Νέα

Πόσα ουίσκια είναι το όριό σας για να είστε καλά;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Termin
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 95
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.988
Πόντοι
9.297
Πάντως 100% οδηγάω καλύτερα όταν έχω κατεβάσει 2-3. Το καταλαβαίνω στα φανάρια, έχει λιγότερα κόκκινα όταν πίνω. Και οδηγω και πιο οικονομικά πιο στρωτά λιγότερο φρένο γκάζι.
Και στις στροφές ευθεία εσύ,μην μασάς.....

• Χαχα
Αντιδράσεις: Termin

αμαμητος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2019
Like
1.451
Πόντοι
216
1-2-3 το πολυ φτανουν.
στο μισο μπουκαλι τρωω ξυλο γιατι κανω καυγαδες και εμετους

Εγγρ.
12 Μαΐ 2022
Like
951
Πόντοι
81
εαν ο ουισκι ειναι γιαπωνεζικο(τα καλυτερα στον κοσμο) ενα μονο ποτηρι φτανει

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.243
Πόντοι
10.336
εαν ο ουισκι ειναι γιαπωνεζικο(τα καλυτερα στον κοσμο) ενα μονο ποτηρι φτανει
γιατι τυπε ειναι 99% αλκοολ τα γιαπωνεζικα; :think: Γιατι αν δεν ειναι, περιττο να σου πω, οτι η καλη γευση δεν αρκει για να μεθυσουμε...

John Fatseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2018
Κριτικές
11
Like
5.033
Πόντοι
746
γιατι τυπε ειναι 99% αλκοολ τα γιαπωνεζικα; :think: Γιατι αν δεν ειναι, περιττο να σου πω, οτι η καλη γευση δεν αρκει για να μεθυσουμε...
Εγώ πάντως με το ουίσκι είμαι αδερφός το πίνουμε καθημερινά σαν τσάι

foobar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
1.501
Πόντοι
206
Λες και μετράμε τα μπάνια και τα παγωτά σαν πιτσιρίκια.

Θυμάμαι όταν ήμασταν στα μετ' εφηβικά μας χρόνια πίναμε μεν αλλά λογικά. Βέβαια υπήρχε ο ένας που γινόταν "ζάντα" κάθε βράδυ. Χτύπαγε τα τζόνι κόκα σαν νερό. Τότε είχε ανοίξει και ένα πολύ γαμάτο μαγαζί στην πόλη μας που είχε μαζέψει όλο τον "αφρό" σε σερβιτόρες. Ο τύπος μόνιμα πιωμένος για να το παίξει "άντρας". Εννοείται ποτέ δεν είχε γαμήσει. Εμείς οι άλλοι ρίχναμε και από κανέναν.

Τώρα ο τύπος είναι με διαλυμένα εντόσθια από το πιώμα και τον πειράζει μέχρι και το νερό που λέει ο λόγος. Πάλι δε γαμάει καθώς οι σημερινές γκόμενες μόλις βλέπουν και πίνει αναψυκτικό καταλαβαίνουν το πόσο ναυάγιο ήταν μικρός και ότι δεν κάνει για πουθενά.

Εγγρ.
12 Μαΐ 2022
Like
951
Πόντοι
81
αν θελεις να μεθυσεις μπορεις να το κανεις και με μπυρα των 2€ απο το περιπτερο :sunglasses:

Εγγρ.
12 Μαΐ 2022
Like
951
Πόντοι
81
Το καλύτερο μεθύσι το έχω κάνει Με κρασί
το κρασι κανει ωραιο μεθυσι η μπυρα απλα σε φουσκωνει και πας για κατουριμα συνεχεια και το ουισκι ειναι επικινδυνο για μεθυσι βαραει στο κεφαλι αμεσως για σαμπουκες κτλ κτλ κτλ σου γαμανε και το στομαχι και το κεφαλι

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.243
Πόντοι
10.336

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.627
Πόντοι
12.756
αν θελετε να γινετε ζαντα υπαρχει και το πρεζοκρασο σε καποια περιπτερα των Εξαρχειων..1,5 ευρω και πιστυεω δεν εχει τιποτα φυσικο παρα μονο ασβεστη,χρωμα και βαλβολινες..με 2 ποτηρακια γινεσαι ο Ζουπερμαν..ΔΕΝ εχω δοκιμασει γιατι την θελω την συκωταρια μου αλλα εχω ενημερωθει απο αναρχοαυτονομη 20 Μαιων..:tooth:

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.098
Πόντοι
6.056
αν θελετε να γινετε ζαντα υπαρχει και το πρεζοκρασο σε καποια περιπτερα των Εξαρχειων..1,5 ευρω και πιστυεω δεν εχει τιποτα φυσικο παρα μονο ασβεστη,χρωμα και βαλβολινες..με 2 ποτηρακια γινεσαι ο Ζουπερμαν..ΔΕΝ εχω δοκιμασει γιατι την θελω την συκωταρια μου αλλα εχω ενημερωθει απο αναρχοαυτονομη 20 Μαιων..:tooth:
Σιγουρα δεν εχεις δοκιμασει?Γιατι θυμαμαι κατι ιστοριες με περιπτερο που εσκασαν ορδες ορκ να το κλεψουν(μπορει και εξωγηινοι).Α και σβησε οσο προλαβαινεις την τελευταια προταση γιατι σε βλεπω χωρις συκωταρια :coffee::confused::confused::confused:

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.355
Πόντοι
6.056
Σιγουρα δεν εχεις δοκιμασει?Γιατι θυμαμαι κατι ιστοριες με περιπτερο που εσκασαν ορδες ορκ να το κλεψουν(μπορει και εξωγηινοι).Α και σβησε οσο προλαβαινεις την τελευταια προταση γιατι σε βλεπω χωρις συκωταρια :coffee::confused::confused::confused:
πολυ αργα το εκανα παραθεση για να μεινει ακομα και να τα σβησετε εσεις :coffee:

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.355
Πόντοι
6.056
Κατι μου λεει οτι θα εχουμε μαγειριτσα καλοκαιριατικα:tooth::confused::confused::confused:
πως την πατησε ετσι ο φιλος-αθηναιος :undecided:

θα εχετε τα αρχιδια μου...γραφω εν πληρη γνωση..:coffee:
για πες τιποτα παραπανω για την αναρχοτετοια που την γνωρισες και πως καταληξατε να μιλατε για "κρασια"? :police:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.627
Πόντοι
12.756
πως την πατησε ετσι ο φιλος-αθηναιος :undecided:

για πες τιποτα παραπανω για την αναρχοτετοια που την γνωρισες και πως καταληξατε να μιλατε για "κρασια"? :police:
φιλε-Δικτατορα ειμαι απλα ενα κοινωνικο ον

• Χαχα
Αντιδράσεις: Reznov

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom