on the road
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 66
παμε παλι!!!!!
δωσε μεγαλε!!!!!
(προφανως νομιζεις οτι κανεις μας δεν διαβαζει εφημεριδες, μονο οι εργοδοτες σου κανουν αποδελτιωση)
για τα "λεφτα στο χερι" μιλαμε τα μικτα κανει στην πραξη δεν τα υπολογιζει...
μηνυσεις εγω μεγαλε δεν τρωω....καλυτερα...εαν εσυ θες να βρισεις...εγω παντως προσπαθω να εχω[size=14pt] "πηγες"[/size]
Τα υπολογίζει η εφορία, γιατί βάσει αυτών φορολογούνται όλοι.
μπορεις σε παρακαλω μετα απο καθε σεντονι του να γραφεις την περιληψη?πραφανως ο τερρυς θελει να μαςπεισειπρηξει (με ενα καρο αποδελτιωσεις) για να πει το προφανες:
πολλοι πολιτικοι αρχηγοι και κομματα εχουν εκφραστει υπερ του δημοψηφισματος για ενα καρο θεματα
αρα και το ΛΑΟΣ εχει δικαιωμα να ζητα δημοψηφισμα
πες το ρε παληκαρι απλα και σταματα να γινεσαι τοσο πρηξαρχίδης!
μονο κοπυ παστε μπορεις να κανεις στο πληκτρολογιο σου?
μπορεις σε παρακαλω μετα απο καθε σεντονι του να γραφεις την περιληψη?
η διαφορα των μικτων απο τα "λεφτα στο χερι" ειναι οι εισφορες προς το Ι.Κ.Α
χμχμχμ οτι οτι?και μονο που μπηκες σε πολιτικο θρεντ και αφησες λιγο τα ποδοσφαιρικα θα το κανω!!!
αν μου πεις οτι αφηνεις την ΑΕΚ και γινεσαι βαζελος θα κανω ο,τι μου ζητήσεις!!!
κοβει η πουτανα το γαμησι?σκεφτεσαι να αφησεις την ΑΕΚ?
κοβει η πουτανα το γαμησι?
μπααααακαλα, κι όταν η ομαδα σου πεσει στη Δ εθνικη, δεν θα διαλεξεις καμια απο τις μεγαλες?
μπααααα
θα ψαξω για γκομενα σε αυτην την περιπτωση
μπααααα
θα ψαξω για γκομενα σε αυτην την περιπτωση
θα ψαξεις για γκομενα με πεσμενο ηθικο??????
οχι ρεΡίχνεις άδεια, για να πιάσεις γεμάτα.....? ;) ;) ;)
καποια νοσοκομα θα βρισκονταν και για μεναθα ψαξεις για γκομενα με πεσμενο ηθικο??????
δεν θα το συνιστουσα...
και χωρις να λεω αρλουμπες...μακαρι ολοι να απαντουσανε επι της ουσιας σε ενα ποστ εαν διαφωνουν με αυτο απο το να διερωτουνται εαν ειναι πρωτοτυπο ή οχι το κειμενο.