xristina35ara
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Σεπ 2017
- Like
- 2.471
- Πόντοι
- 446
Ευτυχώς έχω πολλά κιλοτακια!Κ πώς την βγάζεις ;;;
Ευτυχώς έχω πολλά κιλοτακια!Κ πώς την βγάζεις ;;;
ποσο ερχεται ευδαπ ?Ευτυχώς έχω πολλά κιλοτακια!
Το επόμενο που θα μουσκεψεις δικό μου!!!!!Ευτυχώς έχω πολλά κιλοτακια!
Ανέβασε μερικά από τη συλλογή σου να καυλώσουμε κι εμείς..Ευτυχώς έχω πολλά κιλοτακια!
Ανέβασε μερικά από τη συλλογή σου να καυλώσουμε κι εμείς..
Αυτό δεν είναι για χαλαρωμα ρε μεγάλε!!!!για χαλαρωμα
Η σεξουαλική μας ενέργεια είναι τόσο ισχυρή ώστε να μην την σταματάνε αποστάσεις...Εμεις γι΄αυτό είμαστε εδώ. Βοηθάμε τα καυλιάρικα κορίτσια να χύνουν,είτε από απόσταση είτε από κοντά..
Τρελό ξεφάντωμα!!! Παράδεισος - Σασμός - αυτή η νύχτα back to backΠως είστε? Καβλωνετε με το GNTM? Εξαιρετικός ο Manuel!
Ακούν C.D. των Archive και διαβάζω το βιβλίο "Τα μεγάλα μυστήρια του κόσμου" ..τώρα είμαι στην έκρηξη της Τουγκουσκα.Τρελό ξεφάντωμα!!! Παράδεισος - Σασμός - αυτή η νύχτα back to back
εσυ γιατι δεν πηγες gntm φετος ?Πως είστε? Καβλωνετε με το GNTM? Εξαιρετικός ο Manuel!
Καλύτερα ρε,ας είναι διαθέσιμη για εμάς...θα μας την έτρωγε κάποιος της "υψηλής κοινωνίας".εσυ γιατι δεν πηγες gntm φετος ?
Αν είναι μικρή η κοινωνία της Πάτρας ,που να δείτε κοινωνίες με υποπολλαπλάσιο πληθυσμό και χωρίς φοιτητες!!!Την αφήνει μόνο για ψώνια και να τρώει καμιά πούτσα αριστερά δεξιά ... όχι και GNTM να ξεφτυλιστεί σε μικρή κενωνία
Μην τα λες σε μένα στην κιουριά πες τα που στις πρώτες σελίδες παρουσίαζε την Πάτρα λες και είναι κανα κωριό στο Γράμμο γι αυτό δε γαμιέται εκείΑν είναι μικρή η κοινωνία της Πάτρας ,που να δείτε κοινωνίες με υποπολλαπλάσιο πληθυσμό και χωρίς φοιτητες!!!
Την κατανοώ πλήρως γιατί δεν θέλει να διαρρεύσει κάτι τόσο προσωπικό ...προφανώς είναι αναξιόπιστοι όλοι στο περιβάλλον της.Μην τα λες σε μένα στην κιουριά πες τα που στις πρώτες σελίδες παρουσίαζε την Πάτρα λες και είναι κανα κωριό στο Γράμμο γι αυτό δε γαμιέται εκεί
Δεν έχω δει καθόλου φέτοςΠως είστε? Καβλωνετε με το GNTM? Εξαιρετικός ο Manuel!
Παντως δεν εχει να φοβαται πολλα.Την κατανοώ πλήρως γιατί δεν θέλει να διαρρεύσει κάτι τόσο προσωπικό ...προφανώς είναι αναξιόπιστοι όλοι στο περιβάλλον της.