Νέα

Πόσο σου παίρνει να τον χώσεις;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα NightStalker
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 179
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πότε πέφτει το πρώτο γαμησι ?

• Στο πρωτο ραντεβου

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Την πρωτη βδομαδα

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Τον πρωτο μηνα

Ψήφοι: 2 40,0%
  • Δεν μ αφηνει να τον χωσω

Ψήφοι: 2 40,0%
  • Ολο σε μυξοπαρθενες πεφτω

Ψήφοι: 1 20,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    5

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Αρνούμαι να πιστέψω ότι υπάρχει άντρας που όταν πρωτοβλέπει μια γυναίκα και του αρέσει σκέφτεται στην αρχή "τι ωραία να μπορούσα να την πάρω αγκαλιά"! :jerking:
Αν συμβαίνει αυτό κάτι λάθος συμβαίνει με τον τύπο!

Δεν έχεις και άδικο...
Και έχω την αμυδρά υποψία ότι και αυτές κάνουν ανάλογη αξιολόγηση...

Όσο για το χρόνο, δεν υπάρχουν κανόνες, παίζει ρόλο ο χρόνος και ο τόπος (π.χ. άλλοι οι "κανόνες εμπλοκής" σε διακοπές)αλλά ως γενική αρχή, αν και στο τρίτο ραντεβού (σε διάστημα 2-3 βδομάδων) δεν μπει γκολ, μη βγεις τέταρτο...

Υ/γραφο: Και εννοείται ότι σε ηλικίες άνω των 18 άντε 20, μπαλαμούτι ίσον γαμήσι...
Άπαξ και σκάσει το πρώτο φιλί, ο πούτσος πρέπει να πέσει σε χρονικό διάστημα ίσο με το χρόνο που κάνεις οδηγώντας σαν  το σουμάχερ από το μέρος που βρίσκεσαι στο σπίτι σου/ της ή στο πλησιέστερο γαμωξενοδοχείο για τους άστεγους...

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Δεν έχεις και άδικο...
Και έχω την αμυδρά υποψία ότι και αυτές κάνουν ανάλογη αξιολόγηση...

Όσο για το χρόνο, δεν υπάρχουν κανόνες, παίζει ρόλο ο χρόνος και ο τόπος (π.χ. άλλοι οι "κανόνες εμπλοκής" σε διακοπές)αλλά ως γενική αρχή, αν και στο τρίτο ραντεβού (σε διάστημα 2-3 βδομάδων) δεν μπει γκολ, μη βγεις τέταρτο...
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Επισκέπτης
Γνωριζεις μια γκομενα ( δε μιλαμε για πουτανες ) , μετα απο ποσες ωρες , μερες , βδομαδες , μηνες πεφτει το πρωτο  :knockinb: ?
Να βγαλουμε ενα μεσο ορο χρονου που γαμιουνται οι Ελλεηνιδες ...
Ποσο καργιολιτσες ειναι ?
Συνηθως
η θα σου κατσει με τη μια η θα σου πρηξει τ αρχιδια.το να σου κατσει σε 2-3μερες δε θεωρειται πρηξιμο φυσικα.αμα περασει βδομαδα και δεν καθεται πειτε ενα ωραιοτατο γεια σου κι αλλου.αμα η αλλη γουσταρει θα κατσει,τι σημερα τι σε 3-4 μερες θα κατσει,παραπανω σημαινει η οτι δε πολυγουσταρει η οτι γουσταρει αλλον.τις μαλακιες που λενε οτι θελουν χρονο ας τις πιστεψουν οι χαζουληδες.

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
ωραια.σεβαστο αυτο που λες.αρα,ξεχναμε τη λεξη ερωτας και κραταμε τη λεξη σεξ???
αυτη η πραξη αναμεσα σε σενα και σε μενα π.χ θε γινεται καθαρα και μονο επειδη σε ειδα,μου γυαλισες και σκεφτηκα αντε ας ριξω κι ενα πηδουλο ετσι για να χω να λεω????

Τωρα βρε κοπελια γιατι μπερδευεις τον ερωτα με το σεξ σε ενα θρεντ το οποιο ξεκαθαρα μιλαει για σεξ??????

Και ναι ολοι οι αντρες (και πολλες γυναικες οσο και να το αρνουνται) σκεφτονται το σεξ απο την αρχη......Ο ερωτας (ευτυχως) δεν ειναι κατι που θα μας χτυπησει απο την πρωτη στιγμη....Η σωματικη ελξη ομως κ κατα συνεπεια το σεξ ειναι κατι που γινεται κ κατευθειαν.......Γνωριζομαστε, γουσταρουμε εμφανισιακα ο ενας τον αλλον, πηδιομαστε και απο κει κ περα αν υπαρξει συνεχεια βλεπουμε τι κανουμε......

ΥΓ : Τα περι κεραυνοβολου ερωτα κτλ κτλ τα θεωρω ρομαντικα κοριτσιστικα ροζ ονειρα κ δεν θα τα δεχτω σαν επιχειρημα....

Επισκέπτης
ωραια.σεβαστο αυτο που λες.αρα,ξεχναμε τη λεξη ερωτας και κραταμε τη λεξη σεξ???
αυτη η πραξη αναμεσα σε σενα και σε μενα π.χ θε γινεται καθαρα και μονο επειδη σε ειδα,μου γυαλισες και σκεφτηκα αντε ας ριξω κι ενα πηδουλο ετσι για να χω να λεω????
Αν με κόψεις ότι θέλω να ρίξω έναν πήδουλο για να έχω να λέω λογικά δε θα μου καθήσεις ούτε σε 100 ραντεβού.
Εγώ αυτό που σου λέω είναι ότι το σεξ δεν είναι δούναι και λαβείν.Η το θες η δεν το θες.
Δλδ σε 10 20 30.....100 ραντεβού αν θες τι θα αλλάξει και ξαφνικά θα το υποστείς?

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
η θα σου κατσει με τη μια η θα σου πρηξει τ αρχιδια.το να σου κατσει σε 2-3μερες δε θεωρειται πρηξιμο φυσικα.αμα περασει βδομαδα και δεν καθεται πειτε ενα ωραιοτατο γεια σου κι αλλου.αμα η αλλη γουσταρει θα κατσει,τι σημερα τι σε 3-4 μερες θα κατσει,παραπανω σημαινει η οτι δε πολυγουσταρει η οτι γουσταρει αλλον.τις μαλακιες που λενε οτι θελουν χρονο ας τις πιστεψουν οι χαζουληδες.
δηλαδη γυναικες που θελουν να σιγουρευτουν για τον αλλον πριν κανουν κατι δεν υπαρχουν πια;!ενδιαφερον...

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Αν με κόψεις ότι θέλω να ρίξω έναν πήδουλο για να έχω να λέω λογικά δε θα μου καθήσεις ούτε σε 100 ραντεβού.
Εγώ αυτό που σου λέω είναι ότι το σεξ δεν είναι δούναι και λαβείν.Η το θες η δεν το θες.
Δλδ σε 10 20 30.....100 ραντεβού αν θες τι θα αλλάξει και ξαφνικά θα το υποστείς?

εγω εμπλεξα κι αλλους παραγοντες(λαθος μου) οπως αναφερει και η ρυθμ πιο πανω...
ετσι οπως το θετεις εν μερει συμφωνω...

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166

Πρόσεχε διότι θα πάθεις καμια διασειση....
Και πρόσεχε μην φτάσεις στα 30 και έχεις μια σχέση 13 χρόνων- μιλάμε για τις πλέον τραγικές, τελειωμένες και δυστυχισμένες περιπτώσεις...

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Πρόσεχε διότι θα πάθεις καμια διασειση....
Και πρόσεχε μην φτάσεις στα 30 και έχεις μια σχέση 13 χρόνων- μιλάμε για τις πλέον τραγικές, τελειωμένες και δυστυχισμένες περιπτώσεις...
εν αντιθεση με πολλα ατομα εχωτα αρχιδια οταν θεωρησω μια σχεση τελειωμενη κ οταν δε νιωθω ευτυχισμενη να χωρισω...οχι να το ψαξω αλλου κ να εχω την καβαντζα μου...

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
δηλαδη γυναικες που θελουν να σιγουρευτουν για τον αλλον πριν κανουν κατι δεν υπαρχουν πια;!ενδιαφερον...

Αντε και σιγουευεσαι.....

Αν μετα σου βγει στο κρεβατι ανικανος???Τι θα κανεις????    :grin:

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Για γυναικες που λες δεν ξέρω, Πάντως άντρες του στυλ παλιάς διαφήμισης που τρέχει πίσω της να της προσφέρει λουλούδια επειδή τον άγγιξε το άρωμα της , δεν υπάρχουν . Αυτά ειναι λαλακίες για να πουλάνε τα αρώματα και οι ανθοπώλες. Την είδε , του γυάλισε και της την έπεσε. Αν θα την ερωτευτει κι όλας ειναι αλλουνου παπά ευαγγέλιο ( κάτσε μην βγει και κανενας πατερ ξαφνικά )

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
0-100 3,6sec.τοσο με περνει να το χωσω.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Για πες μας τώρα για ποιο πράγμα ακριβώς θέλεις να σιγουρευτείς?
για τα αισθηματα του αλλου!δε καταλαβα γτ πρεπει να καθομαι στον καθε ωραιο επειδη μπορει να με πει μυξοπαρθενα...

Αντε και σιγουευεσαι.....

Αν μετα σου βγει στο κρεβατι ανικανος???Τι θα κανεις????    :grin:
μηπως τα παραλες?μηπως οι αξιες κ τα αισθηματα εχουν παραμεριστει γ ενα καλο κρεβατι?μηπως φτασαμε να θεωρουμε το σεξ σημαντικοτερο ολων?

αμα ηταν ετσι οπως λες κοπελια δε θα γαμιοταν καμμια ποτε....
δεν ειπα οτι ειναι ετσι ολες...

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
εν αντιθεση με πολλα ατομα εχωτα αρχιδια

Κράτα τα γερά μη σου φύγουν...

οταν θεωρησω μια σχεση τελειωμενη κ οταν δε νιωθω ευτυχισμενη να χωρισω...οχι να το ψαξω αλλου κ να εχω την καβαντζα μου...

Κατά δήλωσή σου έχεις μια σχέση από τα 17 έως και σήμερα που είσαι 23...
Άρα μάλλον δεν έχεις περιστατικά χωρισμών, τουλάχιστον ως ενήλικη...
Σου εύχομαι βέβαια κάθε ευτυχία με όποιον και αν είσαι...

Επισκέπτης
εγω εμπλεξα κι αλλους παραγοντες(λαθος μου) οπως αναφερει και η ρυθμ πιο πανω...
ετσι οπως το θετεις εν μερει συμφωνω...
Χαλαρώστε λιγάκι.Αν είναι τα πιο απλά πράγματα στη ζωή να τα κάνουμε βάσανο το κάτσαμε το πλεούμενο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom