You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πως βρίσκεις γκόμενα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Todok
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 79K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
οχι τυπε το τσεκαρα..Αν λετε το ξανθο στο τελος του βιντεο ειναι η Κατερινα Δεδε,πλειμειτ 2010.
Διαγραμμένο μέλος 101687
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2010
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Απλα ειναι βαρετο μωρε ... δλδ αν εισαι σε εναν κυκλο σοβαρων ανθρωπων πως την παρουσιαζεις αυτη :-?αλλα με χαλαει αυτο που δε μπορει να στροφαρει γρηγορα :-
Κατα τα αλλα γαμισαμπλ και ομορφη
/quote]Μικρο βιλμακι μα εκει ειναι ολη η καυλα,σε αυτο που εσυ θεωρεις μειονεκτιμα...
Γουστα ειναι ρε μαναρι ... τι να σε πω ... εγω ειμαι γυναικα αρα δε μπορω να σας νιωσω 100%
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Απλα ειναι βαρετο μωρε ... δλδ αν εισαι σε εναν κυκλο σοβαρων ανθρωπων πως την παρουσιαζεις αυτη ?
Γουστα ειναι ρε μαναρι ... τι να σε πω ... εγω ειμαι γυναικα αρα δε μπορω να σας νιωσω 100%
Απλα αλλαζειs τον κυκλο σε...τετραγωνο
sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Τωρα μιλας σωστα,αφηστε τους αντρες να κρινουν...οσο για το πως θα την παρουσιασεις σε εναν κυκλο σοβαρων ανθρωπων(αν υπαρχουν σοβαροι ανθρωποι)ουδεν προβλημα...μια χαρα θα την παρουσιασεις και θα θελουν ολοι οι σοβαροι τυποι να στην γαμησουν..
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
απο την μπαστα χιλιες φορες μπαρτσα τυπε.Δεν λεω την μπαστα ρε τυπε,λεω για μια που ειχε ο θεμος στην εκπομπη τις 12-3-11
Gator146
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2011
- Like
- 31
- Πόντοι
- 16
Τωρα μιλας σωστα,αφηστε τους αντρες να κρινουν...οσο για το πως θα την παρουσιασεις σε εναν κυκλο σοβαρων ανθρωπων(αν υπαρχουν σοβαροι ανθρωποι)ουδεν προβλημα...μια χαρα θα την παρουσιασεις και θα θελουν ολοι οι σοβαροι τυποι να στην γαμησουν..
Συμφωνω και επαυξανω...
Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
Ο προβληματισμός του να παρουσιάσεις ξέκωλο σε κύκλο ανθρώπων είναι η μεγαλύτερη μαλακία ever.
Καταρχήν, οι γυναίκες είτε ο κύκλος είναι σοβαρός ή ΓΤΠΚ, θα την κράξουν και θα κουστουμπολεύσουν.
Σε σοβαρό κύκλο:
- οι κοκκινιστοί θα συμφωνήσουν με την καλή τους που την κράζει, αλλά μέσα τους θα λένε με βεβαιότητα "κοίτα τι μουνί γαμάει ο πούστης" (και όλα τα άλλα τα κλαψομούνικα σε στυλ, για τα λεφτά του κάθεται κλπ κλπ κλπ).
- οι "παίχτες" θα αρχίσουν τα SMS στα πρακτορεία CT
Σε μη σοβαρό κύκλο:
Κοκκινιστοί και μη, απλά θα πουν..."Πω πω καύλα!"
Συμπέρασμα: Εάν γουστάρεις το ξέκωλο...παίξε μπάλλα γιατί όλοι θα ήθελαν να είναι στην θέση σου τελικά.
Καταρχήν, οι γυναίκες είτε ο κύκλος είναι σοβαρός ή ΓΤΠΚ, θα την κράξουν και θα κουστουμπολεύσουν.
Σε σοβαρό κύκλο:
- οι κοκκινιστοί θα συμφωνήσουν με την καλή τους που την κράζει, αλλά μέσα τους θα λένε με βεβαιότητα "κοίτα τι μουνί γαμάει ο πούστης" (και όλα τα άλλα τα κλαψομούνικα σε στυλ, για τα λεφτά του κάθεται κλπ κλπ κλπ).
Σε μη σοβαρό κύκλο:
Συμπέρασμα: Εάν γουστάρεις το ξέκωλο...παίξε μπάλλα γιατί όλοι θα ήθελαν να είναι στην θέση σου τελικά.
Διαγραμμένο μέλος 101687
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2010
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Απλα ειναι βαρετο μωρε ... δλδ αν εισαι σε εναν κυκλο σοβαρων ανθρωπων πως την παρουσιαζεις αυτη ?
Εσεις πολυ κοντρα μου πατε σημερα ...
Πειτε εδω μπροστα σε ολους ποσο με αγαπατε αλλιως δεν σας ξαναμιλαω > :'(
Ναι βρε ολοι θελουν να το γαμησουν το γκομενακι ...Τωρα μιλας σωστα,αφηστε τους αντρες να κρινουν...οσο για το πως θα την παρουσιασεις σε εναν κυκλο σοβαρων ανθρωπων(αν υπαρχουν σοβαροι ανθρωποι)ουδεν προβλημα...μια χαρα θα την παρουσιασεις και θα θελουν ολοι οι σοβαροι τυποι να στην γαμησουν..
αλλα δεν ξερω βαριεμαι ευκολα αρα ισως για αυτο να μηηη με τρελαινει ...
+ οτι τη θεωρω κουκλιτσα αλλα οχι μουναρα οποτε ισως φταιει αυτο
Gator146
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2011
- Like
- 31
- Πόντοι
- 16
Ο προβληματισμός του να παρουσιάσεις ξέκωλο σε κύκλο ανθρώπων είναι η μεγαλύτερη μαλακία ever.
Σε σοβαρό κύκλο:
Σε μη σοβαρό κύκλο:
Πες τα μωρε...λες και οι "σοβαροι" και "με επιπεδο" δεν εχουν καυλι....
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Σε σοβαρό κύκλο:
Σε μη σοβαρό κύκλο:
Ακριβωs
Ασε που το βραδυ οι ...κοκκινιστοι θα κοιμηθουν με την ξενερωτη (ΑΝ δλδ)
ενω οι "αλλοι" θα πετανε
Διαγραμμένο μέλος 101687
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2010
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Σε σοβαρό κύκλο:
Σε μη σοβαρό κύκλο:
Δεν εχω κανει αντρας μεσιε
sparkling_water
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 171
- Πόντοι
- 2.287
Γιατί όλες οι γυναίκες λένε συχνά: "βαριέμαι εύκολα";
Θέλουν να το παίζουν και καλά πως τους αρέσει το απρόβλεπτο.
Μαλακισμένες.
Ναι είμαι μισογύνης, στα παπάρια μου.
Μαλακισμένες.
Gator146
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2011
- Like
- 31
- Πόντοι
- 16
Εσεις πολυ κοντρα μου πατε σημερα ...
Πειτε εδω μπροστα σε ολους ποσο με αγαπατε αλλιως δεν σας ξαναμιλαω > :'(
Σε αγαπαμε μικρο προστυχο 18χρονο...
Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
Μπα...θα πουν και καλά στην αγάπη τους ότι θέλουν να δούνε Μπάρτσα στο filmnet για να μην πάνε στο κρεβάτι, και θα την βγάλουν με τσοντούλα και τα 5 ορφανά.Ασε που το βραδυ οι ...κοκκινιστοι θα κοιμηθουν με την ξενερωτη (ΑΝ δλδ)
Διαγραμμένο μέλος 101687
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2010
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Τι ειναι "κοκκινιστοι" ?
Γιατί όλες οι γυναίκες λένε συχνά: "βαριέμαι εύκολα";
Μαλακισμένες.
Σε αγαπαμε μικρο προστυχο 18χρονο...
ΓιουπιιιιιιιιιιιιιιιιΕσεις πολυ κοντρα μου πατε σημερα ...
Πειτε εδω μπροστα σε ολους ποσο με αγαπατε αλλιως δεν σας ξαναμιλαω
Δεν αναφερομαστε σε σενα ρε καβλα.....Με συγχωρειs για το ...ρε
Γενικη συζητηση κανουμε
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
η εκδοχη να μην αρεσει σε ολους το ξεκωλο δεν παιζει ε?
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
εγω γενικα δεν τα παω καλα με τον κωλο.η εκδοχη να μην αρεσει σε ολους το ξεκωλο δεν παιζει ε?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 57K
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις