Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 31.251
- Πόντοι
- 28.246
Όχι ακριβώς απέναντί μου αλλά και διαγώνια πλέον, μην μου την κόψεις στα μέζεα. Χρήζεις μεγάλης προσοχής εσύ.ρε παπάρα όλα στα ξερνάνε?
Όχι ακριβώς απέναντί μου αλλά και διαγώνια πλέον, μην μου την κόψεις στα μέζεα. Χρήζεις μεγάλης προσοχής εσύ.ρε παπάρα όλα στα ξερνάνε?
τι παπάρας είσαι...Όχι ακριβώς απέναντί μου αλλά και διαγώνια πλέον, μην μου την κόψεις στα μέζεα. Χρήζεις μεγάλης προσοχής εσύ.
Ωπα!Αφού το ζήτησε ο Μέγας........
Φόρεστ Κρίσταλ Πάλας μου λες τι θα γίνει; Παίζει τώρα.τι παπάρας είσαι...
αφού ήταν 150 κιλά μαλάκας ο μαλάκας
αύριο απόγευμα στο ημίχρονο περίμενε τηλέφωνο...να ακούσω γνώμες και σχόλια
Αφού το ζήτησε ο Μέγας........
Χρειαστηκες ενα 8ωρο για να βρεις φωτογραφια τυπε μου.Αφού το ζήτησε ο Μέγας........
Μια παντρεμένη και εργαζομένη γυναίκα δεν έχει το χρόνο και τη δυνατότητα να κάθετε 8 ώρες σε ένα pc για να απαντάει άμεσα και όποτε απαιτείτε εσείς....αλλά η προκατάληψη είναι χαρακτηριστικό εδώ....Χρειαστηκες ενα 8ωρο για να βρεις φωτογραφια τυπε μου.
Πρεπει να βελτιωσεις τον χρονο σου.
αυτες ειναι δηλαδη καυλωμένες ??Δίκιο έχεις......έβγαλα τη φώτο με καβλωμένες ρώγες
Η ατιμη η κοινωνια μας εκανε ετσι κυρα Χριστινα.Μια παντρεμένη και εργαζομένη γυναίκα δεν έχει το χρόνο και τη δυνατότητα να κάθετε 8 ώρες σε ένα pc για να απαντάει άμεσα και όποτε απαιτείτε εσείς....αλλά η προκατάληψη είναι χαρακτηριστικό εδώ....
Σπαρακτικό ! οριακά θα σας συλληπηθούμεΜια παντρεμένη και εργαζομένη γυναίκα δεν έχει το χρόνο και τη δυνατότητα να κάθετε 8 ώρες σε ένα pc για να απαντάει άμεσα και όποτε απαιτείτε εσείς....αλλά η προκατάληψη είναι χαρακτηριστικό εδώ....
αν ήξερα τι θα γίνει θα έπαιζα στοίχημα...Φόρεστ Κρίσταλ Πάλας μου λες τι θα γίνει; Παίζει τώρα.
Ας το κρίνουν όσες/όσοι παρακολουθούν.....αυτες ειναι δηλαδη καυλωμένες ??
δεν ειναι του στυλ μου,Ας το κρίνουν όσες/όσοι παρακολουθούν.....
Ωραία ζιαβύ!!!Αφού το ζήτησε ο Μέγας........