Διαγραμμένο μέλος 101687
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2010
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
η εκδοχη να μην αρεσει σε ολους το ξεκωλο δεν παιζει ε?
Μπααα μονο ο μεσιε σπιντ θα ελεγε οχι ... και αυτο οχι λογω ξεκωλιασης
Τι ειναι ξεκωλο,πως το εννοης?η εκδοχη να μην αρεσει σε ολους το ξεκωλο δεν παιζει ε?
Τι ειναι ξεκωλο,πως το εννοης?
μπααααααααΜπααα μονο ο μεσιε σπιντ θα ελεγε οχι ... και αυτο οχι λογω ξεκωλιασης
Αυτο το στυλακι δεν ειναι παντα καλο.....Εννοει αν καταλαβα καλα ολο αυτο το προστυχο-προκλητικο-πουτανο-στυλακι
αυτες ειναι οι εκδοχες?η ξεκωλο η μητερα τερεζα?! :oΑυτο το στυλακι δεν ειναι παντα καλο.....
Απλα θεωρω οτι ολα θελουν την ωρα τους....
ΔΕΝ μου αρεσουν οι δηθεν του κατηχητικου κιολας (με καμια δυναμη)
Που ειναι το κακο σε αυτο?Γιατι ενοχλει αυτο?Συνηθως ενοχλει οταν δεν μπορουμε και δεν εχουμε αυτο που χρειαζεται για να ειμαστε και εμεις ετσι,κοινως ζηλεια,κατα τα αλλα απολυτος φυσιολογικο η γυναικα ξεκωλο...Εννοει αν καταλαβα καλα ολο αυτο το προστυχο-προκλητικο-πουτανο-στυλακι
αντε ρε εγω δεν τις μπορω αυτες.θα μπορουσες να κανεις σχεση με τετοια γκομενα;Που ειναι το κακο σε αυτο?Γιατι ενοχλει αυτο?Συνηθως ενοχλει οταν δεν μπορουμε και δεν εχουμε αυτο που χρειαζεται για να ειμαστε και εμεις ετσι,κοινως ζηλεια,κατα τα αλλα απολυτος φυσιολογικο η γυναικα ξεκωλο...
Που ειναι το κακο σε αυτο?Γιατι ενοχλει αυτο?Συνηθως ενοχλει οταν δεν μπορουμε και δεν εχουμε αυτο που χρειαζεται για να ειμαστε και εμεις ετσι,κοινως ζηλεια,κατα τα αλλα απολυτος φυσιολογικο η γυναικα ξεκωλο...
Οχι φυσικα.... εχει παρα πολλες εκδοχες....αυτες ειναι οι εκδοχες?η ξεκωλο η μητερα τερεζα?! :o
Το φιλαρακι ο Σπιντ λογω ιδεολογιαs δεν θελει κωλοΜπααα μονο ο μεσιε σπιντ θα ελεγε οχι ... και αυτο οχι λογω ξεκωλιασης
Εχω κανει και με τετοιες και με αλλες....τις τετοιες γιατι τις κατακρινεται δεν καταλαβαινω,ποθ κανουν κατι λαθος?αντε ρε εγω δεν τις μπορω αυτες.θα μπορουσες να κανεις σχεση με τετοια γκομενα;
Καλα εσενα σε εχουν παρει χαμπαρι,δεν χρειαζεται να το διχνεις...
δεν τις κατακρινω προσωπικα,ο καθενας κανει οτι γουσταρει με τον εαυτο του,απλα δεν τις παω.Εχω κανει και με τετοιες και με αλλες....τις τετοιες γιατι τις κατακρινεται δεν καταλαβαινω,ποθ κανουν κατι λαθος?
αντε ρε εγω δεν τις μπορω αυτες.θα μπορουσες να κανεις σχεση με τετοια γκομενα;
αντε ρε εγω δεν τις μπορω αυτες.θα μπορουσες να κανεις σχεση με τετοια γκομενα;
Πολυ απλα τις αποφευγεις,για να μην εχεις ανασφαλειες μη σου γαμηθει με καποιον αλλον...δεν τις κατακρινω προσωπικα,ο καθενας κανει οτι γουσταρει με τον εαυτο του,απλα δεν τις παω.
εχω πειστει πλεον πως πουθενα δε κανουν.πριν μπω εδω μεσα τους καταλογιζα οτι φορανε πραγματα που δε τους πανε μπας κ τους προσεξει κανενας εχμμμ....κανενας σκετο.ας μεινω εκει.Εχω κανει και με τετοιες και με αλλες....τις τετοιες γιατι τις κατακρινεται δεν καταλαβαινω,ποθ κανουν κατι λαθος?
μπαααααααα
Διαφορετικες αποψεις απλαΑυτο το στυλακι δεν ειναι παντα καλο.....
Απλα θεωρω οτι ολα θελουν την ωρα τους....
ΔΕΝ μου αρεσουν οι δηθεν του κατηχητικου κιολας (με καμια δυναμη)