Επισκέπτης
Αυτά τα Αρλεκιν κατέστρεψαν πολύ κόσμο!Τόσο νέα , και τόσο κουλή
Αυτά τα Αρλεκιν κατέστρεψαν πολύ κόσμο!Τόσο νέα , και τόσο κουλή
Αρνούμαι να πιστέψω ότι υπάρχει άντρας που όταν πρωτοβλέπει μια γυναίκα και του αρέσει σκέφτεται στην αρχή "τι ωραία να μπορούσα να την πάρω αγκαλιά"!
Αν συμβαίνει αυτό κάτι λάθος συμβαίνει με τον τύπο!
Πως αναφέρεσαι έτσι στην επιτομή της παγκόσμιας λογοτεχνίας :oΑυτά τα Αρλεκιν κατέστρεψαν πολύ κόσμο!
Δεν έχεις και άδικο...
Και έχω την αμυδρά υποψία ότι και αυτές κάνουν ανάλογη αξιολόγηση...
Όσο για το χρόνο, δεν υπάρχουν κανόνες, παίζει ρόλο ο χρόνος και ο τόπος (π.χ. άλλοι οι "κανόνες εμπλοκής" σε διακοπές)αλλά ως γενική αρχή, αν και στο τρίτο ραντεβού (σε διάστημα 2-3 βδομάδων) δεν μπει γκολ, μη βγεις τέταρτο...
η θα σου κατσει με τη μια η θα σου πρηξει τ αρχιδια.το να σου κατσει σε 2-3μερες δε θεωρειται πρηξιμο φυσικα.αμα περασει βδομαδα και δεν καθεται πειτε ενα ωραιοτατο γεια σου κι αλλου.αμα η αλλη γουσταρει θα κατσει,τι σημερα τι σε 3-4 μερες θα κατσει,παραπανω σημαινει η οτι δε πολυγουσταρει η οτι γουσταρει αλλον.τις μαλακιες που λενε οτι θελουν χρονο ας τις πιστεψουν οι χαζουληδες.Γνωριζεις μια γκομενα ( δε μιλαμε για πουτανες ) , μετα απο ποσες ωρες , μερες , βδομαδες , μηνες πεφτει το πρωτο ?
Να βγαλουμε ενα μεσο ορο χρονου που γαμιουνται οι Ελλεηνιδες ...
Ποσο καργιολιτσες ειναι ?
Συνηθως
ωραια.σεβαστο αυτο που λες.αρα,ξεχναμε τη λεξη ερωτας και κραταμε τη λεξη σεξ???
αυτη η πραξη αναμεσα σε σενα και σε μενα π.χ θε γινεται καθαρα και μονο επειδη σε ειδα,μου γυαλισες και σκεφτηκα αντε ας ριξω κι ενα πηδουλο ετσι για να χω να λεω????
Αν με κόψεις ότι θέλω να ρίξω έναν πήδουλο για να έχω να λέω λογικά δε θα μου καθήσεις ούτε σε 100 ραντεβού.ωραια.σεβαστο αυτο που λες.αρα,ξεχναμε τη λεξη ερωτας και κραταμε τη λεξη σεξ???
αυτη η πραξη αναμεσα σε σενα και σε μενα π.χ θε γινεται καθαρα και μονο επειδη σε ειδα,μου γυαλισες και σκεφτηκα αντε ας ριξω κι ενα πηδουλο ετσι για να χω να λεω????
δηλαδη γυναικες που θελουν να σιγουρευτουν για τον αλλον πριν κανουν κατι δεν υπαρχουν πια;!ενδιαφερον...η θα σου κατσει με τη μια η θα σου πρηξει τ αρχιδια.το να σου κατσει σε 2-3μερες δε θεωρειται πρηξιμο φυσικα.αμα περασει βδομαδα και δεν καθεται πειτε ενα ωραιοτατο γεια σου κι αλλου.αμα η αλλη γουσταρει θα κατσει,τι σημερα τι σε 3-4 μερες θα κατσει,παραπανω σημαινει η οτι δε πολυγουσταρει η οτι γουσταρει αλλον.τις μαλακιες που λενε οτι θελουν χρονο ας τις πιστεψουν οι χαζουληδες.
Αν με κόψεις ότι θέλω να ρίξω έναν πήδουλο για να έχω να λέω λογικά δε θα μου καθήσεις ούτε σε 100 ραντεβού.
Εγώ αυτό που σου λέω είναι ότι το σεξ δεν είναι δούναι και λαβείν.Η το θες η δεν το θες.
Δλδ σε 10 20 30.....100 ραντεβού αν θες τι θα αλλάξει και ξαφνικά θα το υποστείς?
εν αντιθεση με πολλα ατομα εχωτα αρχιδια οταν θεωρησω μια σχεση τελειωμενη κ οταν δε νιωθω ευτυχισμενη να χωρισω...οχι να το ψαξω αλλου κ να εχω την καβαντζα μου...Πρόσεχε διότι θα πάθεις καμια διασειση....
Και πρόσεχε μην φτάσεις στα 30 και έχεις μια σχέση 13 χρόνων- μιλάμε για τις πλέον τραγικές, τελειωμένες και δυστυχισμένες περιπτώσεις...
Για πες μας τώρα για ποιο πράγμα ακριβώς θέλεις να σιγουρευτείς?δηλαδη γυναικες που θελουν να σιγουρευτουν για τον αλλον πριν κανουν κατι δεν υπαρχουν πια;!ενδιαφερον...
δηλαδη γυναικες που θελουν να σιγουρευτουν για τον αλλον πριν κανουν κατι δεν υπαρχουν πια;!ενδιαφερον...
Για γυναικες που λες δεν ξέρω, Πάντως άντρες του στυλ παλιάς διαφήμισης που τρέχει πίσω της να της προσφέρει λουλούδια επειδή τον άγγιξε το άρωμα της , δεν υπάρχουν . Αυτά ειναι λαλακίες για να πουλάνε τα αρώματα και οι ανθοπώλες. Την είδε , του γυάλισε και της την έπεσε. Αν θα την ερωτευτει κι όλας ειναι αλλουνου παπά ευαγγέλιο ( κάτσε μην βγει και κανενας πατερ ξαφνικά )δηλαδη γυναικες που θελουν να σιγουρευτουν για τον αλλον πριν κανουν κατι δεν υπαρχουν πια;!ενδιαφερον...
αμα ηταν ετσι οπως λες κοπελια δε θα γαμιοταν καμμια ποτε....δηλαδη γυναικες που θελουν να σιγουρευτουν για τον αλλον πριν κανουν κατι δεν υπαρχουν πια;!ενδιαφερον...
για τα αισθηματα του αλλου!δε καταλαβα γτ πρεπει να καθομαι στον καθε ωραιο επειδη μπορει να με πει μυξοπαρθενα...Για πες μας τώρα για ποιο πράγμα ακριβώς θέλεις να σιγουρευτείς?
μηπως τα παραλες?μηπως οι αξιες κ τα αισθηματα εχουν παραμεριστει γ ενα καλο κρεβατι?μηπως φτασαμε να θεωρουμε το σεξ σημαντικοτερο ολων?Αντε και σιγουευεσαι.....
Αν μετα σου βγει στο κρεβατι ανικανος???Τι θα κανεις????
δεν ειπα οτι ειναι ετσι ολες...αμα ηταν ετσι οπως λες κοπελια δε θα γαμιοταν καμμια ποτε....
εν αντιθεση με πολλα ατομα εχωτα αρχιδια
οταν θεωρησω μια σχεση τελειωμενη κ οταν δε νιωθω ευτυχισμενη να χωρισω...οχι να το ψαξω αλλου κ να εχω την καβαντζα μου...
Χαλαρώστε λιγάκι.Αν είναι τα πιο απλά πράγματα στη ζωή να τα κάνουμε βάσανο το κάτσαμε το πλεούμενο.εγω εμπλεξα κι αλλους παραγοντες(λαθος μου) οπως αναφερει και η ρυθμ πιο πανω...
ετσι οπως το θετεις εν μερει συμφωνω...