loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
AAA TIW PROHGOYMENHW BDOMADAS!!! μη λες τελευταια εκπομπη...χτες καταλαβα.Δεν λεω την μπαστα ρε τυπε,λεω για μια που ειχε ο θεμος στην εκπομπη τις 12-3-11
AAA TIW PROHGOYMENHW BDOMADAS!!! μη λες τελευταια εκπομπη...χτες καταλαβα.Δεν λεω την μπαστα ρε τυπε,λεω για μια που ειχε ο θεμος στην εκπομπη τις 12-3-11
λουκια ειναι στην εκπομπη 12-3-11 δες την και πεσμου ποια ειναι σε παρακαλω...
Ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι,ποια ειναι?Και ασε τα μπαζα κατα μερος...αν ειναι ετσι τα μπαζα...
δεν εχω ιδεα ποια ειναι.καραμπαζο με βυζια ειναι.Ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι,ποια ειναι?Και ασε τα μπαζα κατα μερος...αν ειναι ετσι τα μπαζα...
αν ειχε ωραια μουρη θα ττο παρεκαμπτα αυτο.Δεν θα έχει κοινωνική μόρφωση μάλλον, γιαυτό δεν αρέσει στην λουκ.
Δεν εχεις παρει γραμμη οτι ολοι ξερουν οταν λες εσυ καραμπαζο..ειναι μουναρος?δεν εχω ιδεα ποια ειναι.καραμπαζο με βυζια ειναι.
αυτα.
οκ...Δεν εχεις παρει γραμμη οτι ολοι ξερουν οταν λες εσυ καραμπαζο..ειναι μουναρος?
Δεν εχεις παρει γραμμη οτι ολοι ξερουν οταν λες εσυ καραμπαζο..ειναι μουναρος?
Ακουνε τα γουστα σου, αλλα απ την αναποδηδεν εχω ιδεα ποια ειναι.καραμπαζο με βυζια ειναι.
αυτα.
Ναιιιιιιιιιιιιιιιιι αυτη ειναι.....ταμτα μαστορακη ?
καθολου.εμενα μαρεσουν οι ωραιες γυναικες και στους αλλους τα ανοιχτοποδα ξανθα με ψευτικο μαλλι/βυζια οντα.Ακουνε τα γουστα σου, αλλα απ την αναποδη
Σ οτι δεν σ αρεσει , λενε ναι...Τυχαιο????
Ναιιιιιιιιιιιιιιιιι αυτη ειναι.....
Υπαρχει κουκλιΥπαρχει θρεντ παιδια η να ανοιξω για την ταμτα?
Δεν θα έχει κοινωνική μόρφωση μάλλον, γιαυτό δεν αρέσει στην λουκ.
καθολου.εμενα μαρεσουν οι ωραιες γυναικες και στους αλλους τα ανοιχτοποδα ξανθα με ψευτικο μαλλι/βυζια οντα.
αλλα με χαλαει αυτο που δε μπορει να στροφαρει γρηγορα :-
Κατα τα αλλα γαμισαμπλ και ομορφη
/quote]Μικρο βιλμακι μα εκει ειναι ολη η καυλα,σε αυτο που εσυ θεωρεις μειονεκτιμα...