apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ναι αλλα τι τυπος ειναι ξερεις?Ησουν σαφής. Μου έλυσες πλέον όλες τις απορρίες μου. Και φοβόμουν πως δεν ήταν τύπος...
ναι αλλα τι τυπος ειναι ξερεις?Ησουν σαφής. Μου έλυσες πλέον όλες τις απορρίες μου. Και φοβόμουν πως δεν ήταν τύπος...
δηλαδη κατσε,μολις χωρισες και θες να παρεις κωλ γκερλ;Παρα ταυτα μπορεις να μου το στειλεις? Η τσεχα που λεγαμε...?
Αφού ρωτάω και δεν δίνει κανείς εξήγηση, πως να ξέρω τι τύπος είναιναι αλλα τι τυπος ειναι ξερεις?
Παρα ταυτα μπορεις να μου το στειλεις? Η τσεχα που λεγαμε...?
ενας ωραιος τυποςΑφού ρωτάω και δεν δίνει κανείς εξήγηση, πως να ξέρω τι τύπος είναι
ρε απολυτε εσυ εισαι παλιος πες μας για αβραμη τι παιζει.ναι αλλα τι τυπος ειναι ξερεις?
κατσε ρε κρατησου.μπορει να τα ξαναβρεις με την δικια σου.Καπως ετσι ρε παιδια σας παρακαλω μπορειτε να μου δωσετε το τηλ αλλιως μην το κουραζουμε...
δεν θα σου πει κανενας τυπε μου,το ονομα αβραμης ειναι ονομα ταμπου εδωΑφού ρωτάω και δεν δίνει κανείς εξήγηση, πως να ξέρω τι τύπος είναι
αν και η παρέα θα βγει δεν λέει να είμαι μέσα σε 2 εώς 3 ζευγάρια έτσι ξεκάρφωτος σαν το αγγούρι!
μάριος λέγεται ο αβράμης στο κανονικό του όνομα. Τέλειωσε το αβράμης, δεν ενημερώνεστε
υπαρχουν διαφορες φημες το τι ειναι και ποιος ειναι ο αβραμηςρε απολυτε εσυ εισαι παλιος πες μας για αβραμη τι παιζει.
Mολις γυρισα απο μια θεατρικη παρασταση ενος εργου του μπερναντ σω.
¨"το επαγγελμα της κυριας γουορεν"
πραγματευεται την θεση της γυναικας σε εναν ανδροκρατουμενο κοσμο..
με γελουν τα ματια μου.ειναι η bite αυτη? επεστρεψε μαλλον..
σε ρωτω bite ,ποιο ειναι το επαγγελμα σου?
κι ο αβραμης κοσμο μποι....δεν ειναι.η μπαιτ ειναι πλεον κοσμοκοριτσο