Νέα

Πως θα μπορέσω να ρίξω μια σερβιτόρα που μου αρέσει;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Fuckeros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 221
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

escoman

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
297
Πόντοι
26
Μία φράση που πρέπει να μπει στο ανθολόγιο του μπου

Δεν έχω θέμα. Παλιά είχα γνωστό που έπινε αυτό ακριβώς. Όταν είναι περιέργη η παραγγελία είναι πιο εύκολο να τους μείνεις στο μυαλό (ακόμα κι αν ο λόγος είναι γιατί τους βγάζεις το λάδι για να στη φτιάξουν).

Αυτό το είχα διαβάσει και σε βιβλίο, νομίζω "μπιλιάρδο στις 8 και μισή", όπου ένας αρχιτέκτονας όταν πρωτοπήγε για ένα πρότζεκτ σε μια επαρχιακή πόλη πήγε στην κεντρική καφετέρια και παρήγγειλε έναν συνδυασμό για πρωϊνό που ποτέ δεν είχε φάει πριν ίσα για εντυπωσιασμό.

Αυτό με τα περίεργα τα προτείνει κι ο τυπάς με το game δε θυμάμαι πώς τον λένε. Αλλά έχει σκάσει ντυμένος κότα σε παρουσίαση pick up art.

Είναι γεγονός πάντως ότι αν όλα πάνω σου είναι στον μέσον όρο δε θα σε θυμάται ο άλλος, πρέπει να πεις κάτι ή να κάνεις κάτι ή να έχεις κάτι επάνω σου που θα σε ξεχωρίσει (γι'αυτό το εύκολο είναι να ντυθεί κάποιος ακριβά τη σημερινή εποχή). Ακόμα κι αυτό που είπε κάποιος για το αν πας με παρέα στο μαγαζί κλπ. Είναι πιο εύκολο αν πας μαζί με παρέα συχνά και κάνετε λογαριασμό να σας γνωρίσει το μαγαζί και οι υπάλληλοι. Αν χαβαλεδιάζετε και γελάτε και σας ακούνε και δυο τετράγωνα μακρυά ακόμα καλύτερα.

arkas1986

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2018
Κριτικές
15
Like
363
Πόντοι
326
Αρέσουν στις γυναίκες οι ευθείς και γρήγοροι άνδρες

demosmet

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2016
Like
79
Πόντοι
6
Η πιο καλή γκαρσόνα είμαι εγώ
γιατί με τέχνη όλους του κερνώ
κι αυτοί μου λένε μάνα μου τι είσαι εσύ
γλυκιά γκαρσόνα φέρε μας κρασί

Στα πεταχτά μοιράζω τις μισές
στο πιάτο κι ο μεζές
μαρίδα και τυρί

Τότε κι αυτοί
μου δίνουν πουρμπουάρ
τους λέγω ορεβουάρ
και φεύγουνε στουπί

Πουλώ κρασί οκάδες με μεζέ
χωρίς ποτέ να δίνω βερεσέ
κι όταν αρχίζω τις γλυκές ματιές
μεθάνε τότε όλοι τρεις φορές

Στα πεταχτά μοιράζω τις μισές
στο πιάτο κι ο μεζές μαρίδα και τυρί

Τότε κι αυτοί μου δίνουν πουρμπουάρ
τους λέγω ορεβουάρ και φεύγουνε στουπί

Κι όταν μου πει κανείς πως μ’αγαπά
πληρώνει τρεις φορές την μια οκά
του ρίχνω μέσα στο κρασί νερό
και τον ταράζω στο λογαριασμό

demosmet

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2016
Like
79
Πόντοι
6

Κι όταν μου πει κανείς πως μ’αγαπά
πληρώνει τρεις φορές την μια οκά
του ρίχνω μέσα στο κρασί νερό
και τον ταράζω στο λογαριασμό

i rest my case.....

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
για μια σερβιτορα ανοιχτηκε ολοκληρο θεμα?
αμαν πια με την αγαπουλιαση καποιων.
απαξιώστε τις γκομενες μην γινεστε καληνυχτακιδες και γκομενοβοσκοι.
μην σπαταλάτε αδικα χρονο χρημα ενεργεια,ασχολειθηται μονο με τον αγοραιο ερωτα και μετα αφιερώστε χρονο στον εαυτο σας.
οι γκομενες το μονο που μπορουν να σας κανουν είναι να σας πανε πισω γενικα στη ζωη σας.
εμεις οι αντρες ειμαστε τυχεροι εχουμε τον αγοραιο ερωτα,με λιγα μονο χρηματα πηδαμε,φανταστειτε το 90% των αντρων να απαξιωναν τις γκομενες και να πηδαγαν μονο ιεροδουλες.
οι γκομενες θα ειχαν αφηνιασει και στην κυριολεξια παρακαλετες θα μας ζητουσαν να τις πηδήξουμε.
παράδειγμα οι ασχημες οι γκομενες που σταζει το μουνι τους από ελλειψη γιατι δεν τους τη πεφτει κανεις ποσο ευκολες είναι και κοιταχτε τις ωραιες γκομενες που εχουν απλετη προσφορα από κλαρινογαμπρους πως το παιζουν δυσκολες και ντιβες.

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
μην σπαταλάτε αδικα χρονο χρημα ενεργεια,ασχολειθηται μονο με τον αγοραιο ερωτα και μετα αφιερώστε χρονο στον εαυτο σας.
οι γκομενες το μονο που μπορουν να σας κανουν είναι να σας πανε πισω γενικα στη ζωη σας.
εμεις οι αντρες ειμαστε τυχεροι εχουμε τον αγοραιο ερωτα,με λιγα μονο χρηματα πηδαμε,φανταστειτε το 90% των αντρων να απαξιωναν τις γκομενες και να πηδαγαν μονο ιεροδουλες.
οι γκομενες θα ειχαν αφηνιασει και στην κυριολεξια παρακαλετες θα μας ζητουσαν να τις πηδήξουμε.
παράδειγμα οι ασχημες οι γκομενες που σταζει το μουνι τους από ελλειψη γιατι δεν τους τη πεφτει κανεις ποσο ευκολες είναι και κοιταχτε τις ωραιες γκομενες που εχουν απλετη προσφορα από κλαρινογαμπρους πως το παιζουν δυσκολες και ντιβες.
Τα τραβέλια στην οδο Άγκυρας που επισκέπτεσαι σου έσκισαν τον πατο σημερα?

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
Λίγο άκυρο η απαξίωση γυναικών όταν τα σκας χοντρά για μισή ή μια ώρα μηχανικού σεξ. Ίσα ίσα ο άντρας δεν πρέπει ποτέ να απαξιώσει τις γυναίκες. Η ίδια η πρόταση είναι καταστρεπτική για το ορμονικό του προφίλ (θα σου πω κάτι που δε το ξέρουν πολλοί,  ότι όταν ένας άντρας λέει «δε τις έχω ανάγκη», η υποφυση κλείνει και η τεστοστερόνη του φτάνει τα 250-300 και μετά ο άντρας κλαίει ότι έχει υπογοναδισμό). Αντί να τις απαξιώσουμε, πρέπει απλώς να αλλάξουμε τον τρόπο προσέγγισης τους. Εσυ λες «κλείστε πόρτες κλείστε παντζουρια και πληρώστε». Όχι μόρτη μου...
Με τραβέλια παει και αυτός.
Δικός σου είναι.
Τον παρεξηγήσες

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Με τραβέλια παει και αυτός.
Δικός σου είναι.
Τον παρεξηγήσες
ποια τραβελια ρε συκοφαντη που εσυ ειχες γινει σκυλακι και σε τραβολογουσε μια γκομενα.
τα ξεχασες που σου γαμαγε τη ψυχουλα.
αντρε τρολακια της συμφορας.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786

Ρε μεγάλε, ποιο το πρόβλημά σου? Σου έχει πρήξει κανείς τ' αρχίδια εσένα που γαμείς μόνο πουτάνες? Δεν καταλαβαίνω την εμμονή σου "απαξιώστε τις γυναίκες, γαμάτε μόνο πουτάνες".... ή μάλλον καταλαβαίνω... έχεις φάει τρελή χλαπάτσα από γκόμενα, ε? Εντάξει, μικρός είσαι ακόμα, θα περάσει! :grin:

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
ποια τραβελια ρε συκοφαντη που εσυ ειχες γινει σκυλακι και σε τραβολογουσε μια γκομενα.
τα ξεχασες που σου γαμαγε τη ψυχουλα.
αντρε τρολακια της συμφορας.
εγω σου εχω βαλει τοσες φορές το ποστ σου στα τραβέλια της Άγκυρας 1.
Βαλε και εσυ για τοτε που με τραβολογουσαν
:2funny:

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Λίγο άκυρο η απαξίωση γυναικών όταν τα σκας χοντρά για μισή ή μια ώρα μηχανικού σεξ. Ίσα ίσα ο άντρας δεν πρέπει ποτέ να απαξιώσει τις γυναίκες. Η ίδια η πρόταση είναι καταστρεπτική για το ορμονικό του προφίλ (θα σου πω κάτι που δε το ξέρουν πολλοί,  ότι όταν ένας άντρας λέει «δε τις έχω ανάγκη», η υποφυση κλείνει και η τεστοστερόνη του φτάνει τα 250-300 και μετά ο άντρας κλαίει ότι έχει υπογοναδισμό). Αντί να τις απαξιώσουμε, πρέπει απλώς να αλλάξουμε τον τρόπο προσέγγισης τους. Εσυ λες «κλείστε πόρτες κλείστε παντζουρια και πληρώστε». Όχι μόρτη μου...
τυπε ειπα απαξιωση των γκομενων των εξω και ασχολια μονο με τον αγοραιο ερωτα.
πιστευεις όταν γαμας ανα τριτη μερα στα μπουρδελα θα παθεις υπογοναδισμο?
σοβαρεψου ρε τυπε και ασε τις θεωριες των φεμινιστων.
εισαι αντρας και θες να πηδας,αυτο μπορεις να το βρεις σε χρονο ντε τε στον αγοραιο ερωτα με λιγο μονο χρημα.
αν απαξιώσεις τον αγοραιο ερωτα και ασχοληθείς εξολοκλήρου με τις γκομενες για να πηδηξεις μια θα σε παρει χρονος θα χαλασεις ενεργεια και συναμα χρημα.
αν εγω και εσυ ένα μηνα ξεκινήσουμε το αθλημα εγω θα πηδαω ανα τριτη μερα και θα χαλαω μονο λιγο χρημα ενώ εσυ θα σπαταλάς χρημα χρονο ενεργεια για να μπορέσεις να ρηξεις μια,αν στο μηνα σου πανε όλα καλα και τη ρηξεις και πηδηξεις εγω θα εχω πηδηξει τουλάχιστον 10 διαφορετικες γκομενες.
και οι δθο χαλασαμε χρημα αλλα εσυ χαλασες επιθπλεον χρονο και ενεργεια .

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Ρε μεγάλε, ποιο το πρόβλημά σου? Σου έχει πρήξει κανείς τ' αρχίδια εσένα που γαμείς μόνο πουτάνες? Δεν καταλαβαίνω την εμμονή σου "απαξιώστε τις γυναίκες, γαμάτε μόνο πουτάνες".... ή μάλλον καταλαβαίνω... έχεις φάει τρελή χλαπάτσα από γκόμενα, ε? Εντάξει, μικρός είσαι ακόμα, θα περάσει! :grin:

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΕΣΥ !!!!

Ο τυπάς που γυαλίζει την bmw cambrio , βγάζει έξω 2-3 καριόλες, ξοδεύει για φαγητό καμια 200αρα,
μετά τις πάει σε ποτάδικο ... χαλάει άλλα 200 ....

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ
ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΙΖΕΙ ...

δεν σου προκαλεί καμία αντίδραση ;;;;;;;

Δεν είναι κοινωνικό απόβλητο, όπως αυτός που περνάει μπροστά από νηπιαγωγείο,
όταν σχολάνε τα μόμολα, με 150χλμ/ώρα ;;;;;

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
εγω σου εχω βαλει τοσες φορές το ποστ σου στα τραβέλια της Άγκυρας 1.
Βαλε και εσυ για τοτε που με τραβολογουσαν
:2funny:
βαλτο μωρη κοταρα,επειδη ρωτησα μια κοπελα ποτε ανοιγουν τοτε που ειχαν κλεισει τα μπουρδελα καθεσαι και διατυμπανίζεις συκοφαντιες.
βρες καπου να λεω ότι παω με τραβελια και θα σου δωσω βραβειο.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
ρε μπαρμπα θωμα δεν υπαρχει αντρας που να μην εχει φαει ξενερα από γκομενα.
αυτό πιστευεις ότι μ εκανε να λεω αυτά?οχι γερομπαρμπαδι,φιλοσοφησα τη ζωη,εβαλα τα υπερ και τα κατά και οι ιεροδουλες κερδιζουν με διαφορα τις εξω γκομενες.
αντρας που τον ενδιαφερει το σεξ ασχολειται μονο με ιεροδουλες,ενω αντρα που τον ενδιαφερει η μοστρα το κοινωνικο στατους η αποκατασταση κλπ ασχολειται εξολοκλήρου με τις γκομενες.
διαλεξτε κατηγορια να δειτε το προφιλ σας.

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
βαλτο μωρη κοταρα,επειδη ρωτησα μια κοπελα ποτε ανοιγουν τοτε που ειχαν κλεισει τα μπουρδελα καθεσαι και διατυμπανίζεις συκοφαντιες.
βρες καπου να λεω ότι παω με τραβελια και θα σου δωσω βραβειο.
"Ελπίζω να ανοίξετε απο Δευτέρα" έγραψες στο ξεκαρφωτο :2funny: σε ενα τραβελομπουρδελο.
Ειναι γνωστό ότι ολα τα straight μέλη του site ρωτάνε με αγωνία τους οίκους τραβελιων ποτε ανοίγουν

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
ρε μπαρμπα θωμα δεν υπαρχει αντρας που να μην εχει φαει ξενερα από γκομενα.
αυτό πιστευεις ότι μ εκανε να λεω αυτά?οχι γερομπαρμπαδι,φιλοσοφησα τη ζωη,εβαλα τα υπερ και τα κατά και οι ιεροδουλες κερδιζουν με διαφορα τις εξω γκομενες.
αντρας που τον ενδιαφερει το σεξ ασχολειται μονο με ιεροδουλες,ενω αντρα που τον ενδιαφερει η μοστρα το κοινωνικο στατους η αποκατασταση κλπ ασχολειται εξολοκλήρου με τις γκομενες.
διαλεξτε κατηγορια να δειτε το προφιλ σας.

Σώπα ρε μεγάλε! Στα 20-25 σου έγινες φιλόσοφος, από τις άπειρες εμπειρίες που είχες και το τρίψιμο στη ζωή? Φαντάζομαι στα 80 σου τι θα φιλοσοφείς!!!

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΕΣΥ !!!!

Ο τυπάς που γυαλίζει την bmw cambrio , βγάζει έξω 2-3 καριόλες, ξοδεύει για φαγητό καμια 200αρα,
μετά τις πάει σε ποτάδικο ... χαλάει άλλα 200 ....

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ
ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΙΖΕΙ ...

δεν σου προκαλεί καμία αντίδραση ;;;;;;;

Δεν είναι κοινωνικό απόβλητο, όπως αυτός που περνάει μπροστά από νηπιαγωγείο,
όταν σχολάνε τα μόμολα, με 150χλμ/ώρα ;;;;;
τι να σου πει ο μπαρμπας ρε φιλαρακι,ειναι ο μεγαλύτερος μετοχος των εξω γκομενων,ο καλυτερος σοφερ και νυχτοφυλακας τους.
είναι το καλο παιδι που ψαχνουν για να πατησουν οι γκομενοντιβες.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Ζαν κλωντ .... δεν νομίζω ότι πολλοί στα 25 , είχαν πηδήξει περισσότερες πουτάνες από μένα ...

Κάποια στιγμή θες και γκόμενες , για πιο προσωπικό γαμήσι ........

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Σώπα ρε μεγάλε! Στα 20-25 σου έγινες φιλόσοφος, από τις άπειρες εμπειρίες που είχες και το τρίψιμο στη ζωή? Φαντάζομαι στα 80 σου τι θα φιλοσοφείς!!!

Για τους παραπανω που ανέφερα, έχεις να πεις κάτι ;;;
ή παριστάνεις ότι δεν υπάρχουν ;;;

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
31 είμαι ρε μπαρμπαδι καΙ σαυτα τα ζητήματα δεν παιζει ρολο η ηλικια.
υπαρχουν ανθρωποι που σε μικρη ηλικια καταφεραν να κανουν πραγματα που αλλοι τα εκαναν και εάν... στα βαθια γεράματα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom