aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 68.551
- Πόντοι
- 11.956
Δεν έρχεσαι Αθήνα να γνωριστούμε ?Δίκιο έχεις......έβγαλα τη φώτο με καβλωμένες ρώγες
Δεν έρχεσαι Αθήνα να γνωριστούμε ?Δίκιο έχεις......έβγαλα τη φώτο με καβλωμένες ρώγες
Ήδη ενοιωσα κολακευμενος κυρία μου...Κρατάω τις προτιμήσεις σου για την επόμενη φωτογραφια μου
Επειδή γράφω εγώΓια πρώτη φορά νιώθω όμορφα εδώ μαζί σας
Επειδή γράφω εγώΓια πρώτη φορά νιώθω όμορφα εδώ μαζί σας
Ανάλογα το πόσα κιλά μαλακίες ποστάρει κανείς παίρνει και βαθμό
Θα τους βγάλουμε έξω και θα τους μετρήσουμε να δούμε ποιος τον έχει πιο μεγάλο....τον βαθμό εννοώ!απο μεγας και πανω να κοιτας οι αλλοι ειναι γκαρσονια πανε εδω φερε αυτο και τετοια
καυλωσες με το μεγας αληθεια πες μου
Όπως τα λεςΘα τους βγάλουμε έξω και θα τους μετρήσουμε να δούμε ποιος τον έχει πιο μεγάλο....τον βαθμό εννοώ!
Ελπίζω να μην μπούμε σε τέτοια διαδικασία ,όλοι είμαστε συναγωνιστές και ουχί ανταγωνιστές!
η χαμηλη χαλαρωση φταιει μαλλον.Για πρώτη φορά νιώθω όμορφα εδώ μαζί σας
και χορός επισης τύπεΗ χαλάρωση με κάνει να νιώθω καλύτερα το σώμα μου...
μαλλον εχω ναι.Μάλλον έχεις δίκιο...
Τύπε δεν σε έχει πείσει ακόμα οτι είναι καυλωμένη 35αρα που σκέφτεται να ανέβει Αθήνα και να κερατώσει τον άνδρα της ?και χορός επισης τύπε
Ήταν η τελευταία φορά που χε ανέβει Αθήνα ... μετά ήταν τόσο νότια που δεν είχε ιντερνετμαλλον εχω ναι.
να σου πω ρε συ μια.
απο το 2017 μελος, πως και μας θυμηθηκες τωρα, μετα απο 5 χρονια ?
τι παιχτηκε ? ...απορια το εχω
σε τι συναγωνιζομαστε η ανταγωνιζομαστε μαστορα?Θα τους βγάλουμε έξω και θα τους μετρήσουμε να δούμε ποιος τον έχει πιο μεγάλο....τον βαθμό εννοώ!
Ελπίζω να μην μπούμε σε τέτοια διαδικασία ,όλοι είμαστε συναγωνιστές και ουχί ανταγωνιστές!
Δεν ήξερες, δε ρώταγες?Η αλήθεια είναι ότι δεν μπόρεσα να καταλαβω πως λειτουργεί το site και για αυτό δεν ασχολήθηκα