analprison
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 15
- Like
- 3
- Πόντοι
- 616
Που να δεις την μουνιτσα!
μπα δεν μου γεμιζει πολυ το ματι...
Που να δεις την μουνιτσα!
Δεν ειναι για σενα καλη μου,μην ανησυχεις!! ;)
Σωπα καλε,για χαβαλε το εχει!
Εσεις που εχετε δυο γκομενες να "κανουν" παρεα ?!?
Μετά το πήδημα γράφει κριτική με βαθμολογίες!μπα δεν μου γεμιζει πολυ το ματι...
Μετά το πήδημα γράφει κριτική με βαθμολογίες!
Καμμια σχεση anal!!!κοιτα μικρη.εδω ειναι ενα σκληροπυρινικο σιτε δεν ειναι κοσμοφορουμ...εδω μιλαμε για χυσια,καβλια,μουνια και παρτουζες...το εχεις καταλαβει???τωρα αν αυτη η ερωτηση σου φαινετε καπως...τι να πω??ποσο μαλλον που εδω υπαρχει ενα απλο νικ.οποτε και οι συζητησεις ειναι σαφως πιο ανετες.δεν μπορω να ξερω πια εισαι.τι θα σε πειραζε αν ελεγες ναι ρε παιδια ειχα να χαιδευτω 20 μερες...ε και?θα παρεξηγησουμε την κριστι???πω πω ζημια.προσεχε λοιπων το ιματζ σου μην το τσαλακωσεις.
Άλλο οι γκόμενες! Εμείς καβλώνουμε με τα ξεκωλίδια όταν τη βρίσκουν μεταξύ τους. ;)
Εσείς καβλώνετε με τους γκέουλες όταν τσιμπουκόνονται και αλαξωκολιάζονται; Δεν νομίζω!
Απλα δεν απαντω συνηθως σε προσωπικες ερωτησεις σε ατομα που δεν γνωριζω,
μεσα κ εξω του νετ!
Με φιλους/ες παντα συζητας καποια θεματα,σε πληροφορω οτι ακομα κ αυτα τα θεωρωδλδ οι φιλες και φιλοι σου ξερουν ε?ΔΕΝ το νομιζω...δεν δειχνεις ετσι,καταρχας πανω απο 22 χρονων δεν εισαι με τπτ.οταν πας πανω απο 30 τα λεμε.φιλακια
Με φιλους/ες παντα συζητας καποια θεματα,σε πληροφορω οτι ακομα κ αυτα τα θεωρω
μερος της καθημερινοτητας κ της ζωης ενος ατομου!
Σε ποιο φορουμ ειμαι το γνωριζω παρα πολυ καλα αναλ,αλλα αυτο δεν σημαινει οτι
ειμαι υποχρεωμενη να απαντω σε οτι γουσταρει ο καθενας εδω μεσα!
Το οτι κανω χαβαλε δεν με τοποθετει απαραιτητα στην ηλικια των 22 μαιων!
Ποτε να μην εισαι σιγουρος για τιποτα και να μην βγαζεις ποτε βιαστικα συμπερασματα! ;)
κοιτα μικρη.εδω ειναι ενα σκληροπυρινικο σιτε δεν ειναι κοσμοφορουμ...εδω μιλαμε για χυσια,καβλια,μουνια και παρτουζες...το εχεις καταλαβει???
Χμμμ, φυτοπλαγκτόν :S
τι θα σε πειραζε αν ελεγες ναι ρε παιδια ειχα να χαιδευτω 20 μερες...ε και?θα παρεξηγησουμε την κριστι???πω πω ζημια.προσεχε λοιπων το ιματζ σου μην το τσαλακωσεις.
Μήπως συμβαίνει το αντίθετο; Μήπως το έχει ξεσκίσει το μουνάκι από το "τρίψε-τρίψε" κάθε μέρα και γι'αυτό κωλύεται να απαντήσει; ;)
Ιιιιιιιιιιιιιιιιχ αναχαθείς, ανατρίχιασα!! :S