papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.343
- Πόντοι
- 27.261
κυρ γιαννη μας εισαι διανοια.2019-2021 covid
2017-2019 προετοιμασία για covid
2022 bou attack
απλα... ου α ο.
κυρ γιαννη μας εισαι διανοια.2019-2021 covid
2017-2019 προετοιμασία για covid
2022 bou attack
κυρ γιαννη μας εισαι διανοια.
απλα... ου α ο.
οχι δε ξερω, αλλα να μαθω θελω... μην την πατησω και εγω στο μελλον.Να ξέρεις του αξίζει ότι έχει πάθει
Παπάρας δηλαδή ο άντρας σου.Να ξέρεις του αξίζει ότι έχει πάθει
Μα ο άντρας σου δεν σε περιποιείται,δεν φροντίζει για την ικανοποίηση σου;Τα μεγάλα στην Πάτρα ναι γιατί δεν θέλω να μάθει ο άντρας μου τίποτα
Κρίμα να μην της δίνει ένα σκληρό γαμήσι καθημερινά τύπε..Μα ο άντρας σου δεν σε περιποιείται,δεν φροντίζει για την ικανοποίηση σου;
Υποθέτω ότι ο σύζυγος είναι κουρασμένος από την δουλειά και δεν έχει χρόνο να αφιερώσει στην Χριστίνα μας...οικονομικά και κοινωνικά είναι αποκαταστημενη ,σεξουαλικά και συναισθηματικά νιώθει μόνη .Κρίμα να μην της δίνει ένα σκληρό γαμήσι καθημερινά τύπε..
υπομονη, του χρονου συμπληρωνει 10ετια και παει για βαρεα.Από το 13
Για μένα δεν υπάρχει κούραση όταν είναι να γαμήσω..Και τέρμα κουρασμένος να είμαι μια πίπα θα της έδινα της άλλης , η θα την ανέβαζα από πάνω να χοροπηδάει σαν τρελή.Υποθέτω ότι ο σύζυγος είναι κουρασμένος από την δουλειά και δεν έχει χρόνο να αφιερώσει στην Χριστίνα μας...οικονομικά και κοινωνικά είναι αποκαταστημενη ,σεξουαλικά και συναισθηματικά νιώθει μόνη .
Η Χριστίνα μπορεί να με διορθώσει αν δεν ισχύει κάτι....
α μπα ??Δεν κάνω ποτέ συναντήσεις στην Πάτρα
ποιες απ'ολες ?Σκέφτομαι για τις γιορτές
ΈποςΓια μένα δεν υπάρχει κούραση όταν είναι να γαμήσω..Και τέρμα κουρασμένος να είμαι μια πίπα θα της έδινα της άλλης , η θα την ανέβαζα από πάνω να χοροπηδάει σαν τρελή.