Νέα

Πώς πάει η δουλειά;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ziggolo24
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 53
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Ακριβως ετσι ειναι!!!Ο απλος κοσμος ειναι κουμπωμενος και οι επιχειρηματιες εχουν βρει καλη αφορμη να μη πληρωνουν τα διαφορα οφειλουμενα και επισης να κανουν και καμμια απολυση!
Και οχι μονο απολυση....Και συμπτυξη.....Βεβαια οταν επανερθουν τα κερδη θα κρυφτουνε

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.121
Πόντοι
22.785
Και οχι μονο απολυση....Και συμπτυξη.....Βεβαια οταν επανερθουν τα κερδη θα κρυφτουνε
δεν παμε μεχρι το μακροπουλο αποψε;;;;;;;;;;;
εκι να δισ ΚΡΙΣΙ........... :headbang: :headbang:
ΤΡΕΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Συνημμένα

• p3128884.jpg
    p3128884.jpg
    109,9 KB · Εμφανίσεις: 13

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
δεν παμε μεχρι το μακροπουλο αποψε;;;;;;;;;;;
εκι να δισ ΚΡΙΣΙ........... :headbang: :headbang:
ΤΡΕΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Kαταλαβα..................Μιλαμε για πολυ κλαμα
φαινεται αποτυπωμενο πανω στο...προσωπο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
εμενα ο κλαδος μου δε μπορω να πω οτι εχει ιδιαιτερο προβλημα.....ανθρωπιστικο επαγγελμα το ενα εκπαιδευση το αλλο.....ευτυχως δουλεια εχω και δουλευω πρωι-απογευμα ολες τις μερες της εβδομαδας...δεν εχω ρεπο κανενα...ειναι κλαδοι τους οποιους μαλλον δεν τους αγγιζει η κριση γιατι μας εχουν αναγκη οι ανθρωποι....
Μαύρα απ' το 2ο να υποθέσω?  ;)

Χα Χα Χα - [size=12pt]fuck crisis[/size]. :grin:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Μαύρα απ' το 2ο να υποθέσω?  ;)

Χα Χα Χα - [size=12pt]fuck crisis[/size]. :grin:

μαυρα ειναι μονο 20 ευρω τη βδομαδα που παιρνω μωρε :P
τι ψυχη εχουνε....ολα τα αλλα ειναι νομιμα και με ικα.....απλα δουλευω σε πολλα μερη :cheesy:

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
μαυρα ειναι μονο 20 ευρω τη βδομαδα που παιρνω μωρε :P
τι ψυχη εχουνε....ολα τα αλλα ειναι νομιμα και με ικα.....απλα δουλευω σε πολλα μερη :cheesy:
Κρυβε αυτα δεν λεγονται δημοσια :think:

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
ναι........τα σιτυ τουρς λεγονται δημοσια (ως νομιμα) και το οτι μου κολλανε ενσημα δε λεγεται? :P
Τα CT ειναι αλλη κατηγορια αστα, το εικοσαρικο που αναφερης καμια φορα σου δημιουργη προβλημα

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Τα CT ειναι αλλη κατηγορια αστα, το εικοσαρικο που αναφερης καμια φορα σου δημιουργη προβλημα

μπα....κουρευω το γκαζον του γειτονα και μου το δινει να πιω μια πορτοκαλαδα στην Αιγλη :cheesy: :cheesy:

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
ασχολουμαι με το εμποριο (δικο μου καταστημα με τροφιμα).Μεχρι στιγμης δεν μπορω να πω οτι η κριση με εχει αγγιξει για τα καλα.Ο Μαρτης ηταν ο χειροτερος μηνας αλλα καθε χρονο συμβαινει αυτο με τον συγκεκριμενο μηνα.Θα δουμε στην συνεχεια.
Καλησπέρα,
2-3 Παρατηρήσεις και από εμένα:

• [li]Juninio αφού παρατηρείται εποχικότητα στη δουλειά σου τότε καλά κάνεις και δεν βγάζεις συμπέρασμα από σύγκριση διαδοχικών μηνών μεταξύ τους. Σωστό θα ήταν να συγκρίνεις ίδιους μήνες μεταξύ τους. Για να βγάλεις συμπέρασμα σύγκρινε Δεκέμβριο με Δεκέμβριο και πήγαινε έτσι μέχρι το Μάρτιο. Ακόμη κάτι χρήσιμο θα ήταν η σύκριση τριμήνων μεταξύ τους Ιαν-Μαρ 08 με Ιαν-Μαρ 09.[/li]
    [li]Κάποιοι ανέφεραν ότι το πρόβλημα είναι "ψυχολογικό" και αυτό είναι σωστό. Η αστάθεια και η αυξημένη αβεβαιτητα έχουν σαν αποτέλεσμα να αναβάλλονται οι οποιεσδήποτε συναλλαγές για αργότερα. Ομοιάζει και με αυτό που λένε Αντίστροφη Αίσθηση του Πλούτου (Reverse Wealth Effect). Νοιώθω φτωχότερος και συνπεριφέρομαι σαν τέτοιος όντας πιο επιφυλακτικός και αναβλητικός στις συναλλαγές μου.[/li]
    [li]Η πτώση του Μαρτίου οφείλεται στο ότι οι πωλήσεις σαρακοστιανών δεν υπερκαλύπτουν την πτώση στα μη νηστίσιμα; Το εντοπίζεις εκεί ή αλλού;  :think:[/li]

Φυλήςυχος Πολίτης

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Στην τιμη του χαλβα εντοπιζεται το προβλημα :grin:

Stories

Νέο!