You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πόσοι θα κάνουμε "ρεβεγιόν" στο bourdela.tv;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα mmarios
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66
- Εμφανίσεις 5K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εδώ επίσης μπορούν να ποστάρουν όσοι κάνουν ρεβεγιόν με κάποιο από τα εργαζόμενα κορίτσια στα οποία είναι αφιερωμένο το φόρουμ μας.
Σωστός, σωστός
ρε παιδια τι εστι μαριος εξηγηστε μας.
Και εγώ αυτό ρώτησα, αλλά απάντηση
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
μάριος λέγεται ο αβράμης στο κανονικό του όνομα. Τέλειωσε το αβράμης, δεν ενημερώνεστε
και στο επωνυμο;μάριος λέγεται ο αβράμης στο κανονικό του όνομα. Τέλειωσε το αβράμης, δεν ενημερώνεστε
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
ρουφιος.....και στο επωνυμο;
μάριος λέγεται ο αβράμης στο κανονικό του όνομα. Τέλειωσε το αβράμης, δεν ενημερώνεστε
Αν και βγήκαμε ο αβράμης ποιος είναι και τι ρόλο βαράει;
vlachodeutsch
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Αν και βγήκαμε ο αβράμης ποιος είναι και τι ρόλο βαράει;
δεν ξερεις τον αβραμη;
δεν ξερεις τον αβραμη;
Οχι
Να ήταν η γνωστή Εβίτα και η φίλη της η Αφροδίτη, η Νιόβη και η παρέα της, η Αριάνα, η Μανταλίνα από το γραφείο του Μισέλ, η Νικόλ από το Φυλής 104, να καταλάβω την έκπληξή σου. Αλλά τον Αβράμη ομολογώ πως δεν το ξέρω.
Χρόνια παλλά σας εύχομαι με φράγκα και υγεία και είθε να μας σηκώνεται μέχρι τα ογδόντα τρία.
Χρόνια πολλά φιλαράκι.
ΥΓ: Γουστάρει κανείς να κάνουμε καμία "επίσκεψη", μέρα που είναι σήμερα, σε κανένα στριπτιζάδικο; Και μετά μπουρδελότσαρκα;
Φυλήςυχος Πολίτης
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Ωπ; Μαγκες τί λέει; Χρόνια Πολλά! Μόλις ξύπνησα από ύπνο βαθύ. Απότοκος της γαμοεβδομάδας που πέρασα.
Αλλά δεν θα κάνω εδώ ρεβεγιόν. Φύγαμεεεεεε, φύγαμε! Φουλ για ποτάκι.
Καληνύχτεεεεεεεες
Αλλά δεν θα κάνω εδώ ρεβεγιόν. Φύγαμεεεεεε, φύγαμε! Φουλ για ποτάκι.
Καληνύχτεεεεεεεες
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ο αβραμης ειναι ενας τυπος δικε μουΑν και βγήκαμε ο αβράμης ποιος είναι και τι ρόλο βαράει;
Χρόνια πολλά φιλαράκι.
ΥΓ: Γουστάρει κανείς να κάνουμε καμία "επίσκεψη", μέρα που είναι σήμερα, σε κανένα στριπτιζάδικο; Και μετά μπουρδελότσαρκα;
Γαμω τις ιδεες!! Ρε μπορει να μου στειλει καποιος με πμ το τηλ του Μισελ γιατι ειμαι μονος μου και μολις χωρισα και θα με πιασει ΠΑΛΙ καταθλιψη?
ο αβραμης ειναι ενας τυπος δικε μου
Ησουν σαφής. Μου έλυσες πλέον όλες τις απορρίες μου. Και φοβόμουν πως δεν ήταν τύπος...
Γαμω τις ιδεες!! Ρε μπορει να μου στειλει καποιος με πμ το τηλ του Μισελ γιατι ειμαι μονος μου και μολις χωρισα και θα με πιασει ΠΑΛΙ καταθλιψη?
Πρέπει να είναι φουλ οι γκόμενες του Μισέλ σήμερα. Τον δοκίμασα και εγώ, αλλά δεν το σήκωσε
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 359
- Εμφανίσεις
- 28K
- Απαντήσεις
- 874
- Εμφανίσεις
- 36K
- Απαντήσεις
- 11
- Εμφανίσεις