Νέα

Πόσο ΑΣΦΑΛΗΣ είναι η χρήση του αγαπημένου μας site;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duracell
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 19
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Φαντάζομαι ότι οι γιατροί δεν θα συνιστούσαν την τακτική πρόσβαση στο αγαπημένου μας site σε άτομα με ιστορικό καρδιοπάθειας ή εγκεφαλικού (εξαιτίας των όσων «πικάντικων» γράφονται καθώς και των φωτογραφιών που δημοσιεύονται στα διάφορα Θέματα, πχ Θεϊκοί Κώλοι, Βυζιά, Μουνιά κλπ)...

Ομως, αναρωτηθήκατε αγαπητοί συνάδελφοι+συναγωνιστές, πόσο ασφαλής είναι η χρήση του απ’ όλους εμάς τους υπόλοιπους χρήστες?

Θεωρώ ότι τα μέλη τού site χωρίζονται σε 2 ΜΕΓΑΛΕΣ κατηγορίες (όπως και στο σεξ): στους ενεργητικούς και στους παθητικούς! Τι εννοώ? Οτι από τα 15.000 μέλη που έχει ανακοινωθεί ότι έχει το site (μακάρι να γίνουμε κι ένα εκατομμύριο), καθημερινά συμμετέχουμε με δημοσιεύσεις πληροφοριών ή φωτογραφιών γύρω από τα διάφορα θέματα σχεδόν οι ίδιοι και οι ίδιοι, περίπου στα 100-200 id’s... (ενώ όπως αποδείχθηκε, κάποιοι έχουν πολλαπλά profils) που όμως τελικά κρατούμε «ζωντανό» το site…

Με την αλλαγή του Forum όμως, παρατήρησα το πεδίο καταγραφής της ip address μας σε κάθε post! Aραγε... ΓΙAΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ?

Πόσο προσταυτευόμαστε από το γεγονός ότι το site λειτουργεί σε server του εξωτερικού και όχι στην Ελλάδα?

Μήπως τελικά πρέπει να έχουμε πρόσβαση μέσω anonymous proxy ???

Kαι τι απ’ όλα όσα δημοσιεύονται είναι νόμιμο και γιατί;
Εκτός φυσικά των νόμιμων οίκων ανοχής, μπορούμε ν’ ανταλλάσουμε πληροφορίες για studios, CG ή CT; Επιτρέπεται η ανταλλαγή φωτογραφιών που έχουν τραβηχτεί ΔΗΜΟΣΙΑ (πχ στο δρόμο ή σε παραλίες); Επιτρέπεται η ανταλλαγή ερωτικών φωτογραφιών δικών μας ή των παρτενερ μας (χωρίς φυσικά να φαίνονται πρόσωπα...) ή μήπως διώκεται αυτεπάγγελτα και βρεθούμε μπλεγμένοι χωρίς να έχουμε καμία πρόθεση;;;
Τελικά, ΤΙ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΟΧΙ ???

Το internet είναι ΓΕΜΑΤΟ sites σεξουαλικού περιεχομένου όπου δημοσιεύονται κυριολεκτικά τα πάντα... όρεξη να έχει κανείς να ψάξει... (και φυσικά χρόνο και μια σύνδεση ADSL) ;)
Κανείς μας δεν έχει οικονομικό όφελος από την συμμετοχή του εδώ... απλά μπαίνουμε κάποια στιγμή κατά την διάρκεια της ημέρας (ή της νύχτας) για να χαλαρώσουμε... ανταλλάσοντας πληροφορίες ή/και φωτογραφίες που μας φτιάχνουν την διάθεση... αλλά ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ «ΜΠΛΕΞΕΙ» !!!

Ανοίγω λοιπόν καλόπιστα αυτό το θέμα για έναν γενικότερο προβληματισμό σχετικά με το είδος του περιεχομένου που επιτρέπεται να αναφερόμαστε... και παρακαλώ όλα τα μέλη και ιδιαίτερα τους Δικηγόρους και φυσικά τους Διαχειριστές να λάβουν ΥΠΕΥΘΥΝΑ θέση.

Πολύ φιλικά προς όλους,
Duracell

ΥΓ. Μακάρι να συμμετείχαν στον διάλογο και τα μέλη του site-Αστυνομικοί των διαφόρων Υπηρεσιών (Ηθών, Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος κλπ) που είμαι σίγουρος ότι «μας επιτηρούν διακριτικά» όπως άλλωστε πράτουν σε 24ωρη βάση (και καλά κάνουν) σε όλο τον χώρο του internet για την προστασία από φαινόμενα παιδεραστίας, εκβιασμών, οικονομικές απάτες κλπ...

OP
OP
D

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Συνάδελφε Duracell  τα λές σωστότατα αλλά το θέμα του τι είναι παράνομο και τι όχι άστο καλύτερα.
Ακόμα και μια φωτό απο παραλία αν πέσει στην αντίληψη της υπηρεσίας ηλεκτρονικού 'εγκλήματος' μπορεί να κάνει διωγμό σε όλο το site και να τραβολογεί τους 'υπεύθυνους' για κλείσιμο.
Εξάλλου παρόμοια συζήτηση αν θυμάμαι καλά είχαμε και στο παλιό forum με αφορμή της σύλληψης απο τις αστυνομικές αρχές ενός ιδιωτικού υπαλλήλου που φωτογράφιζε κώλους απο ανυποψίαστες κυρίες στην Κρήτη. Όπως θα είδες τα κανάλια το είχαν κάνει τόσο μεγάλο θέμα σαν να πιάσαν το 'σχιζοφρενή δολοφόνο με το πριόνι'! Το ότι τραβάνε με τις κάμερές τους καθημερινά στις παραλίες γυναικείους κώλους, βυζιά και δείχνουν και πρόσωπα χωρίς την συγκατάθεση των κοριτσιών αυτό είναι 'νόμιμο' και 'εντάξει'. Το αν βγάλει κανένας απο μας μια απλή φωτό χωρίς πρόσωπο και με την ονομασία που έχει το αγαπημένο μας site βλέπω να γινόμαστε οι αποδιοπομπαίοι τράγοι και να μας φορτώσουν ακόμα και την δολοφονία του Kennedy.

Χαίρομαι που συμφωνούμε (όπως έχω παρατηρήσει και σε άλλα θέματα) συνάδελφε :) Νομίζω ότι θα συμφωνούν και πολλοί άλλοι ακόμα συναγωνιστές, άσχετα αν δεν συμμετέχουν με posts... ;)
Αυτό σημαίνει όμως, ότι τουλάχιστον τα μισά από τα posts του Forum θα έπρεπε να διαγραφούν !!!
Μήπως τελικά η λύση του προβλήματος είναι ΟΛΑ τα θέματα+οι δημοσιεύσεις να γίνουν moderated?
Ετσι θα προστατεύεται 100% και το αγαπημένο μας site αλλά και τα μέλη, αφού ότι τελικά θα δημοσιεύεται δημόσια δεν θα προξενεί προβλήματα...
Καταλαβαίνω την δυσκολία τού εγχειρήματος, αλλά πιστεύω ότι πολλοί είμαστε διατεθημένοι να βοηθήσουμε πρακτικά...

Vanzel

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
62
Πόντοι
6
Με βάση την ελληνική νομοθεσία και όπως σωστά δημοσιεύθηκε στο περιοδικο Computer Active ισχύουν τα ακόλουθα (σελ64):

Υλικό που παρουσιάζει ενηλίκο σε οποιαδήποτε μορφή συναινετικής σεξουαλικής δραστηριότητας είναι καθόλα νόμιμο. Από την άλλη πλευρά, υλικό που απεικονίζει ανήλικα σε τέτοιες δραστηριότητες θεωρείτε παιδική πορνογραφία και διώκεται ποινικά. Άρα με βάση το άρθρο διώκεται οποιαδήποτε μορφή μη συναινετικής σεξουαλικής δραστηριότητας και η παιδική πορνογραφία. Δεν νομίζω ότι εδώ μεσα είχαμε τέτοια φαινόμενα.

Σε ότι αφορά τα δικά μου post όλα είναι
1.) 18 U.S.C. Section 2257 Compliance που σημαίνει ότι όλα τα μοντέλα που παραθέτω είναι άνω των 18 ετών επίσημα και με την βούλα με βάση την διεθνή νομοθεσία!

[size=8pt]All models, actors, actresses and other persons that appear in any visual portrayal of actual sexually explicit conduct appearing or otherwise contained in this Website were over the age of eighteen years at the time the visual image was created.

All other visual depictions displayed on this Website are exempt from the provision of 18 U.S.C. section 2257 and 28 C.F.R. 75 because said they do not portray conduct as specifically listed in 18 U.S.C section 2256 (2) (A) through (D), but are merely depictions of non-sexually explicit nudity, or are depictions of simulated sexual conduct, or are otherwise exempt because the visual depictions were created prior to July 3, 1995.

With respect to all visual depictions displayed on this web site, whether of actual sexually explicit conduct, simulated sexual conduct or otherwise, all persons were at least 18 years of age when said visual depictions were created. [/size]

2.)  Είναι μοντέλα όπως ακριβώς είπα άρα γίνεται με συναίνεση, χαμογελάνε στην κάμερα, δεν είναι κρυφή η φωτογράφηση!
3.) Τα link που παραθέτω αφορούν διασημότητες με φωτογραφίες από ερωτικές ταινίες που έχουν συμμετέχει ή video μικρής διάρκειας (μόνο ενημερωτικά) και σε όσα είναι ψεύτικα...το γράφω (fake=ψέυτικο) ή είναι απο φωτογραφήσεις περιοδικών που έχουν πουλήσει χλιάδες αντίτυπα!
4.) Στις δε φωτογραφίες ισχύει ακριβώς το ίδιο

Για να σας λύσετε τις απορίες σας επισκεφτείτε www.saferinternet.gr]safer internet[/url]

Εάν έχω άδικο σε κάτι από αυτά παρακαλώ ενημερώστε με

old_admin

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2005
Like
33
Πόντοι
16
Παιδιά,

Το θέμα της προστασίας είναι κάτι που πήρα στα σοβαρά στο καινούριο forum, γιατί δεν έλειψε πολύ να βρούμε (εμείς, όχι εσείς) το μπελά μας, πριν λίγο καιρό.

Όντως, σε κάθε post που γίνεται στο forum, καταγράφεται η IP του χρήστη, όπως γίνεται και στο 99% των forum όλου του internet. Υπάρχουν διάφοροι λόγοι που μπορεί να γίνεται αυτό. Δεν είναι τυχαίο που όλα τα forum κρατάνε IP. Όπως άλλωστε καταγράφεται και κάθε κίνηση που κάνουμε στο Internet, από τα ISP μας (Forthnet, OTEnet κτλ.). Είναι απλά το τυπικό και το σωστό. Και είναι κάτι που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν αποδεικτικό στοιχείο.

Στο νέο forum, έχουμε (οι admin-mod) συγκεκριμενοποιήσει σε μεγάλο βαθμό τη πολιτική που θα ακολουθούμε στο forum, είτε έχει να κάνει με τους κανόνες χρήστης, είτε με νομικά θέματα, είτε οτιδήποτε. Είμαστε πολύ πιο αυστηροί σε νομικά θέματα, ιδιαιτέρα σε θέματα φωτογραφιών, μιας και έχουμε πολλές συλλογές στο forum. Ερασιτεχνικές φωτογραφίες, και φωτογραφίες που φαίνονται παράνομες, δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσουμε να εκτεθούν. Έτσι προστατεύουμε και εμάς τους ίδιους, αλλά και εσάς (συγκεκριμένα, αυτούς που τις δημοσιεύουνε).

Κάτι άλλο που αναφέρθηκες, ήταν η παιδική πορνεία. Σε αυτό το θέμα, είμαστε και πάλι πολύ αυστηροί. Τέτοια πράγματα να λείπουν από αυτό το site. Οποιαδήποτε πληροφορία ή φωτογραφία σχετική με αυτό το θέμα θα διαγράφεται χωρίς προειδοποίηση.

Τώρα για το τι μπορεί και τι δεν μπορεί να μας βάλει σε μπελάδες, είναι κάτι το οποίο δεν υπάρχει συγκεκριμένη απάντηση, γιατί καλώς η κακώς αυτά, δεν λειτουργούνε με συγκεκριμένο τρόπο. Αν πάρουμε όπως είναι την ελληνική νομοθεσία και την εφαρμόσουμε σε όλους τους τομείς (όχι μόνο στο internet), θα βγει παράνομη η μισή Ελλάδα. Κάνω λάθος? (αν υπάρχει κάποιος δικηγόρος, ας μου απαντήσει). Οπότε δεν μπορώ να απαντήσω κάτι συγκεκριμένο, γιατί δεν υπάρχει συγκεκριμένη βάση σε αυτό το θέμα.

Η γνώμη μου είναι ότι για να μπλέξει κανείς, πρέπει να είναι ή πολύ χαζός (πχ να βάζει φωτογραφίες της πρώην του στο internet, ή παιδική πορνογραφία), ή μπλεγμένος.

Για να βλέπουμε και τα πράγματα στη πράξη όμως, εδώ και 1 χρόνο που τρέχει το site, η μόναδική περίπτωση (που ανέφερα και στην αρχή του post) που είχαμε πρόβλημα (και πάλι λέω, εμείς, όχι οι χρήστες) ήταν με κάποιες δημοσιεύσεις φωτογραφιών από κάποιον –άμυαλο- user, στο παλιό forum. Δεν έχει προκύψει κάτι άλλο.

Από εκεί και πέρα, δεν θεωρώ ότι παίρνει κάποιος ρίσκο με το να μπαίνει στο site.

Οποιαδήποτε πληροφορία σε νομικά θέματα είναι δεκτή και θα ήθελα να εμβαθύνουμε το θέμα. Σίγουρα είμαι υπεύθυνος του site, αλλά δεν είμαι δικηγόρος. Έχω ψαχτεί και ψάχνομαι γιατί είναι καθήκον μου. Αλλά αυτό που θα ήθελα να ακούσω είναι περιπτώσεις που έχουν συμβεί, όπως και τη γνώμη από ανθρώπους όπου ασκούν επαγγέλματα σχετικά με νομική.

vaggos59

Τιμημένος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα σας. Επειδή γνωρίζω κάτι τις και εγώ για το θέμα που έχει τεθεί. Κατ΄αρχήν το .com δεν έχει καμία απολύτως κάλυψη. Οι administrator καταλαβαίνουν τι εννοώ. Μπορεί απλά, με κατάλληλους χειρισμούς και συνενοήσεις, κάποιοι, εκτός, να βλέπουν το IP. Ακόμα και χωρίς συνενοήσεις...
Από εκεί και πέρα η άρση του απορρήτου, λόγω .com ΦΥΣΙΚΑ και μπορεί να γίνει. Και πολύ απλά μάλιστα.
Είναι ποινικώς κολάσιμο να δημοσιεύονται φωτογραφίες με πρόσωπα από κοπέλες στην παραλία.
Το ίδιο ισχύει και για κάποιους που προσπαθούν να πασάρουν γυναίκες μέσα από το site. Και για να το λέω κάτι ξέρω. Αλλο μεταφορά εμπειριών και γνώσεων και άλλο προώθηση στην πορνεία. Προσοχή λοιπόν.
Οσο για την παιδική πορνεία, να μη το συζητάμε. Αν και δεν έχω διαπιστώσει κάτι τέτοιο από όσα έχω διαβάσει.
Ομως θα πρέπει να γνωρίζετε, ότι αν γίνει έστω και μία στραβή, απλά το site θα το κλείσουν. Και είναι σίγουρο, ότι κάποιος θα την πληρώσει. Μπορεί όχι ο ανόητος που έκανε την πατάτα, πιθανός από αφέλεια, αλλά κάποιοι άλλοι, που απλά κάνουν αυτό που κάνουν για το προσωπικο τους κέφι.

livermak

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Κριτικές
8
Like
423
Πόντοι
281
Είναι ποινικώς κολάσιμο να δημοσιεύο νται φωτογραφί ες με πρόσωπα από κοπέλες στην παραλία.....!!!!!!!!!!!
καταθετω την αποψη μου μονο με απλη λογικη και χωρις νομικη γνωσγ επι του θεματος!!!!!!!!! τα πορνοσαιτ ειναι εκατομμυρια και πολλα απο αυτα και ολλας ειναι με χρεωση και βγαζουν χοντρα λεφτα!!!!!! δεν ακουστηκε ποτε να κατηγοριτε πλιν παιδικης πορνογραφιας καποιο!!!

old_admin

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2005
Like
33
Πόντοι
16
Καλησπέρα σας. Επειδή γνωρίζω ορισμένα άτομα για το θέμα που έχει τεθεί. Κατ΄αρχήν το .com δεν έχει καμία απολύτως κάλυψη. Οι administrator καταλαβαίνουν τι εννοώ. Μπορεί απλά, με κατάλληλους χειρισμούς και συνενοήσεις, κάποιοι, εκτός, να βλέπουν το IP. Ακόμα και χωρίς συνενοήσεις...

Δεν είμαι σίγουρος για το τι εννοείς, εξήγησε μου αν θέλεις.

Από εκεί και πέρα η άρση του απορρήτου, λόγω .com ΦΥΣΙΚΑ και μπορεί να γίνει. Και πολύ απλά μάλιστα.
Είναι ποινικώς κολάσιμο να δημοσιεύονται φωτογραφίες με πρόσωπα από κοπέλες στην παραλία.
Το ίδιο ισχύει και για κάποιους που προσπαθούν να πασάρουν γυναίκες μέσα από το site. Και για να το λέω κάτι ξέρω. Αλλο μεταφορά εμπειριών και γνώσεων και άλλο προώθηση στην πορνεία. Προσοχή λοιπόν.
Οσο για την παιδική πορνεία, να μη το συζητάμε. Αν και δεν έχω διαπιστώσει κάτι τέτοιο από όσα έχω διαβάσει.
Ομως θα πρέπει να γνωρίζετε, ότι αν γίνει έστω και μία στραβή, απλά το site θα το κλείσουν. Και είναι σίγουρο, ότι κάποιος θα την πληρώσει. Μπορεί όχι ο ανόητος που έκανε την πατάτα, πιθανός από αφέλεια, αλλά κάποιοι άλλοι, που απλά κάνουν αυτό που κάνουν για το προσωπικο τους κέφι. 

Λες πολλά τα οποία αμφιβάλω αν έχεις βάση να τα πεις.

Λες ότι είναι ποινικώς κολάσιμο να δημοσιεύονται φωτογραφίες με πρόσωπα από κοπέλες στην παραλία. Γιατί? Που το γνωρίζεις?

Λες οτι γίνεται προώθηση μέσω του site. Πέρα των banner? Για τι πράγμα μιλάς?

vaggos59

Τιμημένος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Ισως δεν επεσήμανα, ότι δεν έχω κάποια κακή διάθεση. Είδα το θέμα, με ενδιέφερε και απάντησα. Η καλύτερα, είπα την άποψη μου, η οποία προέρχεται από τις εμπειρία μου τις γνώσεις μου και κυρίως από κάποια πράγματα που ρώτησα και έμαθα σήμερα. Εκεί απευθύνεται και η προσέγγιση και το πλασάρισμα.
Και φυσικά δεν πρόκειται για υπαιτιότητα των υπευθύνων. Απλά κάποιοι το εκμεταλεύονται. Οσο για τις φωτογραφίες στην παραλία, αποτελεί προσωπικό δεδομένο. Δεν επιτρέπεται η δημοσίευση φωτογραφιών χωρίς την έγκρισή του εικονιζόμενου.

old_admin

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2005
Like
33
Πόντοι
16
Ισως δεν επεσήμανα, ότι δεν έχω κάποια κακή διάθεση. Είδα το θέμα, με ενδιέφερε και απάντησα. Η καλύτερα, είπα την άποψη μου, η οποία προέρχεται από τις εμπειρία μου τις γνώσεις μου και κυρίως από κάποια πράγματα που ρώτησα και έμαθα σήμερα. Εκεί απευθύνεται και η προσέγγιση και το πλασάρισμα.
Και φυσικά δεν πρόκειται για υπαιτιότητα των υπευθύνων. Απλά κάποιοι το εκμεταλεύονται. Οσο για τις φωτογραφίες στην παραλία, αποτελεί προσωπικό δεδομένο. Δεν επιτρέπεται η δημοσίευση φωτογραφιών χωρίς την έγκρισή του εικονιζόμενου.

Δεν είπα ότι έχεις κακή διάθεση, απλά είπες κάποια πράγματα που μου κίνησαν τη περιέργια, γιατί γενικώς θέλω να έχω έλεγχο των πραγμάτων.

Ο λόγος που ρωτάω, είναι για να μάθω.

Οτιδήποτε περαιτερω πληροφορίες, θα ήταν χρήσιμες.

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
16
Δεν είμαι σίγουρος για το τι εννοείς, εξήγησε μου αν θέλεις.

Λες πολλά τα οποία αμφιβάλω αν έχεις βάση να τα πεις.

Λες ότι είναι ποινικώς κολάσιμο να δημοσιεύονται φωτογραφίες με πρόσωπα από κοπέλες στην παραλία. Γιατί? Που το γνωρίζεις?

Λες οτι γίνεται προώθηση μέσω του site. Πέρα των banner? Για τι πράγμα μιλάς?

Σωστοτατη ερωτηση που δεν απαντηθηκε. Ο φιλος λεει ξεκαθαρα οτι γνωριζει ποιοι επιδιδονται στην προωθηση (και φυσικα δεν αναφερεται στα ενημερωτικα banners! Μπορει να μας τους κατονομασει και να απαντησει ταυτοχρονα στο αιωνιο ερωτημα εδω: "ποιος ειναι ο νταβας;"

vaggos59

Τιμημένος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Οσο για τις φωτογραφίες που δημοσιεύονται χωρίς έγκριση, πιστεύω να το κατάλαβες. Για το πιο σημαντικό, σίγουρα δεν το ξέρεις. Γι΄αυτό και επεσήμανα την προσοχή σου. Απλά κάποιος βρήκε ευκαιρία να κάνει την δουλειά του προαγωγού μέσα από αυτό το site. Οπως δεν ξέρει πάνω σε ποιον έπεσε. Και φυσικά δεν μιλάω για τα banner. Απλά είναι κρίμα...

Επισκέπτης
Είμαι της άποψης να καταργηθεί τελείως η δυνατότητα δημοσίευσης φωτογραφιών.Για να μην υπάρξουν προβλήματα.Η σελίδα λειτουργεί 24/24 και δεν μπορεί να είναι μέσα συνέχεια κάποιος επόπτης.Κάποιοι έχω διαπιστώσει πως κόβουν το λογότυπο της ιστοσελίδας που βρήκαν μια φωτογραφία,ωστε να την παρουσιάσουν ως κατόρθωμά τους.Μεγάλη ανοησία αυτό.Η άποψή μου είναι.Η σελίδα δεν είναι πορνογραφική,αλλά ενημέρωσης περί πληρωμένου έρωτα.Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει ο Άλεξ

Vanzel

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
62
Πόντοι
6
Για να τελιώνει η ιστορία προτείνω να διαγραφούν όλα τα post που περιέχουν φωτογραφίες. Όποιος θέλει να βάλει φωτογραφία θα πρέπει να αναφέρει με link την πηγή της φωτογραφίας για να διαπιστώνεται η νομιμότητα της. Η ακόμη καλύτερα να μην επιτρέπεται η δημοσίευση φωτογραφιών!Και το λογότυπο της σελίδας φίλε Neokli κάποιοι μπορεί να το κόβουν για να μην διαφημίζεται εμμέσως πλην σαφώς κάποιο άλλο site. Εκτός ποια και αν φωτογραφήσαμε την Λετίσια Κάστα προσωπικά και δεν το καταλάβαμε...Αλλά θα μου πεις υπάρχουν και αυτοί που δεν ξέρουν ποιά είναι η εν λόγω κυρία!Οπότε καλύτερα να μπαίνει το λογότυπο. Συμφωνώ!Και σε αυτό ρε παιδιά έχει δίκιο ο Neoklis. Μήπως χάνουμε σιγά σιγά τον ενημερωτικό χαρακτήρα και ανταλλαγής απόψεων και βάζουμε φωτογραφίες κλπ κλπ;Τελικά μάλλον θα ήταν καλύτερα να καταργηθεί τελείως η δυνατότητα δημοσίευσης φωτογραφιών γενικά

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.102
Πόντοι
17.085
Μεγάλη υπερβολή να απαγορευτεί η δημοσίευση φωτογραφιών - μην οδηγηθούμε και στα άκρα. Δε νομίζω να υπάρχει κάτι το ποινικώς κολάσιμο σ' αυτό. Είπαμε να προστατευθούμε (και να προστατεύσουμε και το site) από παράνομα και ηθικώς απαράδεκτα πράγματα (παιδική πορνογραφία, «κρυφές» κάμερες κ.ά.), αλλά η εν γένει χρήση πορνογραφικού υλικού δε μπορεί να εμποδιστεί.

JohnKal

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2005
Like
20
Πόντοι
1
Ομως, αναρωτηθήκατε αγαπητοί συνάδελφοι+συναγωνιστές, πόσο ασφαλής είναι η χρήση του απʼ όλους εμάς τους υπόλοιπους χρήστες?

Aνάλογα απο τις κινήσεις σου .. Σιγά μην κάτσει να μπεί στην στενή ο Alexxx και ο κάθε alex επειδή εσύ π.χ. έκανες τραγική κίνηση να postάρεις photos με παιδεραστίες κλπ! Απλούστατα θα σε καρφώσει.
Όσον αφορά τη χρησιμότητα του bourdela.com για μένα είναι μηδενική στο να με βοηθήσει σοβαρά να πάω να πηδήξω κλπ αλλά αρκετά καλή για τον χαβαλέ.

Επιτρέπεται η ανταλλαγή φωτογραφιών που έχουν τραβηχτεί ΔΗΜΟΣΙΑ (πχ στο δρόμο ή σε παραλίες); Επιτρέπεται η ανταλλαγή ερωτικών φωτογραφιών δικών μας ή των παρτενερ μας (χωρίς φυσικά να φαίνονται πρόσωπα...) ή μήπως διώκεται αυτεπάγγελτα και βρεθούμε μπλεγμένοι χωρίς να έχουμε καμία πρόθεση;;;

Όχι δεν επιτρέπεται τίποτα απο όλα αυτά που έγραψες (ακόμα και φωτογραφίες κώλων,πατουσών κλπ και ας μην φαίνονται τα πρόσωπα) καθώς και ΟΛΕΣ οι copyright photos.

Όσον αφορά τον τυπά απο την Κρήτη που κάποιοι τον βγάζουνε "θεό" και οτι είναι μα..κες επειδή τον πιάσανε κλπ. δεν νομίζω να στέκει ρε παιδιά αυτό που λέτε μερικοί.

1. Θα σας άρεσε να σας έβγαζαν φωτογραφίες στον δρόμο εσάς συγκεκριμένα και να δημοσιεύονταν κάπου για πονηρό σκοπό?

2. Θα σας άρεσε να σας κυνηγάει ο κάθε ανώμαλος-η,λιγούρης-α,μαλάκας-ο απο πίσω για να σας βγάλει φωτογραφίες? Την γκόμενα σας,μάνα σας,γυναίκα σας?

3. Θα σας άρεσε να βλέπατε photo της γκόμενας σας,μάνας σας,γυναίκας σας να κυκλοφορεί σε p2p δίκτυο ή σε site και ακόμα χειρότερα με σχόλια "την ξεκώλιαζα" "μουνάρα" "τρελή ψώλα τούτη " κλπ ?

Εαν ΟΧΙ ξεκολλάτε καμια φορά με τις εκφράσεις του τύπου "Ελλαδιστάν" και παπαριές. Να πάτε να ζήσετε σε καμία ζούγκλα καλύτερα.

Alexxx μπορείς να αναφερθείς συγκεκριμένα για το τί πράγμα πήγες να μπλέξεις?

old_admin

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2005
Like
33
Πόντοι
16
JohnKal,

Μου αρέσουν οι απόψεις σου γιατί είναι ρεαλιστικές.

Κάποιος έβγαλε στο forum φωτογραφίες μίας πρώην του. Δεν πέρασε πολύ καιρός και το έμαθε η γκόμενα. Η συνέχεια είναι ευνόητη.

Προσοχή σε αυτά, για το καλό ολων.

JohnKal

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2005
Like
20
Πόντοι
1
Ε, είναι μαλάκας μετά η όχι?  ??? ???
Ας δείξει και την μάπα του με τον κώλο του αν έχει τα αρχίδια.
Απλή λογική είναι όλα..!

Τα μπουρδέλα μπουρδέλα είναι και οι πουτάνες πουτάνες οπότε ας μιλήσουμε ελεύθερα γιαυτά  :grin:

Όσο για τα Strip show κλπ που γίνεται δυσφήμιση μπορεί να γίνει μήνηση για συκοφαντική δυσφήμιση όπως είναι γνωστό.
Οπότε προσοχή και σε αυτό.
Ώς γνωστών το bourdela.com έχει γίνει πάρα πολύ γνωστό λόγο της ιδιαιτερότητάς του οπότε χρειάζεται και μεγαλύτερη προσοχή.

Είμαι απο τα πρώτα μέλη εδώ (Ημερομηνία εγγραφής: 03/09/05, 09:09  :grin: ) και είδα όλη την πορεία της σελίδας απο τότε που είχε πολύ λίγο κόσμο και τώρα έχει φτάσει να έχει τόσα πολλά post την μέρα.
(Καμία εβδομάδα πριν γίνω member άνοιξε η κάνω λάθος?)

Το περίεργο είναι πως είχα και εγώ την ιδέα για ολόιδιο site να κάνω με μπουρδέλα και γενικά για πορνεία καιρό αλλά είχα ενδυασμούς για την νομιμότητα και επισκεψημότητα και το παράτησα. 

Μετά απο καιρό είδα το bourdela.com και ξαφνιάστηκα το οτι θα υπήρχε και άλλο άτομο με τα δικά μου τα μυαλά  :grin: :grin:.

Συγχαρητήρια Alexxx για την προσπάθεια αυτή.  8)

(Sorry που βγήκα off topic  :()

old_admin

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2005
Like
33
Πόντοι
16
Είμαι απο τα πρώτα μέλη εδώ (Ημερομηνία εγγραφής: 03/09/05, 09:09  :grin: ) και είδα όλη την πορεία της σελίδας απο τότε που είχε πολύ λίγο κόσμο και τώρα έχει φτάσει να έχει τόσα πολλά post την μέρα.
(Καμία εβδομάδα πριν γίνω member άνοιξε η κάνω λάθος?)

Το site άνοιξε 01/08/2005, οπότε μετά από κάνα μήνα ήρθες :)

Vanzel

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
62
Πόντοι
6
Δεν το συζητάμε καν ότι αν πάρεις παραμάσχαλα το κινητό και το παίζεις έξυπνάκιας φωτογραφίζοντας κόσμο είναι παράνομο και κάτι τέτοιο δεν πρέπει να υπάρχει σε αυτό το site και να βοηθήσουμε όλοι μαζί των Alexxx να εκλείψουν αυτά τα φαινόμενα. Εδώ όμως κάποιοι έχουν φτάσει στο σημείο να μην μπορούν να διακρίνουν πότε μια φωτογράφηση είναι επαγγελματική (με μοντέλα που συνεργάζονται με sites και έχουν free galleries) και πότε είναι για τον πούτσο κλαίγανε (δηλαδή ερασιτεχνική και παράνομη). Για αυτό τα έχω πάρει και λέω όχι σε οποιαδήποτε φωτογραφία

iwcg

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2006
Like
17
Πόντοι
6
Η φωτογράφιση χωρίς πρόσωπο και χωρίς στοιχεία που "φωτογραφίζουν" συγκεκριμένο άτομο δεν είναι ποινικά κολάσιμη. Επίσης για όσες φωτογραφίες προέρχονται από ανδημοσίευση πχ paparazzi ή περιοδικά εφόσον αναφέρετε η προέλευση (είτε αυτή είναι νόμιμη είτε όχι) εφόσον γίνεται με την άδεια του έντυπου, ηλεκτρονικού ή άλλου μέσου και φυσικά του φωτογραφιζόμενου δεν είναι παράνομη. Αυτά ξέρω πιστεύω να μην κάνω λάθος...
Για όσους κάνουν φωτογραφίσεις με κρυφές κάμερες, με κινητά στο δρόμο κτλ εφόσον πρόσωπο δε φαίνεται και άλλα στοιχεία που παραπέμπουν στο άτομο που φωτογραφήθηκε δεν υπάρχει πρόβλημα εκτός και τις "φάτε" εκείνη τη στιγμή. Ξέρω άλλωστε πολλές εφημερίδες και περιοδικά που το κάνουν καλύπτοντας πρόσωπα πχ για λόγους μόδας στο δρόμο...
Όλα τα άλλα περί παιδεραστίας, δημοσίευσης πρώην, κτλ ανήκουν στη σφαίρα των αρρωστημένων μυαλών και ακόμα παραπάνω.
Φιλικά πάω για Σ/Κ με την παρέα μου...!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom