athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.626
- Πόντοι
- 12.756
εχω πιει περδικα,τζιν με τονικ,σμιρνοφ αις,εχω δει το μουνφολ,δοκτωρ στρειντζ,τωρα βλεπω το ανχιουμαν και δεν εχω νυσταξει καθολου...γιατι δεν κοιμασαι?
εχω πιει περδικα,τζιν με τονικ,σμιρνοφ αις,εχω δει το μουνφολ,δοκτωρ στρειντζ,τωρα βλεπω το ανχιουμαν και δεν εχω νυσταξει καθολου...γιατι δεν κοιμασαι?
μουνφολ δεν θα δω ντοκτορ στρειντζ δεν βλεπεται ουτε με ναρκωτικαεχω πιει περδικα,τζιν με τονικ,σμιρνοφ αις,εχω δει το μουνφολ,δοκτωρ στρειντζ,τωρα βλεπω το ανχιουμαν και δεν εχω νυσταξει καθολου...
Ουίσκυ από ρύζι;εαν ο ουισκι ειναι γιαπωνεζικο(τα καλυτερα στον κοσμο) ενα μονο ποτηρι φτανει
Σακε;Ουίσκυ από ρύζι;
Εγώ μετά από ουισκια και μπύρες και σφηνάκια θυμάμαι ότι έκανα τον Καζαντζίδη επιστρέφοντας από στριπτίζάδικο Θεσσαλονίκης.Μεχρι το έκτο παίζω βελάκια.
Μετά περπατάω πάνω στο νερό.
Το λες και viral.Εγώ μετά από ουισκια και μπύρες και σφηνάκια θυμάμαι ότι έκανα τον Καζαντζίδη επιστρέφοντας από στριπτίζάδικο Θεσσαλονίκης.
Δεν είναι από Σκωτία τα καλύτερα ουισκια ....έτσι νομιζωεαν ο ουισκι ειναι γιαπωνεζικο(τα καλυτερα στον κοσμο) ενα μονο ποτηρι φτανει
Δεν υπήρχε αυτό το σαχλολεξιλογιο τότε αλλά με τα σημερινά δεδομένα οφείλω να παραδεχθώ ότι θα σάρωνε....Το λες και viral.
Τα αμερικανικά βασίζονται στο καλαμπόκι.Αλλη συνταγή....Δεν είναι από Σκωτία τα καλύτερα ουισκια ....έτσι νομιζω
Ευχαριστω για τον τιμητικο τιτλοΔεν υπήρχε αυτό το σαχλολεξιλογιο τότε αλλά με τα σημερινά δεδομένα οφείλω να παραδεχθώ ότι θα σάρωνε....
Σε ευχαριστώ πάντως....σε ανακηρυσσω τον πρώτο επίτιμο viewer μου με αφορμή αυτό το "δυνητικό βιδεο".
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τα αμερικανικά βασίζονται στο καλαμπόκι.Αλλη συνταγή....
Ελπίζω να το λες μεταφορικά…κλωτσιές στις γκόμενες
τα πιο καλα ουισκι με βαση τις βραβευσεις ειναι απο ιαπωνια μετα αμερικη μετα αγγλια και 4η θεση εχουν τα σκοτσεζικαΔεν είναι από Σκωτία τα καλύτερα ουισκια ....έτσι νομιζω
ρυζι εχουν στην κινα οι ιαπωνες ειναι αυτοκρατορικος λαος γι'αυτο και το χαρακιριΟυίσκυ από ρύζι;
Προτιμώ φαγητό με ρύζι Σερρών και Χαλάστρας....Το ιαπωνικό ουίσκι ήρθε για να κατακτήσει τον κόσμο
Η επέλαση από την ανατολή έχει τη δική της ιστορία και μερικά από τα καλύτερα spirits στον κόσμο. To ιαπωνικό ουίσκι η καλύτερη απόδειξη για αυτό.www.oneman.gr
Το πλέον ποθητό απόσταγμα στον κόσμο είναι το ιαπωνικό ουίσκι
Wine & Spirits - Τα ιαπωνικά ουίσκι είναι στην κάβα των παραδοσιακών φίλων του αποστάγματος και κάθε χρόνο σαρώνουν τα παγκόσμια βραβεία αναφέρει το Town & Country. | Athens Voicewww.athensvoice.gr
2 call-girl (μαζι με το ξενοδοχειο) το μπουκαλι μαγκες