις μεσα...κ ετσι κανεις παιδι....
Τα πραγματα ειναι απλα....

ετσι ακριβως ειναι .Δεν εχω κανει παιδι αλλα μια πρωην μου ελεγε τα ιδια ακριβως(σχεδον_ απλα ελεγε οτι τις αρεσει το σπερμα μου μεσα τις  :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: οχι οτι ηθελε παιδι )
και το πιο κουφο ειναι οτι ηθελα και εγω παιδι αλλα τοσο βουρλο ηταν αυτη

τεσπα σημαντικο ειναι να βρεις μια που να κανει  για σπιτι εγω 42 και ακομα δεν εχω τιποτα ουτε σχεση.Ακομα ψαχνω.  Θελει προσοχη πολλη.

Bill_Psilos

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2019
Like
42
Πόντοι
0
Πούτσα του του δίχρονου πόσα λεφτά βγάζει ο μπαμπάς του και σε τι σπίτι ζουν.
Το δίχρονο (βασικά το παιδί από τη γέννηση μέχρι την εφηβεία) θέλει τον γονιό διαθέσιμο  24/7. Για αυτό έγραψα παραπάνω ότι πρέπει να έχεις χρόνο πριν μπεις σε αυτή τη διαδικασία.

αν το λες για αυτο που εγραψα,δεν αναφερομαι πουθενα στα ποσα λεφτα βγαζει ο καθενας.στην τελικη δεν μπορουμε να ειμαστε ολοι πλουσιοι ουτε να εχουμε τα παντα.εγω π.χ. δεν ειμαι πλουσιος.απλα προσπαθησα πριν κανω το παιδι να ξεφορτωθω καποιες "υποχρεωσεις" ωστε να μην εχω πολλα στην κεφαλα μου οταν αποφασιζα να κανω παιδι.για μενα αυτο ηταν σοβαρο κριτηριο στο να προχωρησω παρακατω .
για τον χρονο που λες συμφωνω 100%

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Εγώ στα 30 είμαι στο ψάξιμο και της κατάλληλης και δε το έχω σαν άμεση προτεραιοτητα με βλέπω για 35 συν να μπαίνω σε αυτό το βήμα αλλά ποτέ σε ξέρεις πως τα φέρνει η ζωή άρα μη λέω μεγάλα λογια
Τώρα κάντο γιατί σε 5 χρόνια δε θα θυμάσαι τις πολύτιμες συμβουλές μας...
URL]]

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.925
Πόντοι
606
Τώρα κάντο γιατί σε 5 χρόνια δε θα θυμάσαι τις πολύτιμες συμβουλές μας... http://[URL unfurl="true"]www.animated-smileys.com/emoticons/animated-smileys-msn-098.gif[/img[/URL]]
[/quote]οι πολυτιμοτερες συμβουλες για να γερασει μονος,μαγκουφης και ακληρος  :walkingpenis:

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Όσο πιο νωρίς το κάνεις τόσο καλύτερο και για τους δυο. Το παιδί χρειάζεται τον πατέρα του δίπλα όχι τον παππού του. Βλέπω κάτι καμμένες περιπτώσεις που κάνουν παιδί μετά τα 50. Πέρα από τα κουράγια τους που έχουν μειωθεί δραστικά, τότε που θα τους χρειάζεται περισσότερο το παιδί τους αυτοί πιθανόν να είναι πορσελάνη σε μαρμάρινη πλάκα.

panagos7

Πορνοστάρ
Εγγρ.
5 Δεκ 2014
Κριτικές
52
Like
7.681
Πόντοι
8.816
Όσο πιο νωρίς το κάνεις τόσο καλύτερο και για τους δυο. Το παιδί χρειάζεται τον πατέρα του δίπλα όχι τον παππού του. Βλέπω κάτι καμμένες περιπτώσεις που κάνουν παιδί μετά τα 50. Πέρα από τα κουράγια τους που έχουν μειωθεί δραστικά, τότε που θα τους χρειάζεται περισσότερο το παιδί τους αυτοί πιθανόν να είναι πορσελάνη σε μαρμάρινη πλάκα.
πλέον συχνό το φαινόμενο αυτο

trelokotsidou

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
398
Πόντοι
26
Κοίταξε όταν έχεις παιδιά και χωρίζεις λογικό δεν είναι να δίνεις μια διατροφή και εσύ; Μην τρελαθούμε και όλας παιδιά.  Τα παιδιά δεν θα ζουν μαζί σου , αλλά με την μάνα τους. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει και εσύ να συμμετέχεις και να προσφέρεις μια βοήθεια στην μάνα των παιδιών σου για να έχουμε τα παιδιά σου μια καλή ζωή. Αν δεν θες να τα έχεις αυτά , δεν κάνεις παιδί.
ΥΓ. Λέμε για τους άντρες. Για σκέψου λίγο και τις γυναίκες που μένουν μόνες με ένα ή περισσότερα παιδιά και έχουν την ευθύνη τους και την ανατροφή τους ουσιαστικά μόνες τους; Άσε που επίσης δυσκολεύονται μετά να ξανακάνουν οικογένεια γιατί βάζουν σε πρώτη μοίρα τα παιδια τους ( και καλά κάνουν) , αλλά ξεχνάνε ότι είναι και γυναίκες.
Τέλος, υπάρχουν πολλά καθικάκια εκεί έξω που απορρίπτουν γυναίκες χωρισμένες με παιδί γιατί δεν θέλουν να το φορτωθούν και  αυτό. ΄Σκέψουν λοιπόν τι τραβάνε οι γυναίκες και τι εσύ ο άντρας που αν εξαιρέσεις μια διατροφή μπορείς την επόμενη μέρα να βρεις γυναίκα εύκολα, ενώ αυτές πρέπει να είναι προσεκτικές στην επιλογή συντρόφων , γιατί δεν είναι μόνες τους, αλλά έχουν και ένα παιδί στο σπίτι.
Πολύ φεμινίστικα τα λόγια σου που έβαλα σε bold.Δηλαδή μας λες οτι ο άντρας δεν έχει δικαίωμα να ζουν τα παιδιά μαζί του αλλά μόνο η γυναίκα έχει αυτό το δικαίωμα.Άρα η ισότητα πάει περίπατο και απλά την επικαλούμαστε όποτε και όταν μας συμφέρει.Από τη στιγμή που το παιδί δεν είναι πλέον μωρό και δεν έχει ανάγκη το μητρικό γάλα , ο άντρας έχει τα ίδια δικαιώματα , ή να το πω καλύτερα ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ να έχει τα ίδια δικαιώματα διεκδίκησης των παιδιών.
Όσον αφορά το 2ο σκέλος , βάλε και εμένα σε αυτή την κατηγορία "καθικιού".Ποτέ δεν θα παντρευόμουν μια γυναίκα την οποία την παράτησε ο άντρας της με ένα παιδί, είτε ακόμα χειρότερα αυτή παράτησε τον άντρα της επίσης με ένα παιδί.
Και στις 2 περιπτώσεις μιλάμε για προβληματική γυναίκα.Αν την παράτησε ο άντρας της σημαίνει οτι είναι άχρηστη και δεν ξέρει να επιλέξει με τα σωστά κριτήρια έναν σύντροφο για το παιδί της.Αν δε του δώσει αυτή τα παπούτσια στο χέρι , τότε πάλι μιλάμε για άκρως προβληματική και με ψυχολογικά προβλήματα γυναίκα που δεν είναι σε θέση να διακρίνει πως να επιλέξει το σωστό σύντροφο.
Ευχαρίστως όμως θα έκανα γάμο με μια γυναίκα με παιδί που ατύχησε στη ζωή της και έμεινε πχ χήρα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom