Νέα

Πόσοι γυρίζουνε χωρίς να γαμήσουνε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα seitan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 46K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
οχι γερμανε μου.

υπαρχουν πεσιματα και "πεσιματα"

αλλο να σε πει ο αλλος μανιτσα κι αλλο κουκλα μου η κοπελα μου(χωρις ματι πουσε κοιταει και πεταει καρδουλιτσες ομως) :grin:
για πες κανα ωραιο πεσιματακι που σου εχουν κανει
για να μαθαινουμε τα μικρα αγορακια και κατι εδω μεσα

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
το καμακι θελει το τροπο του.Εαν η γκομενα θελει να κανει την δουλεια τοτε ΑΥΤΗ ΣΕ ΔΙΑΛΕΓΕΙ και ποτε εσυ.Αυτη θα ξεχωρισει απο τους 5 που θα τις την πεσουν τον εναν και θα προχωρησει μαζι του.Οι αλλοι 4 θα πανε στα αποδυτηρια.Η γκομενα εχει στο μυαλο της το γαμησι πιο πολυ απο οτι εμεις.Η διαφορα ειναι οτι εμεις το βλεπουμε στην αρχη πολυ απλα και αυτες πολυπλοκα για να γινει η δουλεια και μετα οι ρολοι αντιστρεφονται.Εαν πηδηξεις μια γκομενα που την κυνηγας για 3-4 μηνες και τελικα κατσει η φαση μετα ειναι στο χερι σου τι θα συμβει.Θα τα φτιαξετε?θα μηνει εκει?θα ξαναγινει στο χαλαρο?ΤΟΤΕ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ και οχι αυτες.Μεχρι τοτε θελει ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΝΗ παντα με τροπο τετοιο που να μην βαριουνται.Το προβλημα που υπαρχει στους σημερινους κυνηγους και τα σημερινα γκομενακια ειναι συγκεκριμενο.ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ...

Σύμφωνοι στην ανασφάλεια.
Σύμφωνοι και με το πώς βλέπει ο καθένας στην αρχή το γαμήσι.

Τώρα για το ότι επιλέγει η γκόμενα δεν ξέρω, εμένα μου έχει τύχει πολλές φορές να φεύγω με κάποιους που στην αρχή δε θα επέλεγα (και δε μιλάω για όταν είμαι μεθυσμένη  :2funny: )

sexpistols

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Like
1
Πόντοι
1
κοιτα boomb εαν το κανεις γενικα σχετικα ανετα το ολο εργο αυτο που περιγραφεις μου φαινετε λογικο και καλα κανεις κιολας.

Επισκέπτης
για να μαθαινουμε τα μικρα αγορακια και κατι εδω μεσα

εμενα μου αρεσει το απλο, φυσικο "καλημερα"

που ακολουθειται απο εξισου απλο, "μ αρεσει που η θαλασαα εχει κυμα, εσυ? την προτιμας καλμα?"

ενας άλλος

βλέποντάς με να ψαχνω για στυλο
"μα καλα, δουλεύεις και στην παραλία?  :)" ----> με ευγενικό χαμογελακι, οχι ειρωνια

αλλα βασικό είναι το χαμογελο, ανετο, αβιαστο, όπως και οι κινησεις

αυτα είναι τα δικκά μου γούστα.

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166

ημουν διακοπες σε μεγαλο νησι,ειμαι λοιπον στη παραλια και περιμενω την αδερφη μ να ερθει.
τλσπ ερχεται και μια παρεα γυρω στα 23-25 και καθονται οχι διπλα μου ουτε πολυ μακρυα μου.
τον ειδα που κοιτουσ εναν αλλα ντραπηκα ημουν και μονη μου.
αρχισανε παιζανε με μπαλες κλπ μου σκανε "ολως τυχαιως" τη μπαλα διπλα μου ερχεται να τη παρει ο ενας εγω ντραπηκα χαμογελασα μονο και την εδωσα,μετα τον ακουγα ελεγε στους αλλους ρε μαλακες ειναιι ελληνιδα(μπαιτ εσυ ξερεις γτ το λεω) απο που ειναι? να παω να της μιλησω? δεν ξερω και καλα αγγλικα.ιταλιδα? ασε ασε δεν παω. με τα πολλα και τα λιγα ξαναρχεται η μπαλα και του λεω οταν του τη δινω ελληνιδα ειιμαι αγορι μου!  [ποσο ντραπηκε!!!!] μαλλον καταλαβε οτι τον ακουγα τοση ωρα

παω να καθαρισω φασολακια και ξαναρχομαι!!! :-*

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
κοιτα boomb εαν το κανεις γενικα σχετικα ανετα το ολο εργο αυτο που περιγραφεις μου φαινετε λογικο και καλα κανεις κιολας.

Εεε... δεν το'πιασα αυτό για το έργο αλλά ευχαριστώ  :think:

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Σύμφωνοι στην ανασφάλεια.
Σύμφωνοι και με το πώς βλέπει ο καθένας στην αρχή το γαμήσι.

Τώρα για το ότι επιλέγει η γκόμενα δεν ξέρω, εμένα μου έχει τύχει πολλές φορές να φεύγω με κάποιους που στην αρχή δε θα επέλεγα (και δε μιλάω για όταν είμαι μεθυσμένη  :2funny: )
Moυ εχει τυχη γραφης να φευγης με πολλους δηλαδη  :think: για παρτουζα ;

sexpistols

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Like
1
Πόντοι
1
Εεε... δεν το'πιασα αυτό για το έργο αλλά ευχαριστώ  :think:

εαν εισαι ανετη στο καμακι=κανεις το εργο και πιο ευκολο.Μετα ειναι θεμα καθαρα του αντρα και το τι εμπειριες εχει.Τωρα αυτο με την μπαλλα που γραφει η κοπελια παραπανω σορυ αλλα δεν ειναι καμακι αλλα ποδοσφαιρικη προσεγγιση μιας γκομενας απο παρεα αγοριων που ετσι για την καβλαντα τους κανουν και μεταξι τους χαβαλε.

Επισκέπτης
εαν εισαι ανετη στο καμακι=κανεις το εργο και πιο ευκολο.Μετα ειναι θεμα καθαρα του αντρα και το τι εμπειριες εχει.Τωρα αυτο με την μπαλλα που γραφει η κοπελια παραπανω σορυ αλλα δεν ειναι καμακι αλλα ποδοσφαιρικη προσεγγιση μιας γκομενας απο παρεα αγοριων που ετσι για την καβλαντα τους κανουν και μεταξι τους χαβαλε.

εγω πάντως σε κάποιον που καθοταν μονος του στο beach bar διπλα στην παρεα μου, όταν ετοιμαζόμασταν να βουτηξουμε, τον κοιτάω και πολύ απλά και φυσικά, σαν να ταν κι αυτος μέλος της παρέας του λέω "εσυ δεν θα βουτηξεις?"
και έτσι απλά είπε "ναι, θα ρθω κι εγω"

αλλα αυτος μάλλον δεν θα χε κομπλεξ με τις ελλεινιδες και γιαυτο δεν φοβηθηκε μην του παρω το κεφαλι...

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Το παν είναι η προσέγγιση. Απαιτεί ευγένεια, άνεση, και αμεσότητα κατά την άποψή μου. Το να την πέσεις σε κοπέλα στις διακοπές είναι το πιο εύκολο πράγμα νομίζω. Με λίγη δόση χιούμορ ένα απλό χαμόγελο και μια κουβέντα περί διακοπών έγινε το πρώτο βήμα...

Για τη Λουκ όντως έχει πολλές απορίες  :2funny: :2funny: αλλά ξέρω πως με Σαμπάνιες και ανάγνωση Ιονέσκου θα χαλάρωνε :grin: :grin:

Μπάιτ Ο,ΤΙ και να κάνεις... Ο,ΤΙ και να πεις... ΔΕΝ αποτρέπεις το μοιραίο...

Επισκέπτης
πριν λιγες μέρες...

Σπετσες: "βλέπω χρειάζεσαι λίγα μπανια για να παρεις χρωματάκι, μα σε νησι είσαι, πως και δεν εισαι ήδη μαυρισμένη?"
με ΕΥΓΕΝΙΚΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ

αν και δεν ήταν του γούστου μου καθολου, και ευγενικά απάντησα, και ψιλομιλήσαμε περιμένοντας τη βαρκα

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Το παν είναι η προσέγγιση. Απαιτεί ευγένεια, άνεση, και αμεσότητα κατά την άποψή μου. Το να την πέσεις σε κοπέλα στις διακοπές είναι το πιο εύκολο πράγμα νομίζω. Με λίγη δόση χιούμορ ένα απλό χαμόγελο και μια κουβέντα περί διακοπών έγινε το πρώτο βήμα...

Με αυτό συμφωνώ απόλυτα  :-* :-* :-* :-*

Τι ατάκες και σχέδια και μαλακίες, απλά πράγματα χρειάζονται (και όχι μόνο στις διακοπές, απλώς τότε είναι όλα πιο χαλαρά)

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
εγω πάντως σε κάποιον που καθοταν μονος του στο beach bar διπλα στην παρεα μου, όταν ετοιμαζόμασταν να βουτηξουμε, τον κοιτάω και πολύ απλά και φυσικά, σαν να ταν κι αυτος μέλος της παρέας του λέω "εσυ δεν θα βουτηξεις?"
και έτσι απλά είπε "ναι, θα ρθω κι εγω"

αλλα αυτος μάλλον δεν θα χε κομπλεξ με τις ελλεινιδες και γιαυτο δεν φοβηθηκε μην του παρω το κεφαλι...
φανταζομαι ομως οτι ο τυπος δεν ηταν φαλακρος με μπυροκοιλια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom