Knoper
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2022
- Like
- 2.720
- Πόντοι
- 446
Καλημέρα στο κορίτσι μας!!!Καλημέρα με όμορφη διάθεση σήμερα!
Καλημέρα στο κορίτσι μας!!!Καλημέρα με όμορφη διάθεση σήμερα!
Είμαι εργαζόμενο κορίτσι!πρωινη πρωινη
Βρε Χριστινα να σε ρωτησω κατι.Γιατι μια γυναικα ενω κερατωνει ασυστολα τον αντρα της δεν τον χωριζει απο την στιγμη που θεωρει οτι δεν την ικανοποιει σεξουαλικα;;;
Γιατι οι γυναικες μενεται σε ενα μιζερο γαμο;
Δεν ειναι μεγαλη πουτανια αυτο ;
Εκτος αν ειναι επικυνδινος ο συζυγος.Τοτε καταλαβαινω το διπλο παιχνιδι!
Θα ηθελα μια γυναικεια γνωμη.Θα ηθελα να εκφραστεις εντελως ελευθερα!
Τελικα ειχαν δικαιο που μου ελεγαν το bourdela.com αξιζει τον κοπ
Είναι τόσο σύνθετο προσωπικό θέμα για κάθε μία γυναίκα ξεχωριστά και εξαρτάται από τοσους παράγοντες που ούτε και να γράψω εδώ θα αδικήσω... Καλύτερα σε προσωπική κουβέντα με ένα ποτήρι κρασί.....Βρε Χριστινα να σε ρωτησω κατι.Γιατι μια γυναικα ενω κερατωνει ασυστολα τον αντρα της δεν τον χωριζει απο την στιγμη που θεωρει οτι δεν την ικανοποιει σεξουαλικα;;;
Τελικα ειχαν δικαιο που μου ελεγαν το bourdela.com αξιζει τον κοπο
Ως ελεύθερος σκοπευτης με χόμπι τις παντρεμενες, προσυπογράφω τη παραπανω δήλωση.Είναι τόσο σύνθετο προσωπικό θέμα για κάθε μία γυναίκα ξεχωριστά και εξαρτάται από τοσους παράγοντες που ούτε και να γράψω εδώ θα αδικήσω...
Καλημέρα κορίτσαρε.Να πάρεις και 2ο κυλωτάκι μαζί σου σήμερα.Δεν ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα .Καλημέρα με όμορφη διάθεση σήμερα!
Καλημέρα!! προνοητικότατη!!Το έχω ήδη στην τσάντα μου στο γραφείο.....
Ο τύπος τουλάχιστον την φροντίζει οικονομικά και της παρέχει στέγαση...λίγα είναι αυτά;Βρε Χριστινα να σε ρωτησω κατι.Γιατι μια γυναικα ενω κερατωνει ασυστολα τον αντρα της δεν τον χωριζει απο την στιγμη που θεωρει οτι δεν την ικανοποιει σεξουαλικα;;;
Τελικα ειχαν δικαιο που μου ελεγαν το bourdela.com αξιζει τον κοπο
Θα μας το δείξεις?Το έχω ήδη στην τσάντα μου στο γραφείο.....
Θεωρώ πως κι αυτός κάνει το ίδιο!!!Ο τύπος τουλάχιστον την φροντίζει οικονομικά και της παρέχει στέγαση...λίγα είναι αυτά;
Από εκεί και πέρα η Χριστίνα φροντίζει να βρει αυτά που δεν μπορεί να της δώσει κ σύζυγος.
Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν..Το έχω ήδη στην τσάντα μου στο γραφείο.....
Δεν πιστεύω δυστυχώς για σύνθετους λόγους έχει χάσει κάθε ερωτική του διάθεσηΘεωρώ πως κι αυτός κάνει το ίδιο!!!
Δε θα μου έκανε εντύπωση αν είναι μέλος εδώ ή σε κάποιο άλλο αντίστοιχο σάη!!!
Στανταράκι!!! Έχω ακούσει πως στην Πάτρα ξεκωλιαζουν τις μετανάστριες στο λιμάνι για πλάκα!!!!Θεωρώ πως κι αυτός κάνει το ίδιο!!!
Δε θα μου έκανε εντύπωση αν είναι μέλος εδώ ή σε κάποιο άλλο αντίστοιχο σάη!!!
μηπως εχει ζαχαρο? ειναι και καποιας ηλικιας ειπεςΔεν πιστεύω δυστυχώς για σύνθετους λόγους έχει χάσει κάθε ερωτική του διάθεση
Μαζί σου έχει χάσει τη διάθεση!!! Όσο για τους σύνθετους λόγους... Η επιστήμη σήμερα κάνει θαύματα!!!Δεν πιστεύω δυστυχώς για σύνθετους λόγους έχει χάσει κάθε ερωτική του διάθεση
Τώρα τι να πω.... Πως το ξέρεις αυτό? Όντως έχει ζάχαρομηπως εχει ζαχαρο? ειναι και καποιας ηλικιας ειπες
52 νομίζω είπε η @xristina35ara !!!δεν είπε 80...μηπως εχει ζαχαρο? ειναι και καποιας ηλικιας ειπες
Μάλλον έχεις καλύτερη επαφή μαζί του από μένα που τον ζω μέσα στο σπίτι κάθε ημέραΜαζί σου έχει χάσει τη διάθεση!!! Όσο για τους σύνθετους λόγους... Η επιστήμη σήμερα κάνει θαύματα!!!