Νέα

Πόσα λεφτά ξοδέψατε για να ρίξετε γκόμενα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Manolis6969
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 35
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Εσυ εισαι παραδειγμα προς αποφυγη. :grin:

Κι όμως... δεν το μετανιώνω! Γούσταρα και το έκανα! Το ότι τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν καλά δεν σημαίνει κάτι. Πάμε για άλλα! Θα το ξαναέκανα πάντως! :grin:

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
πανω απο 30 ευρω δεν εχω ξοδεψει για να μου κατσει γκομενα...εχω γαμησει και χωρις να χαλασω φραγκο...μου ηρθε απο τον ουρανο και σε 5 λεπτα απο την ωρα που την γνωρισα την γαμησα,παλι καλα που μεσολαβησε ενας φιλος περιπου...
δε χρειαζεται να χαλας πολλα...αμα γουσταρει θα σου κατσει και τσαμπα,αν δε γουσταρει δεν παει να της κατεβασεις και το φεγγαρι,καληνυχτακιας θα μεινεις...

spyros21athens

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2015
Like
903
Πόντοι
81
Μια δική μου περίπτωση απ τις 5-6 που έχω... Γνωριμία και μυνηματα μέσω fb... Κέρασμα ποτού σε γνωστό μπαράκι του κέντρου... Καπάκι βολτα δικαβαλιά με XT στο Λυκαβηττό... Άραγμα για λίγο εκεί...και φύγαμε βουρ προς ανατολικά προάστια για το σπίτι της...

Patrinos1985

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2019
Like
22
Πόντοι
0
Παιδες υπάρχει θεματάκι εξω αρκετό.

Όποιος κυκλοφορεί και δν είναι στον υπολογιστή όλη μέρα σαν μερικούς εδώ μέσα όλο και κατι θα φαει.

Και δν λέω να ρίχνεις πολύ χρήμα κανένα ποτό κανένα φαγητό, σινεμά τιποτα τέτοια.

Πολές γκκόμενες είναι μόνες και δν λένε όχι σε μια βολτίτσα για κανα ποτό και άμα τουσ αρέσεις μετά προχωράει το θέμα.

Απλά πρέπει να το παρεις αποφαση οτι θα φας και τα μούτρα σου πολλές φορές.

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.305
Πόντοι
4.546
πανω απο 30 ευρω δεν εχω ξοδεψει για να μου κατσει γκομενα...εχω γαμησει και χωρις να χαλασω φραγκο...μου ηρθε απο τον ουρανο και σε 5 λεπτα απο την ωρα που την γνωρισα την γαμησα,παλι καλα που μεσολαβησε ενας φιλος περιπου...
δε χρειαζεται να χαλας πολλα...αμα γουσταρει θα σου κατσει και τσαμπα,αν δε γουσταρει δεν παει να της κατεβασεις και το φεγγαρι,καληνυχτακιας θα μεινεις...
Τα είπες όλα συνάδελφε! Αν η κοπέλα που έχεις δίπλα σου σε θέλει, τότε έκανες την τύχη σου. Αν πάλι δε σε θέλει, τη γάμησες.

tasos999

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2008
Κριτικές
16
Like
120
Πόντοι
606
Ρε παιδιά, 2 γκόμενες έχω βγάλει στην ζωή μου. Και στις 2 ελάχιστα χρήματα χρειάστηκαν, ένας καφές, κανένα Goody's (lol) και that's it :cheesy:. Αν θέλει η άλλη να έρθει, θα έρθει ακόμη και με κάλεσμα για βόλτα/περπάτημα στην Ακρόπολη και πασατέμπο από πλανόδιο...

OP
OP
M

Manolis6969

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2018
Like
63
Πόντοι
1

Όποιος κυκλοφορεί και δν είναι στον υπολογιστή όλη μέρα σαν μερικούς εδώ μέσα όλο και κατι θα φαει.

Και δν λέω να ρίχνεις πολύ χρήμα κανένα ποτό κανένα φαγητό, σινεμά τιποτα τέτοια.

Πολές γκκόμενες είναι μόνες και δν λένε όχι σε μια βολτίτσα για κανα ποτό και άμα τουσ αρέσεις μετά προχωράει το θέμα.

Συμφωνώ, είναι θεμα στατιστικής καθαρά και σε τι επίπεδο θες να παίξεις. Αν θέλει κάποιος θεόμουνο, και θεογκόμενος να είσαι πρέπει να δείξεις άνεση.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146

:hi:

hlektrop

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2019
Κριτικές
29
Like
2.052
Πόντοι
2.471
Το ερώτημα μου κάνει λίγο κάπως.
Δηλαδή είναι σαν να ρωτάς πόσα λεφτά ξοδέψατε για να κάνετε παρέες,
για να βρείτε φίλους και πόσα για να βγάλετε γκόμενα...

Δηλαδή  δεν έκατσα ποτέ να σκεφτώ πόσα ξοδεψα γιατί δεν τα ξοδεψα για την γκόμενα τα ξοδεψα για μένα. Πχ πήγα μια βόλτα με μια κοπέλα για καφέ τι να μετρήσω αν την κερασα; ΕΕ και με έναν φίλο να βγω πάλι μπορεί να τον κεράσω...να μετρήσω και αυτό;

Χρήματα τα οποία δίνεις βγαίνοντας με μια κοπέλα για να την ρίξεις αν κάθεσαι και υπολογίζεις τόσους καφέδες ...τόσα ποτα...το έχασες.

Απλά πράγματα γνωρίζεις κάποια που γουστάρεις βγαίνεις μαζί της 1,2,3 φορές κερνάς καφέ ποτό οκ μετά το 2-3 ραντεβού καταλαβαίνεις αν προχωράει το πράγμα ή οχι. Πολλές φορές και με το πρώτο και αποφασίζεις ανάλογα.

Αν η κοπέλα σε γουστάρει δεν χρειάζεται να ξοδέψεις τίποτα σχεδόν πέραν από έναν καφέ γιατί απλά την πρώτη φορά πληρώνει ο άντρας...

Άρα απλά αν αρχίσεις να ξοδέψεις υπερβολικά και δεν ρίχνεις την γκόμενα απλά σταματά το δε προχωράει το πράγμα. Όπως λένε η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται...

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
Η χειρότερη μου φορά:Πλήρωσα 2 γύρους ποτήρια κρασί καμμιά 40 άρα ευρώ και δε μ άφησε να της πιάσω ούτε το μπούτι.Έμεινα σύξυλος και μόνος στο μπαρ.Μου είπε ότι δεν περνάει καλά με λιγούρια.Κι έφυγε.

Η καλύτερη φορά:Με 14 ευρώ σε roof garden κάπου στο ΚΟυκάκι είχα απέναντί μου μια μουνάρα αεροσυνοδό.
Μετά την πήγα στο γραφείο μου και της έκανα γλυφομούνι.Τη γάμησα και σε δυο στάσεις κι εχυσα σε 10 λεπτακια.

οχι δεν ηταν call girl(αν ηταν δε θα γαμαγα με 14 ευρω χαχα)
ναι ηταν μουναρα
και ναι δεν την ξαναδα...

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
1.866
Πόντοι
216
Η χειρότερη μου φορά:Πλήρωσα 2 γύρους ποτήρια κρασί καμμιά 40 άρα ευρώ και δε μ άφησε να της πιάσω ούτε το μπούτι.Έμεινα σύξυλος και μόνος στο μπαρ.Μου είπε ότι δεν περνάει καλά με λιγούρια.Κι έφυγε.

Η καλύτερη φορά:Με 14 ευρώ σε roof garden κάπου στο ΚΟυκάκι είχα απέναντί μου μια μουνάρα αεροσυνοδό.
Μετά την πήγα στο γραφείο μου και της έκανα γλυφομούνι.Τη γάμησα και σε δυο στάσεις κι εχυσα σε 10 λεπτακια.

οχι δεν ηταν call girl(αν ηταν δε θα γαμαγα με 14 ευρω χαχα)
ναι ηταν μουναρα
και ναι δεν την ξαναδα...

Τυπε μαλλον μετα το roofgarden που ηπιες freddo στα 4 euro πηγες μεταξι και πηδηξες με ενα 10αρικο οπου και εκανες 2 στασεις σε 10 λεπτα.Ετσι βγαινουν τα νουμερα 14 euro.

Αν σε οποιοδηποτε εδω μεσα του καθοταν αεροσυνοδος θα της εδινε το μουνι στο χερι μεχρι την αλλη μερα το πρωι,δεν θα εκανε δυο στασεις μονο.

Αν και παιζει ολα οσα περιγραφεις να ειναι η αγαπημενη σου φαντασιωση οταν χτυπας το αφρογαλο  :jerking:

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
Τυπε μαλλον μετα το roofgarden που ηπιες freddo στα 4 euro πηγες μεταξι και πηδηξες με ενα 10αρικο οπου και εκανες 2 στασεις σε 10 λεπτα.Ετσι βγαινουν τα νουμερα 14 euro.

Αν σε οποιοδηποτε εδω μεσα του καθοταν αεροσυνοδος θα της εδινε το μουνι στο χερι μεχρι την αλλη μερα το πρωι,δεν θα εκανε δυο στασεις μονο.

Αν και παιζει ολα οσα περιγραφεις να ειναι η αγαπημενη σου φαντασιωση οταν χτυπας το αφρογαλο  :jerking:
Σεβαστή και τεκμηριωμένη η άποψή σου μόρτη μου

Ωστοσο περιγραφω πραγματικα γεγονοτα.

Δεν πινω φρεντο.

Δεν παω Μεταξουργειο.

Και ναι οταν τραβαω μαλακια σκεφτομαι το σκηνικο και γουσταρω.

romareturns

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2018
Like
8
Πόντοι
0
από κοινες θνητες ,με ένα καφεδακι ηταν οκ...
από εδώ μεσα η ''μαντονα΄΄ που βγαιναμε εξω και (γουσταρα που τα εδινα) μου εχει φαει πολλλλλλλααααα λεφταααα ,περναγα όμως γαμάτα και δεν με ενοιαζε.. εγω το σταματησα,οχι για τα χρηματα,αλλα επειδή βαριέμαι λιγο ευκολα αυτου του τυπου γυναικες..
η επομενη από εδώ που εβγαινα και περναγα ωραια,σαν φιλη αλλα και λιγο παραπανω ηταν η ''τζεσικα΄' ,αυτή είναι γαμω τα παιδια,κερναγε αυτή τις πιο πολλες φορες..
εχω ρηξει όμως μεγαλο ακυρο στην ΄΄κατερινα20΄΄ ,αυτή νομιζω ότι μ εβλεπε σαν δολαριο μονο,δυο τρεις εξοδοι,και τον πουλο… κακος χαρακτιρας σε πολλα..
εμεις οι αντρες ειμαστε λιγο μαλακες,για την κοπελα μας μπορει να γρινιαζουμε για ψηλου πηδημα,για τις πουτανες όμως πεταμε λεφτα χωρις αυριο…
απλα μια συμβουλη που δινω στους επιδοξους αγαπουλιδες που θελουν να βγουν με τις γυναικες αυτές εδώ, είναι ,μην περιμενετε αν δεν ειστε εμφανισημος,συμπαθητικος,εχετε πιο πολλα χρηματα από αυτές,ενα πολύ πιο καλο αμαξι κτλ.. να βγουν μαζι σας,δυστηχως.. εκτος αν ειστε ο Μπραντ πιτ !!
το καλο παιδι είναι μονο για τις γυναικες μας..

Οι τυπισσες που αναφερεις φιλε ποιες ειναι? Μπορεις να μου στειλεις σε pm?

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146

Koltsidas

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2006
Like
21
Πόντοι
0
Εγω πλεον λεω οτι ειμαι φιλος του Σαββιδη και με πληρωνουν αυτες για να τις γαμησω ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom