Το έχεις πιάσει λίγο λάθος το θέμα. Αν θες να γαμάς 5 γκόμενες το μήνα, τότε ναι οι πουτάνες είναι η μόνη σου λύση! Αν θες να κάνεις κάτι άλλο στη ζωή σου (οικογένεια, παιδιά, κτλ), τότε μπορείς μεν να γαμάς 5 μουνιά το μήνα + την γυναίκα σου.
Από εκεί και πέρα, είναι θέμα επιλογής του τι θέλει ο καθένας! Εμένα φυσικά άλλαξε η ζωή μου εντελώς και παρόλο που χώρισα δεν μετανιώνω διόλου διότι τώρα έχω ένα γιο! ΟΚ, δεν περιμένω να καταλάβεις τι σημαίνει αυτό, όχι μόνο εσύ αλλά και κανένας που δεν έχει.
Όσο για τις επιυυχίες τις δικές μου, δεν θα το έλεγα 95%-5% τα ποσόστα είναι πε΄ριπου 50-50. Κι αυτό ισχύει για όλους αν δεν είσαι κάγκουρας και ξέρεις να μιλήσεις, όχι μόνο για μένα! Το ότι δεν θες δεσμεύσεις και τέτοια είναι δικαίωμά σου, δεν μπορείς όμως να ξέρεις πως είναι και το άλλο αφού δεν το έχεις ζήσει.
Αν είχες παντρευτεί, είχες κάνει οικογένια και παιδιά, τότε μπορεί να ήσουν και αρμόδιος να εκφέρεις άποψη. Τώρα απλά υποθέτεις πως θα είναι μάλλον επειδή μάλλον εσύ ήσουν στο 95%-5%. Κι είναι απόλυτα λογικό μιας κι αυτό που λες "άκου να δεις κορίτσι μου, ΟΚ να έχουμε σχέση αλλά να ξέρεις εγώ γαμάω και πουτάνες!!!" είναι για 100%-0%, όχι για 95-5!
Αλλά μην κρίνεις εξ' ιδίων τα αλλότρια