Μπλα μπλα παλι τυπε.
Απο εργα, μηδεν.
Εαν ειχες αντρισμο πανω σου, τοσες φορες που σε εχω προσκαλεσει δημοσιως να ερθεις να τα δεις ολα με τα ματια σου, εχεις αρνηθει.
Εσυ εχεις κατι να κρυψεις τυπε, οχι εγω.
Αν μη τι αλλο αυτος που ειναι ανοιχτος και λεει ελα να τα πιουμε στο ταδε μαγαζι να περασουμε καλα, να ειναι αυτος που κρυβει κατι.
Και σε εμενα αλλα και σε αλλα αρχαια μελη (που εχω βγει μαζι τους απειρες φορες ας μιλησουν αν θελουν οι ιδιοι) εχεις αρνηθει στο να βρεθουμε για ενα καφε.
Βγαινεις τωρα και γραφεις σελιδες μαζι με το θιασο για να καλυψεις τις σελιδες της ντροπης.
Τις σελιδες που σου γραφω αντρικα ελα να βγουμε για καφε σε δημοσιο μερος μαγαζι και αρνεισαι.
Που σου λεω ανεβασε μια φωτο το χερι σου και φοβασαι-κρυβεις ακομα και αυτο.
Συνεχιζεις να γραφεις τα οσα γραφεις για να καλυψεις τη ντροπη και την ελλειψη αντρισμου τυπε.
Συνεχισε να λες οτι λες, στα αρχιδια μου και για εσενα και για τους υπολοιπους.
Οποιος εχει αντρισμο, μου στελνει πμ και λεει ελα ρε μαγκα για καφε εκει, το τηλεφωνο μου ειναι αυτο ειμαι αυτος. Οπως ειχαν τη περιεργεια πολλα μελη και βγηκαμε και περασαμε μια χαρα και με μερικους διατηρουμε ακομα την επαφη και περναμε καλα σε καθε ευκαιρια.
Καποια πραγματα κανουν μπαμ τυπε.
Την ελαχιστη νοημοσυνη να εχει καποιος, καταλαβαινει και κρινει.
Μιλας για αντριλικια και για σκληρους χυστες και φοβασαι να ανεβασεις μια φωτο το χερι σου με αυτο το ποστ ως φοντο. Φοβασαι να βγεις για ενα καφε σε δημοσιο μερος.
Οι γυναικες ειναι πιο τολμηρες, ανεβαζουν αβερτα φωτο και βγαινουν συνεχεια και γνωριζουν κοσμο.
Συνεχιστε με το θιασο, στα αρχιδια μου.
Μπλα μπλα, πμ ακομα απο εσενα με το τηλεφωνο σου και το ονομα σου δεν εχω λαβει, ουτε προκειται.
Βαλε τωρα το θιασο στη μαχη να γραφει για 100 σελιδες να καλυψει και αυτη τη σελιδα.
Εκει στηριζεσαι παντα, μετα απο καθε ρεζιλικι, στηριζεσαι στο οτι σε βαριεται αυτος που σε ρεζιλεψε και γραφεις 100 σελιδες πανω απο αυτον για να βαριεται και αυτος που διαβαζει να βρει τη σελιδα της ντροπης.
Αψογη τακτικη.
Συνεχισε τη, μονο για αυτα εισαι ικανος.
Και επειδη το εχεις λατρεψει και σου αρμοζει...δικο σου φιλε, αφιερωμενο.