Νέα

Πόσοι θα κάνουμε "ρεβεγιόν" στο bourdela.tv;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mmarios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 66
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
φιλε gl ακουω συνεχεια για αβραμη και δεν γνωριζω περι του θεματος.μπορεις να κανεις μια βαθυτατη αναλυση του τι εστι το εν λογω ατομο γιατι εχω τρομερη περιεργεια;
ενα φιλαρακι εδω στο σαιτ....ηταν καποτε τρελος για την μπαιτ...πλεον ο ερωτας τους ειναι παρελθον....αυτο που λεν τα μεγαλα παθη καταληγουν σε μεγαλα μιση....κατα τα αλλα ενας ανηλικος με φοβερο χιουμορ και ευφυια.....που ετρωγε δεκα μπαν την μερα παλιοτερα και ειχε αλλαξει 300 νικς....το καλοκαιρι ειχε παρει το σαιτ και το τσατ επ ωμου...ατελειωτες εργατοωρες...αυπνος νηστικος να περιμενει....αυτα αν δεν τα ζησεις δεν περιγραφονται.... :2funny:

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
φιλε gl ακουω συνεχεια για αβραμη και δεν γνωριζω περι του θεματος.μπορεις να κανεις μια βαθυτατη αναλυση του τι εστι το εν λογω ατομο γιατι εχω τρομερη περιεργεια;

να μπαινεις τσατ...

jcvd35

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ενα φιλαρακι εδω στο σαιτ....ηταν καποτε τρελος για την μπαιτ...πλεον ο ερωτας τους ειναι παρελθον....αυτο που λεν τα μεγαλα παθη καταληγουν σε μεγαλα μιση....κατα τα αλλα ενας ανηλικος με φοβερο χιουμορ και ευφυια.....που ετρωγε δεκα μπαν την μερα παλιοτερα και ειχε αλλαξει 300 νικς....το καλοκαιρι ειχε παρει το σαιτ και το τσατ επ ωμου...ατελειωτες εργατοωρες...αυπνος νηστικος να περιμενει....αυτα αν δεν τα ζησεις δεν περιγραφονται.... :2funny:
η μπαιτ ποια ειναι;εργαζομενη κοπελα η μελος στο σαιτ;και τι περιμενε αυπνος και νηστικος;γαμωτο εχω χασει πολλες φασεις.

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
η μπαιτ ποια ειναι;εργαζομενη κοπελα η μελος στο σαιτ;και τι περιμενε αυπνος και νηστικος;γαμωτο εχω χασει πολλες φασεις.
Περιμενε μηπως και μπει η μπαιτ τσατ για να ανταλαξει εστω και ενα γεια μαζι της...
Μιλαμε για αγνο,πρωτοποριακο,πλατωνικο,ανεκπληρωτο ΕΡΩΤΑ....
:smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom