Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 35.031
- Πόντοι
- 28.246
Όχι ακριβώς απέναντί μου αλλά και διαγώνια πλέον, μην μου την κόψεις στα μέζεα. Χρήζεις μεγάλης προσοχής εσύ.ρε παπάρα όλα στα ξερνάνε?![]()
Όχι ακριβώς απέναντί μου αλλά και διαγώνια πλέον, μην μου την κόψεις στα μέζεα. Χρήζεις μεγάλης προσοχής εσύ.ρε παπάρα όλα στα ξερνάνε?![]()
τι παπάρας είσαι...Όχι ακριβώς απέναντί μου αλλά και διαγώνια πλέον, μην μου την κόψεις στα μέζεα. Χρήζεις μεγάλης προσοχής εσύ.
Ωπα!Αφού το ζήτησε ο Μέγας........
Φόρεστ Κρίσταλ Πάλας μου λες τι θα γίνει; Παίζει τώρα.τι παπάρας είσαι...
αφού ήταν 150 κιλά μαλάκας ο μαλάκας
αύριο απόγευμα στο ημίχρονο περίμενε τηλέφωνο...να ακούσω γνώμες και σχόλια
Αφού το ζήτησε ο Μέγας........
Χρειαστηκες ενα 8ωρο για να βρεις φωτογραφια τυπε μου.Αφού το ζήτησε ο Μέγας........
Μια παντρεμένη και εργαζομένη γυναίκα δεν έχει το χρόνο και τη δυνατότητα να κάθετε 8 ώρες σε ένα pc για να απαντάει άμεσα και όποτε απαιτείτε εσείς....αλλά η προκατάληψη είναι χαρακτηριστικό εδώ....Χρειαστηκες ενα 8ωρο για να βρεις φωτογραφια τυπε μου.
Πρεπει να βελτιωσεις τον χρονο σου.
αυτες ειναι δηλαδη καυλωμένες ??Δίκιο έχεις......έβγαλα τη φώτο με καβλωμένες ρώγες![]()
Η ατιμη η κοινωνια μας εκανε ετσι κυρα Χριστινα.Μια παντρεμένη και εργαζομένη γυναίκα δεν έχει το χρόνο και τη δυνατότητα να κάθετε 8 ώρες σε ένα pc για να απαντάει άμεσα και όποτε απαιτείτε εσείς....αλλά η προκατάληψη είναι χαρακτηριστικό εδώ....
Σπαρακτικό ! οριακά θα σας συλληπηθούμεΜια παντρεμένη και εργαζομένη γυναίκα δεν έχει το χρόνο και τη δυνατότητα να κάθετε 8 ώρες σε ένα pc για να απαντάει άμεσα και όποτε απαιτείτε εσείς....αλλά η προκατάληψη είναι χαρακτηριστικό εδώ....
αν ήξερα τι θα γίνει θα έπαιζα στοίχημα...Φόρεστ Κρίσταλ Πάλας μου λες τι θα γίνει; Παίζει τώρα.
Ας το κρίνουν όσες/όσοι παρακολουθούν.....αυτες ειναι δηλαδη καυλωμένες ??![]()
δεν ειναι του στυλ μου,Ας το κρίνουν όσες/όσοι παρακολουθούν.....
Ωραία ζιαβύ!!!Αφού το ζήτησε ο Μέγας........