Την πέφτω σε γκόμενας σε πλοια και τραίνα.
Δεν κυκλοφορείς αεροπορικώς?
Την πέφτω σε γκόμενας σε πλοια και τραίνα.
Δεν κυκλοφορείς αεροπορικώς?
Αγαπητε, εχω αλλη εικονα.To συμπέρασμα του ειδικού στατιστικολόγου:
Το 95% δίνει το νιμου της σε αυτόν που ανήκει στην παρέα ή είναι προιστάμενος. Το 4% στο καμάκι που έπαθε ταράκουλο από την αγαμία
"Συγγνωμη που σε ενοχλω, αλλα μου [/b]αρεσες[/b] πολυ και θα ηθελα να σε ξαναδω. Θα μπορουσα να σου δωσω το τηλεφωνο μου;" απογευμα;"
Ωραια η ''τακτικη'' σου ..... :SΚριμα που ατονησε αυτο το νημα και δεν το προλαβα νωριτερα. Ειναι ΠΟΛΥ ενδιαφερον.
Αγαπητε, εχω αλλη εικονα.
Απο το κρεβατι μου εχουν περασει περιπου 70 ερασιτεχνιδες (οχι επι πληρωμη) εκ των οποιων οι 50 περιπου απο καμακι.
Κυνηγαω παντου βεβαια, αλλα η επιτυχια ειναι ΣΑΦΩΣ πιο συχνη σε ησυχα μπαρ, οπου αντροπαρεες ΔΕΝ θα πηγαιναν ΠΟΤΕ, αλλα αντιθετα γυναικοπαρεες συχναζουν "για να τα πουν".
Η μεθοδος απλη: κοιταω παντου γυρω μου μεχρι να εντοπισω τα βλεμματα που δειχνουν ενδιαφερον για μενα. Κατοπιν εστιαζω για λιγο εκει.
Δεν σημαινει οτι καρφωνομαι, αλλα κοιταω καπως συχνα, για 2-3 δευτερολεπτα.
Πιστευω οτι μπορω να αντιληφθω το βλεμμα της κοπελας που δειχνει ενδιαφερον, αλλα ντρεπεται.
Ειναι διαφορετικο απο αυτης που χαζευει γενικως και αοριστως.
Αν θεωρησω οτι εχω ικανοποιητικες πιθανοτητες, την πλησιαζω και της ριχνω μια πολυ μελισταλαχτη ευγενικη ατακα, π.χ.:
"Συγγνωμη που σε ενοχλω, αλλα μου αρεσες πολυ και θα ηθελα να σε ξαναδω. Θα μπορουσα να σου δωσω το τηλεφωνο μου;" ή
"Συγγνωμη αν ενοχλω, αλλα θα ηθελα πολυ να σε ξαναδω - να σε κερασω ενα καφε εδω αυριο το απογευμα;"
Δεν ζηταω ΠΟΤΕ τηλεφωνο, και δεν επιμενω ΠΟΤΕ στην κουβεντα εκεινη την στιγμη, γιατι θα υπαρχει σιγουρα αμηχανια και απο τις δυο πλευρες, που μπορει να τα χαλασει ολα.
Ειτε δεχτει το τηλ. μου ειτε με απορριψει, φευγω αμεσως απο το μαγαζι, και την χαιρεταω φευγοντας απο μακρια. Κατευθειαν στο επομενο, για το επομενο θυμα.
Απο το κρεβατι μου εχουν περασει περιπου 70 ερασιτεχνιδες (οχι επι πληρωμη) εκ των οποιων οι 50 περιπου απο καμακι.
καλά εσύ εισαι κολημένος και με την μανα σου4 φορές
Άμα ήμουν γκόμενα,θα σου έριχνα χυλόπιτα,που μου μιλούσες στον ενικό 4 φορές.....
Συμφωνω μαζι σου εν μερει. Σε ΠΟΛΥ συγκεκριμενες περιπτωσεις τυπου MILF Cougar με ταγιερ, μιλαω στον πληθυντικο.Άμα ήμουν γκόμενα,θα σου έριχνα χυλόπιτα,που μου μιλούσες στον ενικό 4 φορές.....
Σωστος, απλα για να αποφευχθουν παρεξηγησεις.γκομενες απο καμακι που δεν πληρωσες δεν ειναι ερασιτεχνιδες. ειναι κανονικες γυναικες. υπαρχουν και αυτες
Ωραια η ''τακτικη'' σου ..... :S
Στις ποσες κοπελες (θυματα) σου πεφτει μια δηλαδη ?
Οχι πως με ενδιαφερει να το πραξω γιατι ποτε δεν μπορω να φανταστω τον εαυτο μου να παιζει με ματιες, ελπιδες και αισθηματα....
Απο απλη περιεργια ρωταω για να διαπιστωσω ποση ''αφελεια'' (λεγεται και χαζομαρα) υπαρχει ακομη .....
ετσι παει με τους αγαμητους φιλε, το ριχνουν στην αμπελοφιλοσοφια για να απαξιωσουν αυτον που καταφερε να δει το πραγμα απλως απλά ;)που βρισκετε βρε συναδελφε η αφελεια και η χαζομαρα στα γραφομενα του συναφελφου?
καλά εσύ εισαι κολημένος και με την μανα σου
Συμφωνω μαζι σου εν μερει. Σε ΠΟΛΥ συγκεκριμενες περιπτωσεις τυπου MILF Cougar με ταγιερ, μιλαω στον πληθυντικο.
Αλλιως, αν ειναι μια κοπελα γυρω στα 27 κι εγω 35, θα φανει πολυ γλοιωδες...
Ας πουμε οτι στις 2-3 φορες που θα βγω σε καποιο μπαρ, θα κανω μια προσεγγιση.Στις ποσες κοπελες (θυματα) σου πεφτει μια δηλαδη ?
Αν δεν σου αρεσει το φλερτ, κι ακομα περισσοτερο αν δεν σου αρεσει το σεξ, τοτε τι ακριβως κανεις εδω φιλαρακο;Απο απλη περιεργια ρωταω για να διαπιστωσω ποση ''αφελεια'' (λεγεται και χαζομαρα) υπαρχει ακομη .....
Ας πουμε οτι στις 2-3 φορες που θα βγω σε καποιο μπαρ, θα κανω μια προσεγγιση.
Και απο αυτες, μια στις 4-5 θα ανταποκριθουν και θα ξανασυναντηθουμε.
Απο εκει και περα δεν ειναι θεμα στατιστικης, ειναι περισσοτερο θεμα γουστου - γιατι προφανως μπορει εντελει να την απορριψω εγω αν δεν μου αρεσει η προσωπικοτητα της.
Και 55 να είσαι ο πληθυντικός δείχνει σεβασμό.....
Απο εκει και περα δεν ειναι θεμα στατιστικης, ειναι περισσοτερο θεμα γουστου - γιατι προφανως μπορει εντελει να την απορριψω εγω αν δεν μου αρεσει η προσωπικοτητα της.
Αν δεν σου αρεσει το φλερτ, κι ακομα περισσοτερο αν δεν σου αρεσει το σεξ, τοτε τι ακριβως κανεις εδω φιλαρακο;
Στο κοσμοπολιταν γρηγορα, να ψυχολογηθειτε με τις φιλες σου και να κλαιτε την μοιρα σας...