Νέα

Πόσοι γυρίζουνε χωρίς να γαμήσουνε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα seitan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 46K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
ελα ομως που μολις η αλλη σε κοιταξει και σε σκαναρει απο τη κορφη μεχρι τα νυχια και δεν της αρεσει το παρουσιαστικο, ακομα και ευγενικα να της μιλησεις και σωστος να εισαι θα σε πει πεφτουλα κτλ...

μην κρινετε εξ'ιδιων για κατι που ειναι γενικο φαινομενο.

Δεν είναι κακό να μην αρέσεις σε μιά κοπέλα κα να σε απορίψει, για όνομα! Καλά θα κάνει, αρκεί να το κάνει ευγενικά.

Κακό είναι ότι αφού γίνουν το σπερματοδοχείο του κάθε οποιουδήποτε είδους ''σελέμπριτι'' και κάθε ξημερώματα πάνε στο δωμάτιο που μένουν -με άλλες 4 - και σκουπίζουν τα χυσια από πάνω τους, όταν επιστρέψουν, και δεν τους έχουν ''κάτσει'' οι υποσχέσεις (των σελέμπριτι'') βγάζουν όλο το φαρμάκι και τα σκατά της ψυχής τους στον πρώτο - άτυχο- τυχότα.

Αυτό είναι το κακό.

gamao_ke_derno

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
14
Πόντοι
0
πφφφ εγω θα χαμογελουσα και θα σου λεγα ε να παω τωρα να σου παρω δεν χαλασε κι ο κοσμος!!!!

(με πιασανε οι καλοσυνες μου σημερα) :boobies:

χαμόγελο? τι λες τώρα ? και αυτό το πουλάνε. στο μεταξύ και οι 3 είμαστε παιδαράδες και πραγματικά τους πέφταμε πολύ...
μακάρι να ήταν όλες σαν και εσάς .αλλά δυστυχώς δεν είναι ούτε το 10% .και κυριολεκτώ.

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
θα μου υποσχεθειτε ότι δεν θα με κ΄ραξετε αν πω μια "ατυχη στιγμή μου" που φερθηκα ομολογουμένω κάπως καφρικα (δικαιολογια: ειχα πιει πολύ)

....θα το κάνουμε με το γάντι...... :cheesy:

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Δεν είναι κακό να μην αρέσεις σε μιά κοπέλα κα να σε απορίψει, για όνομα! Καλά θα κάνει, αρκεί να το κάνει ευγενικά.

Κακό είναι ότι αφού γίνουν το σπερματοδοχείο του κάθε οποιουδήποτε είδους ''σελέμπριτι'' και κάθε ξημερώματα πάνε στο δωμάτιο που μένουν -με άλλες 4 - και σκουπίζουν τα χυσια από πάνω τους, όταν επιστρέψουν, και δεν τους έχουν ''κάτσει'' οι υποσχέσεις (των σελέμπριτι'') βγάζουν όλο το φαρμάκι και τα σκατά της ψυχής τους στον πρώτο - άτυχο- τυχότα.

Αυτό είναι το κακό.

ρε ολες πανε με σελεμπριτι εκτος απο μενα???? :o :o :o :o :o :o

sexpistols

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Like
1
Πόντοι
1
Στο καμακι η ευγενεια και το χιουμορ ειναι αυτα που κανουν την γκομενα να νιωσει ανετα.

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
χαμόγελο? τι λες τώρα ? και αυτό το πουλάνε. στο μεταξύ και οι 3 είμαστε παιδαράδες και πραγματικά τους πέφταμε πολύ...
μακάρι να ήταν όλες σαν και εσάς .αλλά δυστυχώς δεν είναι ούτε το 10% .και κυριολεκτώ.

πες μας που πατε για μπανιο να ρθουμε να σας παρουμε νερα!!!! :grin: :P :boobies:

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
Βρε αδερφέ εφόσον δεν της αρέσεις και δεν προχωράει το ζήτημα σε ενδιαφέρει τι σκέφτεται για σένα?

δε το λεω ετσι.

εγω εννοω οτι πας να μιλησεις και εκει που λες "καλημερα" σε κοιταει  απο πανω μεχρι κατω και ξινιζει τα μουτρα. Λες και αυτη ειναι καλυτερη.

εχω δει τετοιες περιπτωσεις και εχω ακουσει και διαβασει πολλες τετοιες εδω μεσα γι'αυτο το αναφερω.

δε λεω οτι το καφριλικι εχει επιτυχια στο πεσιμο αλλα και η ευγενεια δε κερδιζει καποιες φορες.

το συμπερασμα μου ειναι οτι η σημερινη κοινωνια κοιταει την εμφανιση πολυ περισσοτερο.
(δε μιλαω για μπαζα μιλαω για νορμαλ εμφανιση και των δυο φυλων)
και κακα τα ψεμματα αν δεν εισαι σαν τον μπραντ πιτ ας τα να πανε.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166

Εχμ, μιλάς σαν να είσαι 20 χρονών...
Εκτός κι αν εσύ πηγαίνεις μόνο με γκόμενες επιπέδου Σκλεναρίκοβας και πάνω (άσχετα με το πόσο όμορφος είσαι), οπότε πάσο  :cheesy:

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
δε το λεω ετσι.

εγω εννοω οτι πας να μιλησεις και εκει που λες "καλημερα" σε κοιταει  απο πανω μεχρι κατω και ξινιζει τα μουτρα. Λες και αυτη ειναι καλυτερη.

εχω δει τετοιες περιπτωσεις και εχω ακουσει και διαβασει πολλες τετοιες εδω μεσα γι'αυτο το αναφερω.

δε λεω οτι το καφριλικι εχει επιτυχια στο πεσιμο αλλα και η ευγενεια δε κερδιζει καποιες φορες.

το συμπερασμα μου ειναι οτι η σημερινη κοινωνια κοιταει την εμφανιση πολυ περισσοτερο.
(δε μιλαω για μπαζα μιλαω για νορμαλ εμφανιση και των δυο φυλων)

ε ρε λυσσα με τον ξανθοπουπουλοοοοο!!!!!!!!!!!! :headbang:

Επισκέπτης

γι αυτο δεν θα το πω...
ειμαι παντα καλη έχω πάντα κεφια, αγαπαω παντα ολο τον κοσμο

και ποτε δεν έχω πει μαλακιες στη σουρα μου επανω

καλα καλα θα το πω, σταυρωστε με!!!

Σε επαρχιακο μαγαζι μετα τις 3 και αφου εχουμε σουρωσει μειναμε 3 παρεες και φυσικα (επαρχις είναι) τους ήξερα όλους σχεδον
σουρωμένος ένα φίλος έρχεται και μου την πεφτει με το γνωστο τροπο
"ξερεις... χικ! σκεφτηκα... χικ! οτι εμεις οι δυο... χικ!
σε γουσταρω... χικ! και έλεγα... χικ!"

οποτε απάντησα
"καλα απο όλες τις γκομενες του μαγαζιού σε μένα βρηκες να την πεσεις? .... χικ!"
για να παρω την αποστομωτική
"βλεπεις καμια άλλη ελευθερη εδω μέσα?"!!!!!
"δικιο έχεις, τεσπα το ξεχναμε σαν να μην εγινε ποτε."

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.524
Πόντοι
17.885
Εκτός κι αν εσύ πηγαίνεις μόνο με γκόμενες επιπέδου Σκλεναρίκοβας και πάνω (άσχετα με το πόσο όμορφος είσαι), οπότε πάσο  :cheesy:

όχι! 24 είναι!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

και δε λέει και κάτι παράλογο...

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16

ειπα να ειμαι λιγοτερο καφρος σημερα.

το παιρνω πισω.

let the καντηλια begin.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
όχι! 24 είναι!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

και δε λέει και κάτι παράλογο...

Ναι σωστά, γιατί μόνο οι υπεργκόμενοι είναι ευχαριστημένοι με ό,τι γαμάνε...

Τελικά όσο πάει καταλήγω ότι τα 25 είναι ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ σημείο καμπής για τον άνθρωπο  :2funny: :2funny: :2funny:

ειπα να ειμαι λιγοτερο καφρος σημερα.

το παιρνω πισω.

let the καντηλια begin.

:o :o :o :o :o

Το πήρες στραβά μάλλον

sexpistols

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Like
1
Πόντοι
1
η παραλια ειναι πολυ καλη περιοχη για καμακι αλλα φιλικου τυπου στην αρχη.το μπαρ και το κλαμπ ειναι πιο μαχημα και παμε σε πιο στα ισια συμπεριφορες απο πλευρας αντρων και τελος υπαρχει και το ξερο καμακι σε ασχετα μερη οπως σουπερ μαρκετ,περιπτερα,τραπεζες κτλ.εκει θελει μεγαλη μαεστρια για να εχεις επιτυχια.Αυτα ΤΑ ΟΛΙΓΑ ΠΕΡΙ ΚΑΜΑΚΙΩΝ...υπαρχει και το ψαροτουφεκο οπως και το παραγαδι..

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
οποτε απάντησα "καλα απο όλες τις γκομενες του μαγαζιού σε μένα βρηκες να την πεσεις? .... χικ!"  για να παρω την αποστομωτική

Δικαιολογείσαι..... φταίει η σούρα.

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
γι αυτο δεν θα το πω...
ειμαι παντα καλη έχω πάντα κεφια, αγαπαω παντα ολο τον κοσμο

και ποτε δεν έχω πει μαλακιες στη σουρα μου επανω

καλα καλα θα το πω, σταυρωστε με!!!

Σε επαρχιακο μαγαζι μετα τις 3 και αφου εχουμε σουρωσει μειναμε 3 παρεες και φυσικα (επαρχις είναι) τους ήξερα όλους σχεδον
σουρωμένος ένα φίλος έρχεται και μου την πεφτει με το γνωστο τροπο
"ξερεις... χικ! σκεφτηκα... χικ! οτι εμεις οι δυο... χικ!
σε γουσταρω... χικ! και έλεγα... χικ!"

οποτε απάντησα
"καλα απο όλες τις γκομενες του μαγαζιού σε μένα βρηκες να την πεσεις? .... χικ!"
για να παρω την αποστομωτική

ε σιγα κι εσυ το πολυ καφρικο που εκανες!!!!!

αν πινεις γαμησε τα ειναι...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom