Νέα

Πόσα χλμ. έχει γράψει η δικιά σας;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kayliariskwstas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 472
  • Εμφανίσεις 50K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Kayliariskwstas

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2017
Κριτικές
6
Like
281
Πόντοι
6
Γενικά και μετά από όλα όσα έχουμε ακούσει τι πιστεύετε πραγματικά απ’ όσα μας λένε;
Ας κάνουμε ένα γκάλοπ λοιπόν απαντώντας στις παρακάτω ερωτήσεις:

- Με πόσους έχει πάει η δικιά σας;
- Σε πόσους έχει κάνει απλά μια πίπα;
- Με πόσους έχει φασωθεί;
- Σε τι ηλικία ξεκίνησε το άθλημα;

Όποιος θέλει προσθέτει επιπλέον ερωτήματα. Επίσης μπορούμε όλοι μας να αναφέρουμε για πάνω από μία σχέση μας.

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546
Γενικά και μετά από όλα όσα έχουμε ακούσει τι πιστεύετε πραγματικά απ’ όσα μας λένε;

Όποιος θέλει προσθέτει επιπλέον ερωτήματα. Επίσης μπορούμε όλοι μας να αναφέρουμε για πάνω από μία σχέση μας.

ΚΤΕΟ;;;; :think:

OP
OP
K

Kayliariskwstas

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2017
Κριτικές
6
Like
281
Πόντοι
6
OP
OP
K

Kayliariskwstas

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2017
Κριτικές
6
Like
281
Πόντοι
6
ειναι αναλογως ο τροπος που ρωτας, αν ρωτας σαν αγαπουλης ή σε φαση "θελω εμπειρες για να κανουν καλα γαμησια"
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

οι 18 χρονες πανω κατω παντως πλεον κατα μ.ο. εχουν παει με 10-15 στις δικες μου περιπτωσεις
Χα Χα ρε τύπε το τερμάτησες «αγαπούλης» εκλαψα

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
OP
OP
K

Kayliariskwstas

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2017
Κριτικές
6
Like
281
Πόντοι
6
8 σου είπε; ντάξει διπλωματική απάντηση. Σου λέει ούτε «υποψίες θα κινήσω, ούτε θα μάθει ποτέ την αλήθεια»...:2funny:
Αυτό είπα και εγώ τύπε. Μεταξύ μας είχα πρώην που το δουλευε τρέλα και σε αντιστοιχη κουβέντα η απάντηση της ήταν 3, εκλαψα λιγο στα γέλια…παρεξηγηθηκε:2funny::2funny::2funny:

menounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2010
Κριτικές
6
Like
581
Πόντοι
301

Εγώ ανησύχησα λίγο όταν τη ρώτησα αν μπορώ να χύσω στο στόμα της και μου είπε- είναι άλλα 20 ευρώ.

ditis13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2018
Like
3.749
Πόντοι
456
Πολλά μου βγήκαν :think:

Screenshot - 2022-06-07T035740.683.png

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
Αυτό είπα και εγώ τύπε. Μεταξύ μας είχα πρώην που το δουλευε τρέλα και σε αντιστοιχη κουβέντα η απάντηση της ήταν 3, εκλαψα λιγο στα γέλια…παρεξηγηθηκε:2funny::2funny::2funny:
To θέμα είναι ότι σ’ αυτό το νήμα απευθύνεσαι σε μέλη του bou. Και ως γνωστόν τα μέλη του bou (που λένε μόνον αλήθειες:2funny:) μία απάντηση έχουν να δώσουν στο συγκεκριμένο θέμα: «Μάστορα, τι εννοείς με πόσους έχει πάει; εγώ είμαι ο πρώτος της». :2funny: Χτύπα μια ψηφοφορία και σου εγγυώμαι ότι δεν θα σου μείνει άντερο!

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.744
Πόντοι
2.306
Δεν υπάρχουν χαζές απαντήσεις. Υπάρχουν όμως ερωτήσεις.
Η ερώτηση σου φίλε μου είναι τύπου, γιατί πλένουμε τις πετσέτες, αφού όταν κάνουμε μπάνιο είμαστε καθαροί;

Peptesla

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Μαΐ 2022
Like
8.185
Πόντοι
1.056
Όταν σε βλέπει για γαμπρό η άλλη η κλασσική απάντηση είναι "είχα 2 επιπόλαιες σχέσεις πριν απο σένα" , και οτι με σενα νιωθει αλλιως κλπ κλπ .
Καμια δεν θα σου πει ποσες ψωλες εχει φαει.
Φυσικα αν ζητήσεις κώλο θα πει ΟΧΙ αλλα όταν τη στησεις στα 4 θα δεις αν το γκροβερ ειναι δουλεμενο.
Συμπερασματικά, απο γκομενα που σε βλεπει σοβαρα δεν θα ακουσεις ποτε την αληθεια!
Το μεγαλο θεμα ειναι αν συνεχιζει να τρωει πουτσες ενω ειναι μαζι σου

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.790
Πόντοι
6.030
Καλη ερωτηση και για να μαντεψω αρχιζει και σε λουζει κρυος ιδρωτας οταν σκεφτεσαι οτι την εχουν σκυλογαμησει. Ετσι την πατας οταν εισαι μικρος. Μεγαλωνοντας ομως ,εφαρμοσα μια αλλη τακτικη. Σταματησα την ερωτηση και ουτε ασχοληθηκα με παρελθον(μονο βεβαια οταν αυτο εμφανιστηκε μπροστα μου) και αποφευγω καθε αναφορα για το δικο μου. Και οταν αρχιζουν οι ερωτησεις απο μερους της ,αλλαζω ευγενικα θεμα. Για μαντεψε ποιος αρχιζει και ανησυχει?
Στο μυαλο ειναι ολα.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.494
Πόντοι
2.356
Σήμερα, για να έχεις σχέση μετά τα 35 σου πρέπει να είσαι είτε γενναίος, είτε εύπορος ή άνετος οικονομικά με σπίτι, αμάξια, σταθερά εισοδήματα κλπ, είτε πολύ θύμα. Ενδεχομένως και τα 3 μαζί. Συνήθως οι άντρες είμαστε τέρμα θύματα και χάπατα.

Y13

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
5.293
Πόντοι
1.056
Η δικιά μου είναι οδηγός σε ταξί εδώ και μια 5ετία , με 50000 χλμ το χρόνο 250000 χλμ περίπου ! Κερδάω ?

taxi driver woman GIF by euronews

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom