Επισκέπτης
εγω λεω να την πεφτεις οπως σου κανει κεφι
κ αν σου κατσει
εγω ειδικα![]()
σιγουρα
αλλα μην απορεις γιατι δεν σου καθεται...
θα κατσει σε καποιον άλλο πιο μάγκα....
εγω λεω να την πεφτεις οπως σου κανει κεφι
κ αν σου κατσει
εγω ειδικα![]()
για πες κανα ωραιο πεσιματακι που σου εχουν κανειοχι γερμανε μου.
υπαρχουν πεσιματα και "πεσιματα"
αλλο να σε πει ο αλλος μανιτσα κι αλλο κουκλα μου η κοπελα μου(χωρις ματι πουσε κοιταει και πεταει καρδουλιτσες ομως)![]()
το καμακι θελει το τροπο του.Εαν η γκομενα θελει να κανει την δουλεια τοτε ΑΥΤΗ ΣΕ ΔΙΑΛΕΓΕΙ και ποτε εσυ.Αυτη θα ξεχωρισει απο τους 5 που θα τις την πεσουν τον εναν και θα προχωρησει μαζι του.Οι αλλοι 4 θα πανε στα αποδυτηρια.Η γκομενα εχει στο μυαλο της το γαμησι πιο πολυ απο οτι εμεις.Η διαφορα ειναι οτι εμεις το βλεπουμε στην αρχη πολυ απλα και αυτες πολυπλοκα για να γινει η δουλεια και μετα οι ρολοι αντιστρεφονται.Εαν πηδηξεις μια γκομενα που την κυνηγας για 3-4 μηνες και τελικα κατσει η φαση μετα ειναι στο χερι σου τι θα συμβει.Θα τα φτιαξετε?θα μηνει εκει?θα ξαναγινει στο χαλαρο?ΤΟΤΕ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ και οχι αυτες.Μεχρι τοτε θελει ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΝΗ παντα με τροπο τετοιο που να μην βαριουνται.Το προβλημα που υπαρχει στους σημερινους κυνηγους και τα σημερινα γκομενακια ειναι συγκεκριμενο.ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ...
για πες κανα ωραιο πεσιματακι που σου εχουν κανει
για να μαθαινουμε τα μικρα αγορακια και κατι εδω μεσα
για πες κανα ωραιο πεσιματακι που σου εχουν κανει
κοιτα boomb εαν το κανεις γενικα σχετικα ανετα το ολο εργο αυτο που περιγραφεις μου φαινετε λογικο και καλα κανεις κιολας.
Moυ εχει τυχη γραφης να φευγης με πολλους δηλαδηΣύμφωνοι στην ανασφάλεια.
Σύμφωνοι και με το πώς βλέπει ο καθένας στην αρχή το γαμήσι.
Τώρα για το ότι επιλέγει η γκόμενα δεν ξέρω, εμένα μου έχει τύχει πολλές φορές να φεύγω με κάποιους που στην αρχή δε θα επέλεγα (και δε μιλάω για όταν είμαι μεθυσμένη)
οχι διπλα μου ουτε πολυ μακρυα μου.
Moυ εχει τυχη γραφης να φευγης με πολλους δηλαδηγια παρτουζα ;
Τωρα το ξεκαθαρισεςΑααχαχαχχαχαχαχαχααα ωωωπ!!
όχι, εννοώ ότι μου έχει τύχει πολλές φορές![]()
![]()
![]()
![]()
Εεε... δεν το'πιασα αυτό για το έργο αλλά ευχαριστώ![]()
εαν εισαι ανετη στο καμακι=κανεις το εργο και πιο ευκολο.Μετα ειναι θεμα καθαρα του αντρα και το τι εμπειριες εχει.Τωρα αυτο με την μπαλλα που γραφει η κοπελια παραπανω σορυ αλλα δεν ειναι καμακι αλλα ποδοσφαιρικη προσεγγιση μιας γκομενας απο παρεα αγοριων που ετσι για την καβλαντα τους κανουν και μεταξι τους χαβαλε.
Το παν είναι η προσέγγιση. Απαιτεί ευγένεια, άνεση, και αμεσότητα κατά την άποψή μου. Το να την πέσεις σε κοπέλα στις διακοπές είναι το πιο εύκολο πράγμα νομίζω. Με λίγη δόση χιούμορ ένα απλό χαμόγελο και μια κουβέντα περί διακοπών έγινε το πρώτο βήμα...
φανταζομαι ομως οτι ο τυπος δεν ηταν φαλακρος με μπυροκοιλιαεγω πάντως σε κάποιον που καθοταν μονος του στο beach bar διπλα στην παρεα μου, όταν ετοιμαζόμασταν να βουτηξουμε, τον κοιτάω και πολύ απλά και φυσικά, σαν να ταν κι αυτος μέλος της παρέας του λέω "εσυ δεν θα βουτηξεις?"
και έτσι απλά είπε "ναι, θα ρθω κι εγω"
αλλα αυτος μάλλον δεν θα χε κομπλεξ με τις ελλεινιδες και γιαυτο δεν φοβηθηκε μην του παρω το κεφαλι...
φανταζομαι ομως οτι ο τυπος δεν ηταν φαλακρος με μπυροκοιλια
φανταζομαι ομως οτι ο τυπος δεν ηταν φαλακρος με μπυροκοιλια