argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.888
- Πόντοι
- 9.297
Θυσίασα τα παιδιά μου ...για χάρη της!το ξεχειλωσες μπρο ?
Θυσίασα τα παιδιά μου ...για χάρη της!το ξεχειλωσες μπρο ?
κακουργεΘυσίασα τα παιδιά μου ...για χάρη της!
Μέσα στα υγρά είναι συνέχεια αυτό το μουνί.. Πούτσο πότε θα φάει;κάποιος από εσάς με ''ανάγκασε''.....από την τουαλέτα της δουλειάς τώρα...
Θέλω αυτό το βρακάκι για ενθύμιο...είναι και διαφανές...μμμμ!!!!κάποιος από εσάς με ''ανάγκασε''.....από την τουαλέτα της δουλειάς τώρα...
Θυσιάστηκαν με ευχαρίστηση για κάτι ανώτερο!!!!κακουργε
Ένας συγκεκριμένος προκάλεσε τόση ζημιά;κάποιος από εσάς με ''ανάγκασε''.....από την τουαλέτα της δουλειάς τώρα...
ποσες βαρεσες... ελα πεσμας, να δει η @xristina35ara να καβλωσει και αλλο.Θυσιάστηκαν με ευχαρίστηση για κάτι ανώτερο!!!!
Μια και καλή...τα κοκκορακια απλά κοκκορευονται...και βασικά μόνο ρευονται!ποσες βαρεσες... ελα πεσμας, να δει η @xristina35ara να καβλωσει και αλλο.
τουαλετα η' νιπτηρα ?Μια και καλή...τα κοκκορακια απλά κοκκορευονται...και βασικά μόνο ρευονται!
Άκυρη η επιλογή τουαλέτα....τουαλετα η' νιπτηρα ?
γουσταρεις να σε βλεπεις ?Άκυρη η επιλογή τουαλέτα....
Νιπτήρας η μπανιέρα είναι το σωστό...
Α,είσαι πολύ προχωρημένος εσύ....κάθε μονομερης μας ενέργεια έχει μια δόση ναρκισσισμού;;;;γουσταρεις να σε βλεπεις ?
εγω εχω σταματησει την εξασκηση απο τα σχολικα ετη, οπως εχω προαναφερει.Α,είσαι πολύ προχωρημένος εσύ....κάθε μονομερης μας ενέργεια έχει μια δόση ναρκισσισμού;;;;
γλυκιέ μου!!!Δωρο θεου η κυρια Χριστινα
ποιος μπουστης ηταν ?κάποιος από εσάς με ''ανάγκασε''.....από την τουαλέτα της δουλειάς τώρα...
Δεν κρατήθηκες μουνιτσα?κάποιος από εσάς με ''ανάγκασε''.....από την τουαλέτα της δουλειάς τώρα...
θελω να δω ... ποιος θα σε "αναγκασει" να κατσεις πανω στο καυλι του ...κάποιος από εσάς με ''ανάγκασε''.....από την τουαλέτα της δουλειάς τώρα...