whiplash
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαρ 2012
- Like
- 117
- Πόντοι
- 1
Δεν την γαμάει ο άντρας της.. σύμφωνα με τα λεγόμενα της πάντα.Εγώ απορώ πως με τόσες καύλες κ δεν κάθεσαι στον άντρα σου!!!
Δεν την γαμάει ο άντρας της.. σύμφωνα με τα λεγόμενα της πάντα.Εγώ απορώ πως με τόσες καύλες κ δεν κάθεσαι στον άντρα σου!!!
η' μπορει να γαμαει καμια αλλη...Δεν την γαμάει ο άντρας της.. σύμφωνα με τα λεγόμενα της πάντα.
Η μπορεί να μην μπορεί να γαμήσει κανη' μπορει να γαμαει καμια αλλη...
Δεν μπορεί να είναι τόσο μουροχαυλος....άμα του πετάξει αυτή την μουναρα μπροστά του τι θα κάνει...;;Δεν την γαμάει ο άντρας της.. σύμφωνα με τα λεγόμενα της πάντα.
έλα ντε ρε φίλε..Δεν μπορεί να είναι τόσο μουροχαυλος....άμα του πετάξει αυτή την μουναρα μπροστά του τι θα κάνει...;;
η' μπορει να μην υπαρχει καν αντρας της και να μας δουλευει η κυρια χριστινα μαςΗ μπορεί να μην μπορεί να γαμήσει καν
Απορία προς την κυρία!!!έλα ντε ρε φίλε..
Υπάρχει δεν υπάρχει εμείς εδώ είμαστε για να την και να την ανελέητα.έλα ντε ρε φίλε..
Δεν βρίζω τα Θεία ,γαμω τον μπελά μου ....εγω εχω σταματησει την εξασκηση απο τα σχολικα ετη, οπως εχω προαναφερει.
αλλα ασε εμενα και πες εσυ, που συνεχιζεις το επαγγελμα.
btw σωστη η πορτα στην τουαλετα, γιατι καταλαθος και πανω στην κορυφωση, μπορει να λερωσεις το υποδημα και να φας κανα μισαωρο μεσα στο βεσε... μαζι με τα γαμωσταυριδια που θα ριχνεις, μεχρι να το καθαρισεις.
Υπάρχει δεν υπάρχει εμείς εδώ είμαστε για να την και να την ανελέητα
Έτσι μπράβο, μέχρι χθες η κουβέντα από κάποιους ήταν αν υπάρχει Χριστίνα. Τώρα που μας σερβίρει απλόχερα τη μουνάρα της ψάχνουν αν έχει άντραΥπάρχει δεν υπάρχει εμείς εδώ είμαστε για να την και να την ανελέητα.
Ναι φυσικά έχει....Στα εσώρουχα και στα παπούτσια έχει black friday? γιατί τα υπόλοιπα δεν με ενδιαφέρουν....
Εδώ πέρα άλλος υπαινισσοταν ότι κατουράει σε όρθια στάση....Έτσι μπράβο, μέχρι χθες η κουβέντα από κάποιους ήταν αν υπάρχει Χριστίνα. Τώρα που μας σερβίρει απλόχερα τη μουνάρα της ψάχνουν αν έχει άντρα
Ναι εγώ τον θέλω να μας παίρνει μάτι!!!Τι να τον κάνουν τον άντρα της ...τον θέλουν για τρίο;
Όπως γίνεται πάντα οπότε εμφανίζεται γυναικείο προφίλ, 15+ χρόνια τώρα....υποπτεύομαι ότι κάποιους τους ενοχλεί πραγματικά η παρουσία γυναικών στο φόρουμ, και επαγγελματιών και μη, και κάνουν αγώνα να τις "διώξουν"..... μάλλον τις βλέπουν ανταγωνιστικά.....Εδώ πέρα άλλος υπαινισσοταν ότι κατουράει σε όρθια στάση....
Ναι εγώ τον θέλω να μας παίρνει μάτι!!!
ενταξει ρε μαν, γαμω την Πουτανα μου γαμω.Δεν βρίζω τα Θεία ,γαμω τον μπελά μου ....